DorianMocanu

Membru
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DorianMocanu

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/11/1996

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Iasi
 1. Eu as recomanda modele Manitou....deorece au potcava de sustinere in spatele furci nu in fata ca la ceilalti producatori si este putin mai inaltata,iar acest lucru ajuta la rularea pe noroi fara probleme,fara a se bloca roata la fiecare metru parcurs pe un teren nefavorabil ciclismului... =:)
 2. O intrebare am si eu....daca am un schimbator shimano xt de 10 pinioane si mi s-au tocit rotitele,ce rotite ar trebui sa imi pun pentru a mari puterea... P.S.pinionul mic are 11 dinti...!!!
 3. Muntii Macin chiar daca nu impresioneaza prin inaltimea lor,sunt niste muntii mirifici,plini de culoare ,dar si de tepi.Intr-o tura de 100 de km numai eu am facut 8 pene.
 4. Nu imi place ca s-au pus doua restrictii pentru a putea posta anunturi de vanzare,cea cu 100 de zile(care am indeplinito) si cea cu 100 de postari pe forum(la care mai am de muncit)
 5. Eu cred ca o bicicleta sub 10-10.5 kg este un moft. Daca ai bicicleta de 12kg,de ce sa te chinui sa ii pui piese din ce in ce mai scumpe dar si mai usoare,iar o alta problema o reprezinta fiabilitatea piesei respective.Producatorii incercand sa faca o anumita componenta de bicicleta cat mai usoara,acestia folosesc materiale cat mai usoare,dar mai putin durabile,si fiabile... Parerea mea...
 6. Se poate si asa.....stie cineva :-
 7. Am o problema....detin o trasmisie de 10 pinioane slx......am auzit ca atunci cand este mai ieftin respectiv coboara in categoria de clasificare,un grup de pinioane si lant,este mai bun(ca am o durata de viata mai lunga)?de ex deore 2012 si lant si pinioane de 10 este mai bun decat ce am in comparatie cu durat de viata a acestora?