crk

Members
 • Content count

  2,281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

crk last won the day on June 13

crk had the most liked content!

Community Reputation

865 Excellent

About crk

 • Rank
  Membru Senior

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

3,109 profile views
 1. 56.1 si 55.4 sunt masurile pe orizontala ale celor doua cadre, nu lungimea lor efectiva, influentata de geometrie. De aceea zic: cadrul de acum e mai lung decat cel pe care ii doresti. Poate era pipa aia prea lunga.
 2. M zic si eu. Acum ai TT de 56.1, la Volare o sa ai 55.4. Adica mai scurt, nu inteleg de ce zici ca stai mai intins.
 3. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere de munca, dac-ai prins microbu' Campagnolo d-alea vechi. O sa ai nevoie.
 4. Daca tot suntem la bancuri (sic), zic si eu: mai degraba ar trebui sa se bucure. Acum isi poate cumpara o bicicleta adevarata.
 5. In Blajel, adica foarte aproape de Medias se afla Camping Doua Lumi, tinut de un olandez. Probabil ca daca aveai cunostinta despre el nu mai opreai peste noapte la Medias. Are si piscina!
 6. Am deviat un pic discutia, imi pare rau. Pentru Liviu, tot in gluma: n-ai fost suficient de obosit. Si sa incepi sa numeri oi.
 7. Felicitari pentru "aventuri" si pentru felul in care le povestesti. Asadar, problema cu somnul e "din cap"....Se vede treaba ca, ori n-ai citit peripetiile lui Moga, ori n-ai invatat nimic din ele. In esenta, la cort n-ai voie sa te culci treaz. LE: hehe, sa nu ma intrebati cum altfel decat treaz te poti aseza la somn
 8. Habar n-aveti.... E vorba despre antonimul CO2-ului de incultura, adica a acelui "codoi" promovat de catre savanta de renume mondial.
 9. Sanatate, la multi ani, @Traveller Admir felul in care tineti in viata ciclism.ro/forums
 10. Jantele alea merg si cu frane de cursiera sau numai disc?
 11. Credeti c-ar mai intra o roata, intre litera P si capul bidonului ala?
 12. Zici tu...:)
 13. Io zic sa o cumperi, totusi. La 24 de ani esti inca in crestere si s-ar putea sa-ti fie potrivita peste vreun an-doi. Plus ca poti sa te inscrii la niste cursuri de stretching...