crk

Membru
 • Content Count

  2,353
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

crk last won the day on June 13 2017

crk had the most liked content!

Community Reputation

901 Excellent

About crk

 • Rank
  Advanced Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

4,159 profile views
 1. Din pacate, de la o vreme forumul e mai mult passive.
 2. Unii isi iau concediu si parcurg sute de kilometri sa vada Barsana, altii trag o poza si mananca o placinta.... O fi corect?
 3. crk

  In afara subiectului (sau macar tangenta):
 4. crk

  Io, adica eu, m-am prins. Si altii. Mi-e teama doar ca n-o sa puteti face din cacat bici pe forumul asta. Fara diacritice.
 5. crk

  Am citit ce s-a scris pana acum aici si trebuie sa o iau de la capat. Poate nu inteleg eu ideea. LE: in regula, am inteles. Se inchide discutia
 6. crk

  Imi cer scuze ca indraznesc, ciclistul seamana cu Basso, pare insa a fi un pic mai inalt
 7. Asta cu intermediarii e o prostie. Nu sunt purtatorul de cuvant al nimanui. Daca zici ca nu intelegi te intreb mai limpede: cand te-ai implicat ultima data intr-o discutie in contradictoriu si cand ai sters ultima data mesaje ale utilizatorilor. Daca poti cu exemple ar fi foarte bine, multumesc. Te-ai simtit bagat intr-o galeata, e in ordine. Asta e forumul asta azi, ca-ti place sau nu.
 8. Bai giboane (amical) sau Domnule Gibon, omul ala a vrut sa spuna o chestie pe care sunt (aproape) sigur ca ai inteles-o. Nu e despre cand ai povestit ultima calatorie din 2017. Sugestie de imbunatatire nu exista.
 9. Imi permiteti sa nu gust gluma asta... Chiar dac-o fi influentata de umorul englezesc.
 10. crk

  Speculatie, gluma sau cum vreti voi: aceeasi cu cea dintre produsele de la "vanzare accelerata" si cele de la raft.
 11. Se mai intampla, in gluma fie spus poate erai obosit sau poate luasei vreo substanta mai tare
 12. In viata reala, dac-as semnaliza de fiecare data cand depasesc mi-ar mai trebui cel putin o mana-doua. In plus, manevra de depasire a biciclistului are loc cu vreo 50 de metri mai inainte de evenimentul in cauza si este executata fara niciun pericol pentru trafic. Legal insa, ar fi trebuit sa semnalizeze. Altfel, e clasic: conducatorul auto schimba directia de mers fara sa se asigure, presupunand ca n-are cine sa mai circule pe banda din dreapta; biciclistul isi tine banda. Ce trebuie remarcat: biciclistul stie ca se afla in "unghiul mort" si evita coliziunea, bravo lui.
 13. 56.1 si 55.4 sunt masurile pe orizontala ale celor doua cadre, nu lungimea lor efectiva, influentata de geometrie. De aceea zic: cadrul de acum e mai lung decat cel pe care ii doresti. Poate era pipa aia prea lunga.
 14. M zic si eu. Acum ai TT de 56.1, la Volare o sa ai 55.4. Adica mai scurt, nu inteleg de ce zici ca stai mai intins.