maximcatalin

Membru
 • Content Count

  665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

maximcatalin last won the day on April 27 2017

maximcatalin had the most liked content!

Community Reputation

539 Excellent

About maximcatalin

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cube AIM 2011

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. maximcatalin

  Cineva mi-a pierdut rocker arm-ul in service in urma cu mai bine de o luna de zile si de atunci nu pot sa folosesc bicicleta pt. ca_Canyon: - initial nu era piesa pe stoc; - dupa aia a venit pe stoc, dar era disponibila doar in service si au insistat sa trimit bicla la ei; Serios?! sa-mi monteze ei rocker armul?! - dupa cateva mai multe discutii pe chat si telefon (apropo, e o placere sa stai sa astepti sa te bage in seama un robot uman) li s-a facut mila de mine si au decis sa-mi trimita piesa.... cand o sa fie iar in stoc. Sunt frustrat ca am luat o bicla de la neseriosi si sincer imi pare rau ca nu am cumparat-o din tara de la AS Florescu (chiar daca era putin mai scumpa, macar sustineam o afacere locala).
 2. maximcatalin

  de pe 20 mai.
 3. maximcatalin

  Cu 2-3 km inainte de Balea Lac.
 4. maximcatalin

  The Slovak Cycling Association (Slovensky Zvaz Cyklistiki) is hoping to secure world champion Peter Sagan a wildcard entry into the Mountain Bike discipline at the Olympic Games. Ranked 21st in the latest standings issued today, Slovakia has qualified just one rider for the cross country event.
 5. maximcatalin

 6. maximcatalin

  Cum vine asta?! Amatorii nelicentiati nu pot participa?
 7. maximcatalin

  Este rezultatul unui proiect inceput in urma cu un an. Initial am curatat partial cadrul de vopsea, am cumparat o parte din componente si rulmentii pt. cadru. Au intervenit alte prioritati si de abia de curand am reusit sa o finalizez. Dar nu fara probleme: vopseaua nu tine si aproape am distrus filetul cadrului pt. monobloc (l-au salvat bikexpertii cu o unealta care reface filetul).
 8. maximcatalin

  Donez o pereche de cauciucuri de noroi Maxis Wet Scream 2.2 26 cu crampoane "ajustate". Le dau doar in Bucuresti, zona Cismigiu.
 9. maximcatalin

  @@diorgulescu sunt de acord cu tine, dar acelasi mesaj poate fi interpretat si transmis mai departe in mod diferit de persoane diferite. Ce vroiam sa spun este ca nu mi se pare corect ca @@Trevizes sa faca afirmatii de genul "Adevarate" raspunsuri date de adevarati velo-"prieteni" pe baza impresiilor tale. Citind impresiile tale si eu as putea spune acelasi lucru ca el, dar ma abtin pt. ca nu am citit emailul cu raspunsul. Imi place ideea de concurs de ciclism de anduranta, dar nu pe sosele ca DN1A. Traseul propus de tine arata mult mai bine si mai sigur. Pacat ca nu ai primit un raspuns pozitiv.
 10. maximcatalin

  Unde ai vazut tu raspunsurile AVP ? eu am vazut doar interpretarile lui diorgulescu.
 11. maximcatalin

  Mergi pe ce e mai ieftin.
 12. Unde este facuta poza? De ce ai ales ghidon drept si nu unul cu dropuri?
 13. @@shinelikeme Ieri era ok. Azi cred ca e si mai bine.
 14. Cateva ture ieri prin Tineretului.