maximcatalin

Membru
 • Content Count

  665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

maximcatalin last won the day on April 27 2017

maximcatalin had the most liked content!

Community Reputation

539 Excellent

About maximcatalin

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cube AIM 2011

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. maximcatalin

  Cineva mi-a pierdut rocker arm-ul in service in urma cu mai bine de o luna de zile si de atunci nu pot sa folosesc bicicleta pt. ca_Canyon: - initial nu era piesa pe stoc; - dupa aia a venit pe stoc, dar era disponibila doar in service si au insistat sa trimit bicla la ei; Serios?! sa-mi monteze ei rocker armul?! - dupa cateva mai multe discutii pe chat si telefon (apropo, e o placere sa stai sa astepti sa te bage in seama un robot uman) li s-a facut mila de mine si au decis sa-mi trimita piesa.... cand o sa fie iar in stoc. Sunt frustrat ca am luat o bicla de la neseriosi si sincer imi pare rau ca nu am cumparat-o din tara de la AS Florescu (chiar daca era putin mai scumpa, macar sustineam o afacere locala).
 2. maximcatalin

  Pt. zilele ploioase/noroioase:
 3. maximcatalin

  Salut, prietenul si colegul nostru Mihai Draganescu are nevoie de ajutor! Ieri a suferi un accident de bicicleta si are nevoie sange pentru a fi operat. Se poate dona la orice spital si la Centrul de Transfuzie Sanguina str. Dr. Felix (langa Piata Victoriei). Se accepta orice grupa sanguina. Nu uitati sa specificati ca donati pt. el. Pt. info suplimentare o puteti suna pe sotia lui Mihai 0763600777. Multumesc! Contam pe voi!
 4. maximcatalin

  Service-ul Canyon raspunde foarte greu. Am facut o sesizare in urma cu o luna cu privire la un zgomot din shock si nici pana azi nu mi-au raspuns. In unul din service-urile din Romania mi-a fost ratacit un rocker arm, iar Canyon nu are piesa respectiva pe stoc, nu stie cand o sa fie disponibila si nici nu-mi poate trimite o alta piesa de pe o bicicleta de pe stoc. Eu zic sa te uiti la alte magazine, de preferat locale.
 5. maximcatalin

  de pe 20 mai.
 6. maximcatalin

  Cu 2-3 km inainte de Balea Lac.
 7. maximcatalin

  The Slovak Cycling Association (Slovensky Zvaz Cyklistiki) is hoping to secure world champion Peter Sagan a wildcard entry into the Mountain Bike discipline at the Olympic Games. Ranked 21st in the latest standings issued today, Slovakia has qualified just one rider for the cross country event.
 8. maximcatalin

  A mea era pe stoc si a ajuns in doua saptamani. Comanda am facut-o in ianuarie. Un coleg a comandat prin februarie o bicicleta ce nu era pe stoc, iar livrarea a fost facuta la timp. La capitolul service stau cam prost. Am o problema la amortizor si nu mi-au raspuns de vineri. Pana la urma rezolv la un service.
 9. maximcatalin

 10. Curata placutele. Verifica suruburile etrierului si prinderea discului. De asemenea verifica saibele dintre etrier si furca sa nu fie crapate.
 11. maximcatalin

  Care este bugetul disponibil? Ai calculat cat urmeaza sa dai pe piese? Parerea mea este ca vei cheltui mai mult decat pe o bicicleta noua dar vei avea satisfactia de a rula pe ceva asamblat de mana ta. Cursierele de la Decathlon sunt de luat in considerare.
 12. maximcatalin

  Am fost sambata. Nu am intampinat alte probleme decat doua pene. Din 6 oameni doar unul a scapat fara pana si asta pt. ca a avut zeama in gume.
 13. maximcatalin

  @@opryka11 ce marime iti recomanda Canyon? Ce inaltime, inseam ai?