Richard

Membru
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Richard

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Si eu as vrea sa stiu. Maratonul Muscelului este anuntat sa fie pe 17 iulie (in 2 saptamani!!) in calendarul de la Prima Evadare (http://primaevadare.ro/alte-competitii-2010/). Dar nici pe site-ul oficial (http://www.muscel-maraton.ro/), nici in calendarul lui Ovidiu, sau alte calendare nu este anuntat nimic. Stie cineva mai mult?
 2. Scuze de intarziere cu acest mesaj. Unu dintre organizatori a fost plecat din tara, si speram ca mai are ceva in masina... Din pacate nu am gasit multe lucruri. Doar un fleect Salomon (polar) a fost gasit si recuperat. Toate telefoane, bidoane, etc, nu am gasit, sau sunt sub iarba care a crescut enorm de mult in ultimele saptamani! Joia trecuta am facut incaodata traseul lung impreuna cu Marco si Jan. Traseul, dupa ploia si soare, este absolut superb (si extrem de cald). Merita sa il faceti incaodata!
 3. Sunt foarte curios de traseu! Nu am participat anul trecut (stiu, impardonabil), deci vin cu dubla doza de energie!
 4. Sunt gasite multe lucruri pe drum si la Start/Finish (bidoane, haine, pantofi, curaj, etc). Daca ati pierdut ceva, intrebati la info@maratonulvinului.ro. Vor fi si anuntate pe site in curand.
 5. Mai lipsesc +/-25 chip-uri (pt masurarea timpului). Cei care mai au un chip, va rog sa contactati organizatori: info@maratonulvinului.ro! Multumim
 6. s-a uploadat si drumul spre si in Urlati: http://maratonulvinului.ro/localizare/
 7. Marcajul va fi facut vineri foarte devreme. Si verificat inca de 3 ori :-). Va fi si testat de catre necunoscuti (verificare). Sunt convins ca marcajul va fi impresionant de bine :-) Deci toata ziua de vineri aveti la dispozitia pentru testarea!
 8. Din parta organizatorilor (Marco) am auzit recomandare pentru cauciucurile 2.1. Dar mai ales sa beti mult inainte de start (nu bere cum am vazut aseara la MTR :rolleyes:), si SUNCREAM pt bratele, picioarele, capul si ceafa! Chiar daca nu arde soarele tare! "2.1 tires will do; more important than tires: drink enough prior to start, suncream on arms, legs & head/neck!!" Organizatori mai rog sa ridicati pachetele de start in seara asta de la Clubul Taranului intre 17.00 si 21.00. Am inteles ca pachete la start, la fata locului, sunt doar pentru ei care nu vin din Bucuresti!
 9. Va fi suport tehnic la fiecare punct de alimentare. Si cu cateva camere de rezerva, dar nu nelimitat...
 10. Vyk, de ce nu scrii un email catre organizatori (info@maratonulvinului.ro) si vezi ce pot face pentru tine?
 11. Startul este exact in fata primariei. E in centru (doar drept inainte dupa intrarea in Urlati, la momendat un pic la stanga, dar este foarte clar). Oricum va fi foarte clar, pentru acolo sunt >400 ciclisti, si muzica si miros de transpiratia http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/cool.gif
 12. Din cat am vazut eu la fata locului, traseul este foarte expus la soare si la vant. Asta inseamna ca sa usuca foarte repede, chiar daca ploua 1 zi inainte! Nici o grija!:rolleyes:
 13. Trevizes, pe site-ul de la Skoda Velo Challenge (http://www.activeromania.ro/skoda-velo-challenge/) am luat o liste unde poti inchiria biciclete: Magazin Hypersport (Sos. Caranfil) » Centrul de Inchiriere BateSaua (Sos. Iancului 100) » Magazin Aventuria » Magazin Raitabike » Sper ca te ajuta! R
 14. PS: uite-te la filmulet pe site si tragi concluzii!
 15. Sa stii ca sunt niste coborari destul de grele si lungi pe traseul (mai ales pe traseul lung). Eu as inchiria un MTB! E mult mai sigur http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/cool.gif