soso

Membru
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About soso

 • Rank
  Amator
 • Birthday 12/01/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Prin Baia Mare
 1. soso

  Inca doua poze...
 2. soso

  De vreo 7 ani folosesc tubulare Schwalbe Montello si am facut o singura pana. Dintr-o manevrare defectuoasa la deslipit/lipit s-a destramat tesatura si a trebuit sa schimb cel de pe spate cu unul Kenda Domestique. Sunt curios cum se comporta.
 3. soso

  Multumesc, mi-ai luminat ziua :D
 4. soso

  Are intr-adevar o stea mare decupata sub BB. Si mai are pe undeva si un decal Columbus. Deci ce poate fi? Chesini?
 5. soso

  Deci si tu imi confirmi ca maxim 7 pinioane pot avea. Merci de raspuns.
 6. soso

  Da, cred ca pana la urma este o Chesini mai veche (sau mai bine zis mai matura ca sa n-o jignesc @-)). In privinta rotilor avand in vedere investitia intr-un baieu Kenda, nu le schimb deocamdata. Ce ziceti ar trebui sa schimb caseta de pinioane (si implicit lantul), deoarece are 5 viteze? Si unde as gasi ceva compatibil cu butucii Campagnolo Record si pedalierul de asemenea Campagnolo?
 7. soso

  Radu, eu o folosesc mai mult prin oras si dupa parerea mea baieurile sunt pentru competitie.
 8. soso

  Nu am de gand s-o vand. Vreau sa mai investesc in ea (sa trec pe clincher) sa am pe ce pedala. Accept si sugestii pentru jante intr-un buget decent (pana in 100 lei/buc).
 9. soso

  Ce inseamna asta? Mentionez ca este vorba de .jpg You are not allowed to use that image extension on this community. Am reusit Oare ce cadru este?
 10. soso

  Deci revin cu poze despre "batranica" mea. Totusi nu cred ca este Chesini deoarece pe cadrele Chesini nu am vazut gravat steaua din poze. Ma poate lamuri cineva?
 11. soso

  Imi spuneti va rog cum se pot atasa poze, ca mie imi spune ca pot atasa poze de maxim 47 kB? Multumesc.
 12. soso

  L-am citit astazi, merci. Oare de ce nu mai pot posta si alte poze?
 13. soso

  Buna tuturor, Urmaresc de mult acest topic si ma intrebam ce cadru are batranica mea pe care o am de vreo 8 ani. Daca poate sa ma ajute cineva cred ca numai aici o sa aflu ceva despre ea pentru ca vad ca forumul asta este plin de cunoscatori si pasionati totodata. Pun niste poze si am sa mai revin si cu altele dupa ce termin de pus guma (baieul) pe roata din spate.
 14. soso

  Totusi nu inteleg de ce a trebuit sa se dezbrace de tot. Probabil pentru aerodinamicitate.:))
 15. soso