eight

Membru
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eight

 • Rank
  Member

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  buzau
 1. As dori sa fac un traseu vara aceasta cu plecare din Romania catre Germania . Traseul ar fi Romania - Ungaria - Slovacia - Cehia- Germania (Olanda) si inapoi Germania - Austria - Ungaria - Serbia - Romania. In total ar fi ~3200 km (doar pana in Germania si inapoi) Nu as dori sa-i parcug pe toti pe bicicleta, ci aproxmativ 1600 km, iar restul cu trenul portiuni sau cu un prieten pana in Germania direct (cu masina), apoi intors doar pe bicicleta, doar pe o parte a acestui traseu de 1300 km . Locul de innoptare va fi la cort. (Daca stie cineva conditii si locuri de campare, oricum se gaseste.) Durata ar fi maxim 15 zile in lunile iulie sau august. Nu as pleca singur, as dori sa stiu daca ar mai merge cineva sau macar ceva mai scurt daca s-ar incumeta. Experienta : nici incepator , nici veteran. Bicicleta : DHS , insa am mers cu ea destul pana acum fara probleme.
 2. Superba tura, pacat ca nu stim exact pe unde ai trecut, exact asa as face.
 3. Intreb si anu asta :))..coboara cineva si pe partea cealalta ?
 4. stergeti topicul.am fost.
 5. Superb traseul...cred ca o sa l fac si eu la fel la anu. astept poate mai vine si altcineva.
 6. Ce traseuri frumoase....cel pus de tine prima data m-i se pare vis...la anu cand fac 18 ani ma bag si eu la o tura asa. mult succes! care e lungimea totala totusi?
 7. Frumos..o sa fiu acolo. Acelasi sistem cartisoara-sus si inapoi ?
 8. Heeei!...este si o intalnire in iarna?
 9. Dati mi mesaj daca coboara careva spre Sud
 10. Programul a fost facut.O sa urcam de la curtea de arges spre nord. Astept pareri si un mesaj compus din 2 parti de la fiecare care vrea sa participe. Prima parte sa spuneti ziua in care vreti 4 sau 5 august (orientare in functie de vreme) Si a 2-a parte sa spuneti daca vreti sa urcati curtea de arges-sus si sus-curtea de arges sau sa continuati drumul spre nord.
 11. Catre toata lumea care a postat sau vrea sa mearga Vom alege o zi intre intervalul 27 iulie-8 august. Cine doreste si site sigur ca poate veni...trimiteti mi mesaj cu data cand ati putea.
 12. Lasati-mi mesaj cine ar putea ca idee sa vina prin iulie dinspre curtea de arges....