dansora

Membru
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dansora

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti/Curtea de Arges
 1. dansora

  De la sportwin de pe Nerva Traian. Dar din cate stiu, a mea a fost ultima si nu cred ca mai aduc. De altfel, nici pe site nu mai apare.
 2. dansora

  N-am mai intrat de ceva vreme pe aici... Ca initiator al topicului eram dator sa va spun despre achizitie. Asadar e vorba de un Corratec X-Vert Taal care a facut 1390 de lei. Pentru pretentiile mele mi se pare foarte ok. Sa vedem cum se comporta in timp. Multumesc oricum pentru toate sugestiile si sfaturile primite.
 3. dansora

  @ pascariu.marius: Salut domnu' Marius...Ma bucur sa te gasesc pe aici :). @ melcul: Multumesc pentru sfaturi. Deocamdata nu am cumparat bicicleta, sunt inca in cautari, dar ma asteptam la "senzatie" din partea furcii inca din prima. Totusi mi s-ar parea normal ca toate aceste operatiuni sa fie facute de magazinul care vinde bicicleta. Cu toate astea, explicatia lor la problema observata de mine a fost: "Stiti, furca asta e totusi pe arc si e normal sa faca asa".
 4. dansora

  Sunt in cautarea unei biciclete entry-level si de cateva zile m-am orientat catre un Merida Matts 20V care are in echipare o furca RST Gila despre care am auzit ca ar fi la un nivel ok in gama de entry-level. Asadar, ieri am fost si am vazut aceasta bicicleta, nu am apucat sa dau o tura cu ea, in schimb m-am jucat putin pe la furca. Ca urmare, am observat la cursa de comprimare/decomprimare a furcii (nu stiu daca este chiar exprimarea corecta) niste "neregularitati". Adica, la apasare, furca dadea semne ca se poticneste in niste puncte si nu mergea cursiv...la fel si la eliberare...practic simteam in ghidon niste zone in care parca se bloca. Am facut diverse reglaje de tensionare, dar acest fenomen nu disparea. In acelasi timp, am vazut si o bicicleta Rockrider 5.2 in Decathlon a carei furca functiona fara aceste mici blocaje...pur si simplu...cursa era lina si corecta. Cu toate acestea nu cred ca furca din echipare e mai buna decat RST Gila. Acum, intrebarea mea este: Acest fapt se datoreaza faptului ca furca e noua si nu are rodajul facut sau este un lucru normal ?? Eventual necesita lubrifiere suplimentara? Scuze pentru exprimarea mai incalcita, dar sunt la inceput si nu prea am stiut cum sa descriu fenomenul mai bine. Multumesc anticipat!
 5. dansora

  Am inteles... Pana atunci trebuie sa gasesc obiectul pe care sa ma urc. :) Corratec-ul pe care il amintisem in primul post cam sare din schema fiindca are dimensiuni mari. In continuare, orice sugestie e bine venita...
 6. dansora

  Intr-adevar vad ca au dimensiuni decat 49 si 54 cm. Eu am 1,74 inaltime...asta inseamna ca cea de 49 e cam mare?
 7. dansora

  Multumesc pentru raspuns. Astept in continuare pareri si sugestii daca mai exista.
 8. Salutare tuturor... Sunt mai nou pe aici si bineinteles am rugamintea de a-mi recomanda si mie un MTB Hardtail pana in 1500 RON. Bicicleta voi folosi cam 40% oras si 60% offroad. Dar prin offroad vreau sa spun plimbari/urcari pe dealuri usor accidentate...deci nu competitii sau lucruri asemanatoare. Vreau o bicicleta care sa fie fiabila si robusta (pentru plimbarile pe care le-am enuntat mai sus) Eu am gasit ceva in 1550 (aceasta) si cu un efort as putea sa o iau, dar totusi n-as vrea sa trec de suma asta. Daca imi puteti spune cate o impresie despre alegerea mea si eventual alte sugestii v-as fi foarte recunoscator. Multumesc anticipat.