Muttley

Membru
 • Content Count

  1,778
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Muttley last won the day on August 17 2016

Muttley had the most liked content!

Community Reputation

1,367 Excellent

1 Follower

About Muttley

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/27/1982

Profile Fields

 • Localitate
  Brasov (, PNt, IS)
 • Biciclete
  2xEpic, Allez

Recent Profile Visitors

4,045 profile views
 1. Vav, vezi pe feisbuc poze. Specia in rapa, eu zgariat pe fata. Am cazut la 5 la ora. Au venit Croco si keeeennnnyyyy sa scoatem bicla la liman. Radeau astia ca magarusii de mine. Croco, nu uit, n-am cum. A fost ceva de genul... "bai, ce bine ca nu m-au vazut cand am cazut. Da' ce dracu fac, ca singur nu pot s-o scot, tre' sa-i chem".
 2. Ma duc cu masina la magazinul de la colt. Ma reapuc de pedale la anu', ca e prea de tot, m-am facut cat o vaca, am 1.5 kg in plus si gafai cand urc la etajul 1. Si nu port casca pentru ca merg cat ma tine talentul sau lipsa lui, nu-mi asum riscuri, iar ca urmare si pe cale de consecinta, nu cad.
 3. Nu bre, da' cand eram cu Daniela pe Postavaru' ai lasat franele si te-ai dus cu 70 la ora pe poteca aia. Am ramas mut, si nici acum nu inteleg unde e placerea. kkkeeeeennnnyyyy are 3 clavicule, Marius face la scutec, acum tu. NU vreau sa fac morala, sper doar sa nu ti se mai intample nimic nasol.
 4. Realizezi ca daca scapai super greu, puteai sa faci enduro in scaun cu rotile de aici pe mai departe.
 5. Muttley

  Poti mai mult.
 6. Muttley

  Eu cand am trecut la 2 foi am cumparat foaia mica din targ, dedicata, perfect fit, insa nu cred ca era configuratia de fabrica decat pentru cursiera.
 7. Nu e doar propulsare peste ghidon, tre' sa te si indoi in directia gresita si neprevazuta in caietul de sarcini al creatorului ;) Ma, imi pare rau. Si mi se face rau. Cand ma gandesc. Sper sa fii ok.
 8. Muttley

  Daca acel 1cm il ai intre rola de sus si pinionul mare, lasa-l asa, ai pinionul mare de 28 la ochi, iar schimbatorul stie 32.
 9. 1000 - 1500 lei cu echiparea aia.
 10. Muttley

  Dar ai peste 2000 de postari, de ce intrebi asa ceva? Stii ca trebuie mult tupeu sa-ti permiti, da?
 11. Hai cacreste la loc lira.
 12. Muttley

  Felicitari! Sa speram ca ereditatea era in concediu. Sa-ti traiasca! :)
 13. Muttley

  Am pus saptamana trecuta manetele noi. Ca fapt divers, da, merg folosite colierele vechi, pentru a nu umbla la ghidolina. Rezultat - ZERO. Idei: 1) patina de cablu de sub BB se deformeaza. Sa fac o proba cu camasa integrala? 2) urechea, desi la ochi o vad perfect dreapta, sa fie usor stramba - mi se pare neplauzibil, am mers cu urechi strambe ca lumea, si nu faceau asa. Aveti alte idei? Totul e nou acum.
 14. Muttley

  Bravo, bun pont! Am sa le tai atunci, si-mi iau gandul de la a le refolosi. Mersi! ;)
 15. Muttley

  Pai n-are legatura cu cablurile intrebarea mea. Cablurile oricum se scot. Si erau deja noi, dar le voi schimba oricum, ca-s strivite la capetele de jos si probabil ca nu vor putea fi reintroduse in camasi. Mersi pentru raspuns! ;)