Muttley

Membru
 • Content Count

  1,778
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Muttley last won the day on August 17 2016

Muttley had the most liked content!

Community Reputation

1,367 Excellent

1 Follower

About Muttley

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/27/1982

Profile Fields

 • Localitate
  Brasov (, PNt, IS)
 • Biciclete
  2xEpic, Allez

Recent Profile Visitors

3,815 profile views
 1. :D :D :D Considerand exemplul din imagine, putem lesne si fara urma de indoiala presupune ca oricate vraghii s-ar aseza pe hipopotam, energia consumata intru deplasarea acestuia ar fi aproximativ aceeasi. Intrebari? ;)
 2. Daca-s multumit de WRX e o intrebare atat de... abstracta! Depinde de cum vezi lucrurile. Ca mijloc de deplasare din A in B e o aberatie totala, consuma enorm, nu are pic de confort, nu are dotari de baza, se strica in continuu. Ca hobby, e alta discutie, a naibii de complexa si extrem de offtopic. Eu am luat-o ca hobby, pentru ca imi plac masinile, pentru ca aia dinainte, masina noua, moderna si eficienta ma plictisea. Masochism si autoflagelare. Ca mijloc de deplasare te poti uita la un aspirat. Probleme la Subaru: - cari dupa tine o transmisie AWD permanent cu 3 diferentiale, grea, consumatoare de carburant, care incetineste masina, scumpa ca intretinere, care se face utila 10 minute pe an; - motorul boxer, pe cat de exotic si fascinant, e pe atat de ineficient, consumator de spatiu util (e lat ca naiba si e asezat longitudinal), dificil de servisat (un schimbi de bujii e un cosmar) si predispus la probleme; - in general, intretinerea e exorbitant de scumpa, mai ales la turbo, unde devii sclavul masinii ( :D ) sau ii faci vant; - diesel - NU categoric! Cedeaza motoarele, filtrul de particule la fel; - tehnologia e cam aceeasi din anii '90 pana astazi. Subaru e diferit, toti spun ca odata ce l-ai incercat, n-ai sa mai vrei altceva. De acord. Dar daca esti o persoana pragmatica, ce stie doar unde se toarna lichid de parbriz, si care nu vede diferente notabile intre Aro si Matiz, e bine sa cauti altceva.
 3. Vav, vezi pe feisbuc poze. Specia in rapa, eu zgariat pe fata. Am cazut la 5 la ora. Au venit Croco si keeeennnnyyyy sa scoatem bicla la liman. Radeau astia ca magarusii de mine. Croco, nu uit, n-am cum. A fost ceva de genul... "bai, ce bine ca nu m-au vazut cand am cazut. Da' ce dracu fac, ca singur nu pot s-o scot, tre' sa-i chem".
 4. Ma duc cu masina la magazinul de la colt. Ma reapuc de pedale la anu', ca e prea de tot, m-am facut cat o vaca, am 1.5 kg in plus si gafai cand urc la etajul 1. Si nu port casca pentru ca merg cat ma tine talentul sau lipsa lui, nu-mi asum riscuri, iar ca urmare si pe cale de consecinta, nu cad.
 5. Aia de nu-ti era tie buna era cota de diametru interior. Inacceptabil sa fie mai mare la o imbinare cota pe cota. Lasand povestea la o parte, ar merge sa schimbi rulmentii aia.
 6. Nu bre, da' cand eram cu Daniela pe Postavaru' ai lasat franele si te-ai dus cu 70 la ora pe poteca aia. Am ramas mut, si nici acum nu inteleg unde e placerea. kkkeeeeennnnyyyy are 3 clavicule, Marius face la scutec, acum tu. NU vreau sa fac morala, sper doar sa nu ti se mai intample nimic nasol.
 7. Realizezi ca daca scapai super greu, puteai sa faci enduro in scaun cu rotile de aici pe mai departe.
 8. :)) Nu exista niciun butuc acolo. In ordine, de la exterior la interior: cadru, rulment, pedalier.
 9. Muttley

  Poti mai mult.
 10. Muttley

  Eu cand am trecut la 2 foi am cumparat foaia mica din targ, dedicata, perfect fit, insa nu cred ca era configuratia de fabrica decat pentru cursiera.
 11. Pai hai sa mai completez: 50kg, regim amator entuziast, ocazional noroi si inevitabil multa apa la spalare dupa fiecare tura. Etansarea suplimentara, pe langa garniturile rulmentilor, cam grosiera. Mai avem vreun vot pana maine? :D
 12. Token nu-s chiar obscuri. Doar daca n-apar vreun @@pinkbike sau @@otsdr sa-mi spuna sa-mi vad de treaba cu ei. Faza-i ca e bicicleta jumatatii, si stramba din nas la SKF la 200 lei. muntos, apreciez ajutorul, m-ai ajutat mult, multumesc! :)>-