Poseidon

Membru
 • Content Count

  1,024
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Poseidon last won the day on October 28 2015

Poseidon had the most liked content!

Community Reputation

488 Excellent

About Poseidon

 • Rank
  Advanced Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

9,839 profile views
 1. Poseidon

  Se baga cineva la o comanda?
 2. Poseidon

  Am o anvelopa de luat. Daca da cineva comanda, ma alatur și eu.
 3. Poseidon

  Eu nu. Cand va hotarati sa dam comanda, ma bag, cat de repede puteti voi.
 4. Poseidon

  Pt mine e mult doua saptamani. Ce-mi trebuie mie au doar doua bucati pe stoc si exista riscul de a nu mai gasi produsul meu. Eu sunt interesat de o comanda saptamana asta, cu cat mai repede, cu atat mai bine.
 5. Poseidon

  Salut Mircea! Eu ma bag și in doi daca esti dispus (am doua produse mici de 47eur).
 6. Poseidon

  Da cineva vreo comanda?
 7. Poseidon

  https://ibb.co/gtkzhU @Tony: In ianuarie 2016, conform Sefului Brigazii Rutiere din cadrul IGPR-DGPMB, Dl. Comisar Sef de Politie Crai Cristian, pista de biciclete nu era finalizata. Cum lucrarile nu au mai continuat din acel moment, toate indicatoarele rutiere cu pista de biciclete fiind acoperite de atunci si pana in prezent, rezulta ca nu a existat niciodata o pista pentru biciclete pe sos. Pantelimon iar tu te deplasai legal, pe carosabil, asa cum prevede Codul Rutier. Arata-i taximetristului comunicatul IGPR ce ti l-am atasat aici, cere-i banii integral pe toate piesele avariate, intelege-te amiabil cu el, reaminteste-i ca era sa te omoare si sa zica merci ca nu face parnaie. Daca nu e de acord, cere-i lui sa vina cu hartie de la IGPR ca acolo e pista pt biciclete.
 8. Poseidon

  Sunt interesat si eu de urmatoarea comanda.
 9. Poseidon

  Ma bag si eu la urmatoarea comanda.
 10. Poseidon

  Ma bag si eu cu o pereche de ochelari.
 11. Poseidon

  Donez o caseta Shimano CS-HG51 8v 11-32, cu uzura mare doar pe pinionul 4 (21t) si ceva pe al 5-lea (18t). Vine la pachet cu doua lanturi KMC X8-93, ambele cu ceva uzura. Pt bicle folosite din pct. A la pct. B sunt ok. Le mai tin fix o saptamana dupa care le trimit la odihna.
 12. Poseidon

  Coordonatorul din partea BERD ce a gestionat procesul de selectie pt PMUD-urile din Romania a fost doamna Aura Raducu, nimeni alta decat doamna viitor Ministru al Fondurilor Europene din actuala guvernare. Anul trecut, am participat la o dezbatere pe tema PMUD in care doamna Raducu a tinut o scurta prezentare. La sfarsitul evenimentului, a fost o sesiune de intrebari si raspunsuri in care, cineva din auditoriu, a rugat-o pe dna Raducu sa ne spuna criteriile ce au stat la baza alegerii respectivilor consultanti. Elegant, doamna Raducu a raspuns ca alegerea consultantilor a fost facuta pe baza unor criterii interne BERD, neintrand insa in detalii. Intregul eveniment a fost filmat de OPTAR (organizator eveniment) care a ales insa sa nu-l faca public. Mai mult, atunci cand l-am rugat pe Marian Ivan sa-l posteze pe ciclism.ro a replicat sec ca "nu reprezinta o prioritate". Cam asa decurg lucrurile in Romania, transparenta si implicare! :) Dar poate ca la fel s-a-ntamplat la Stockholm si Sidney insa nu stim noi! ;)) Granita intre implicare si manipulare este extrem de fina, incadrata de panselute si borduri proaspat vopsite, care-ti calauzesc pasii pe calea aleasa de unii ce s-au catarat pe fotolii. >-) Sper sa te duci la sedintele respective si sa obtii ce ti-ai propus. :)>-
 13. Poseidon

  Acum, ca tot ai citit articolul respectiv, zi-ne si noua te rog cum vei influenta pozitiv viitoarea infrastructura de biciclete din Romania? :) Perfect adevarat ce-ai spus! Oricum, stai linistit, se va face copy-paste la ceva existent in vest doar ca dureaza ceva traducerea. Daca ai urmarit activitatea OPTAR in ultimii ani, n-ai mai avea niciun dubiu. Acordul asta intre MDRAP si OPTAR face parte din PMUD, nicidecum nu reprezinta o realizare a OPTAR iar MDRAP-ului i-a fost impus de o guvernare anterioara. PMUD Bucuresti a fost elaborat de o firma din Israel, ce a castigat selectia consultantilor in urma unor criterii confidentiale, criterii interne BERD ce nu au fost facute public. Iata ca un proiect finantat 100% din bani publici a fost atribuit confidential unei firme iar noi trebuie sa-l sustinem, ca asa ni se spune, ca e bun si ne "influenteaza pozitiv dezvoltarea viitoarei infrastructuri pentru biciclete din România". :) Ar fi fost interesant sa vedem ce ar fi propus si celelalte firme ce au dorit sa dezvolte PMUD-ul, sa ne convingem ca a fost aleasa intr-adevar cea mai buna varianta pt platitorul de taxe si impozite. Idem si pt restul oraselor din Romania cu ale lor PMUD-uri. Legat de Bucuresti, firma din Israel ce a castigat procesul de selectie, a primit prin contract cam 1 milion EUR pt serviciile sale iar pt promovarea acestui proiect l-a contractat pe Marian Ivan (cu clauza de confidentialitate!), presedintele OPTAR, dumnealui avand imaginea luptatorului pt piste si fiind un influent formator de opinii in cadrul maselor de biciclisti. Asa a ajuns ong-ul OPTAR sa promoveze PMUD-ul. Din nou, stai linistit, e vorba de bani. :) In Romania, cel mai bun proiect pt societatea civila e ala din care-ti ies bani iar asta-i valabil atat pt politicieni cat si pt persoane fizice sau ong-uri.
 14. Poseidon

  Pentru fanii "Game of Thrones"...