tzunoi

Membru
 • Content Count

  1,073
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tzunoi last won the day on June 6

tzunoi had the most liked content!

Community Reputation

246 Excellent

About tzunoi

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/07/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Radon Team ZR 6.0/Specialized Diverge Comp DSW

Recent Profile Visitors

3,746 profile views
 1. tzunoi

  Eu as incepe cu a ne spune ce anume te nemultumeste la furca? E prea rigida? Nu isi revine suficient de repede? Nu preia socurile mici? Dupa vedem. Asa la prima vedere se pare ca ai un arc prea tare pentru greutatea ta (bine vine craciunul iarna..s-ar putea ca in primavara sa nu mai fie asa de tare...)
 2. tzunoi

  Pentru enduro e suficient sa lege masina in spatele bicicletei. De la praguri sarite si gropi luate se vor spala singure
 3. tzunoi

  Cinstit..nici nu le-am observat pana nu am văzut topicul acesta(si eu le-am montat pe biclq). Nici nu mi-am pus problema să îi întreb. Si mint - nu le-am luat de la BD ci de la noi de la bikexpert. Iar ca probleme nu am avut cand sa am. Le am de o săptămână. Uite si explicația - sa iasa apa de ploaie ce intra pe la nipluri http://www.bicycles.net.au/forums/viewtopic.php?t=73149
 4. tzunoi

  Daca te ajuta cu ceva..am si eu mt500 fata si are 2 găuri dispuse la 90 de grade..aproximativ. Luată de curand de pe bd..
 5. tzunoi

  A expirat certificatu'.....țipă cromu că nu mai e sigur site-ul
 6. tzunoi

  Are factory reset? (mai toate au..dar trebuie sa gasesti combinatia reusita de butoane si atins ecrane). Intre timp am gasit si cum.. https://support.polar.com/en/support/how_do_i_reset_my_polar_m400_0 Dupa cum descrii are probleme la tartacuta..un reset s-ar putea sa il ajute. Daca nu..service dar merita incercat. Si ei tot asta fac prima data...
 7. Pe baza part numberul-uii poti da pre-comanda la diversi furnizor (mai mari). Stiu ca dadeau comenzi cei de la bicishop. Daca nu merge cu ei - incearca la orice magazin online (bike24, https://www.rosebikes.com/). Eu am avut o problema asemanatoare si am rezolvat-o cu cei de la rose. Part numberul il afli de aici http://si.shimano.com/#/en/search/Series?name=ULTEGRA DI2&generation=6870&type=ROAD cauti fisierele cu EV in fata si te prinzi tu din schema.
 8. tzunoi

  O pun frumos sa se incarce odata cu pagina..mie mi-a fost lene din prima sa pun jpegul..iar poza ta e mai frumoasa.
 9. tzunoi

  Avem si noi un ghid de "trasee cu bicicleta" (sau acu' l-am gasit eu) https://1drv.ms/u/s!AsfoSQMTpc1OgeEPPJ3feJnHlxqqFg https://1drv.ms/u/s!AsfoSQMTpc1OgeEO1vv15dPq3YORzw
 10. tzunoi

  E in route planner - si arata cam asa - in partea de jos https://ibb.co/dR81Rz
 11. tzunoi

  Nu ii 3d. E 2d si colorat de la verde spre maro( cand treaba devine....nasoala) si rosie cand treaba e ..maro. Explicație clară, nu?
 12. tzunoi

  Mai fac cei de la komoot.com.
 13. tzunoi

  ca sa inteleg io bine - dai 300 de eur si ai bicla ca si noua?
 14. tzunoi

  Raspund in zile sau chiar săptămâni. Depinde cat de aglomerati sunt. Iar ideea cu trimis in germania nu mi se pare cea mai bună...mai m bani si timp. Ca da nu mai zic ca sunt service -uri bune si aici iar piesele sunt aceleași.
 15. tzunoi

  Da-i de stire omului - zi-i ce-l asteapta. S-ar putea sa gaseasca banii pentru reparatii. Am gasit si taximetristi ok. Tu scapi de drumuri si nervi si el la fel..