tzunoi

Membru
 • Content Count

  1,132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tzunoi last won the day on June 6 2018

tzunoi had the most liked content!

Community Reputation

279 Excellent

About tzunoi

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/07/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Radon Team ZR 6.0/Specialized Diverge Comp DSW

Recent Profile Visitors

4,749 profile views
 1. tzunoi

  Ai grija ca nu toate 700x28 sunt născute egale. Unele sunt mai late decât altele. E irelevant daca iti intra unul la limita si iti cumperi alta marca/model. S- ar putea sa ai surprize. Vezi ca era pe undeva un tipic cu lățimea reală a cauciucului...dar e in combinatie si cu lățimea jantei..
 2. tzunoi

  Vezi ca exista o limita de kg, a masinii, pentru incarcatura transportata pe bare/acoperis. De obicei e undeva in jur de 70-80 - in cazuri rare 100. De exemplu la mine e 100 dar dupa un drum cu 4 biciclete mi s-a slabit prindere de la o bara transversala prindere dintre bara si caroseria masinii. Cu 4 biciclete + 4 suporti o atingi usor. Cred ca ar fi mai practic un suport de carlig. PS nu mi-e clar la ce te referi "bare transversale fixate direct de caroseria masinii"
 3. tzunoi

  Alb negru vine in 3 saptamani. Rosu negru vine in 14 saptamani. Stii..cheia e la tine dar eu nu m-as crampona de culoare.... Iar de customizabila..vad ca nu e dar pleacă vrei ceva ii poti suna. Sigur se rezolvă.
 4. tzunoi

  Rose e si customizabila in sensul ca iti poti alege/schimba unele componente daca te nemulțumesc. Asta din faza de cumparare. Plus ca stau f bine la customer suport.
 5. tzunoi

  Iti zic minusurile - ce apar asa la prima vedere - nu are prinderi portbagaj/aparatori de noroi (nu sunt sigur de aparator ca au un sistem mai aparte astia de la specialized). - furca pare a fi custom - in sensul ca te leaga de specialized pe viata - zi-mi ca au renuntat la standardul propriu de butuci spate/roti - SCS? - de roti nu stiu nimic..dar cred ca sunt destul de grele - si daca sunt in continuare pe SCS...doar cu DT si pila te scoti. In rest ..de ce nu asta? https://www.canyon.com/en-ro/road/grail/2019/grail-al-7-0.html Apropo - eu o am pe asta - https://www.sigmasports.com/item/Specialized/Diverge-Comp-SmartWeld-Road-Bike-2016/ASJJ In afara de standardul de kko al rotilor nu am nimic sa ii reprosez.
 6. tzunoi

  De vazut se vad acum. Ideii nu am..
 7. tzunoi

  Nu se vad pozele
 8. tzunoi

  Am o curiozitate putin offtopic - care sunt avantajele?
 9. tzunoi

  Daca intereseaza pe cineva - ETRTO:18-622 Da - dar daca esti mai usor te poti da linistit pe munte..fara sarituri. Fii-mea (~50kg) avut-o un sezon de MTB asa mai light si nici nu s-a descentrat. Are limita la 130 de kg (tot ansamblul ).
 10. tzunoi

  As vrea ca roata sa fie folosita..nu facuta praf. Spitele si janta sunt ok - trebuie doar reconstruit/inlocuit butucul. Ar fi pacat sa iti faci mana pe niste roti de sute de euro...plus ca spitatul e mai greu de invatat cu spite plate.
 11. tzunoi

  Donez roata fata dtwsiss r23db cu butucul muci. Asta înseamnă că rulmentii sunt praf si axul nu pare a face parte din aceeași poveste. Nu are nici capacelelr adaptoare..deci nu stii daca e ar dau through axle. La mine a mers o vreme pe qr da se învârte greu. Jant a si spitele sunt ok.
 12. tzunoi

  Vezi..ca strans bine nu e intotdeauna bine. Procedura e cam asa - slabesti complet pipa din suruburile ei si slabesti complet surubul din capul furcii - cel care se duce in floare. Tensionezi floarea in asa fel incat sa nu mai aiba joc furca - dar nu prea mult ca altfel strici rulmentii/bilele din cuvetarie si dupa acea strangi pipa - recomandat la cat scrie pe ea. Ulterior poti slabi un pic surubul din capul furcii. Dar neaparat ordinea asta - toate suruburile slabitem, tensionezi floarea si apoi suruburile de pe pipa. Ionut.
 13. tzunoi

  E o varianta..cu tăiatul furcii. Dar e permanenta si poate mai ai nevoie de ea. Cealalta - baga un distantier jos. Ca de ex https://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=43253. E luat la nimereală linkul. Ce trebuie avut grija e ca atunci cand pui distantierul pipa sa depășească câțiva mm gâtul furcii.
 14. tzunoi

  nu prea inteleg asta...floarea se poate impinge in jos daca e prea lung surubul. Vezi ca de impins merge dar de tras de ea inapoi, in sus, nu mai poti. Incearca sa descrii mai exact problema....
 15. tzunoi

  Un service de bicle din Bucuresti? Nu stiu prin zona pe la tine dar sigur au ei ceva pe acolo..