silviusm

Membru
 • Content Count

  767
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  90

silviusm last won the day on March 15 2018

silviusm had the most liked content!

Community Reputation

2,343 Excellent

About silviusm

 • Rank
  Membru
 • Birthday January 8

Profile Fields

 • Localitate
  Bucureşti
 • Biciclete
  Merida HFS 2000; Kona Dew Plus; Stevens Fluent SLX
 • Ocupaţie
  videofoto Graf

Recent Profile Visitors

6,168 profile views
 1. Suntem acum in Peru, deja trecuți de jumătatea turei. In afară de poze aș vrea să scriu ce s-au schimbat față de turele trecute. În curând.
 2. silviusm

  Da, la partea de jos mă refeream. Știu ce am testat și cum se comportă. Geanta s-a deteriorat, dar în rest prinderea funcționează ca nouă. Sunt sigur că și Crosso este bun, dar nu are oricum ce vreau eu. Adică genți mai mici, cum sunt cele de Ortlieb cu 25L. Am luat de la bike-c pentru față spate de 25 L (50L total) cu 90euro pe pereche.
 3. silviusm

  M-ar fi tentant, doar că sunt prea mari și parcă tot mai mare încredere am sistemul de prindere Ortlieb. De data asta voi lua și pe spate tot genți mici, așa că în total vor fi 50L, în loc de 65L. Ca să mai restrâng din bagaj :D.
 4. silviusm

  Vine timpul să îmi schimb gențile Ortlieb. Le am din 2011 și au strâns undeva la 30-40 000km. Materialul s-a dus, nu mai ține. La orice fel de atingere de copăcei, borduri apar găuri. De exemplu am în una din genți ~20 petice plus alte 20 găuri ce trebuie să le fac. Așa că gențile ORTLIEB classic nu sunt pe viață, poate doar dacă le folosești pe șosea. Ce ziceți de cele cu cordura? Sunt mai rezistente?
 5. silviusm

  Am întrebat eu importatorul și avem următoarele prețuri: Expert 60L 580lei Expert 40L 406lei Se oferă reducere 5% dacă se comandă ambele perechi.
 6. silviusm

  Salut, vreau și eu o șa de pe bike24. Ești din București? Mulțumesc.
 7. silviusm

  Condens am facut in genți de câteva ori, făra sa am haine ude inăuntru. Din cauza diferentelor de temperatura cald - rece.
 8. Asta voiam sa intreb. Daca este ok sa gatești in oală tefal (este destul de grea).
 9. silviusm

  Nu se mai dă comanda...
 10. silviusm

  Sa vedem daca mai apare cineva. Banii ii poti pune intr-un cont de la Banca Transilvania sau ne putem vedea personal in zona Titan.
 11. silviusm

  Dau eu o comanda zilele astea. Cineva interesat?
 12. silviusm

  Un prieten si-a luat si este bun, cu viteza mare pe coborari si bolovani.
 13. silviusm

  Clar nu am ce face cu o pliabila :). Voi incerca saptamanile ce urmeaza sa ambalez bicicleta in limita a 158 cm. Sa vad daca reusesc, oricum biletele sunt cumparate.
 14. silviusm

  Au limita de 158cm L+l+h. Dacă poți face să între bicicleta în mărimea asta, este gratis. Mai este gratis(inclus în bagajul de cală) pentru zborurile care pleacă din Brazilia. Așa ca pentru București Brazilia dus întors se plătește pentru bicicletă 200€ :(.
 15. silviusm

  Am doua bagaje de cala gratuite si ma intrebam daca pot baga bicicleta in unul din ele, dar se pare ca au o restrictie de marime. Cam aiurea. Problema este ca voi zbura peste ocean si au alte tarife la biciclete.