nano

Membru
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About nano

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. nano

  Si astazi am fotografiat o bicicleta, care mi-a placut, legata cu un antifurt de 10 lei. Puteam sa-l tai cu patentul pe care-l aveam la muntifunctional. Nu pot sa inteleg cum legi o super bicicleta sau o bicileta frumoasa cu un antifurt de 10-15lei. Pacat ca nu pot pune poza.
 2. nano

  Si eu zic sa cauti la producatori cu ceva mai mult prestigiu si experienta in domeniu. Ieri am vazut modelul asta pe strada http://sportpartner.allshops.ro/produs/9430552/Bicicleta+pliabila+Cross+Combino.html Arata ORIBIL si vrand nevrand arunca o umbra asupra tuturor produselor "firmei".
 3. nano

  Asa am zis si eu dar, poate avea un antifurt mai capabil! Oricum, eu faceam 2-3 infarturi in junmatate de ora! :)
 4. Ba da, asta http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=6297 sau ceva de la Decathlon.
 5. nano

  X, Q sau M-urile astea nu se fura asa usor cum se fura dacia 1310 o data. Nu stiu care este rostul comentariului tau. Oriunde in lume dispare o bicicleta ca asta daca o lasi nesupravegheata. Cu ce antifurt a fost legata?
 6. nano

  Trelock face antifurtui bune? Pana acum ma orientam numai spre Abus si Kriptonite. De fapt, ar fi bine sa facem noi, utilizatorii, un top al antifurturilor.
 7. nano

  Nici eu n-o sa-l uit
 8. nano

  http://www.gandul.info/news/perchezitii-la-locuintele-unor-hoti-de-biciclete-din-sectorul-1-al-capitalei-10054192 Au prins doi hoti si au recuperat mai multe biciclete. Poate aveti noroc sa le gasiti!
 9. nano

  Cum a reusit sa desfaca antifurtul in mai putin de 15 secunde? Mai bine n-ar mai vinde asemenea "antifurturi"! Cred ca asta este http://www.surmontbi...dus&cp=193�� Mai este facut si de o mare firma!
 10. nano

  Bine ca nu ai nici un os sau nici un organ rupt, ma speriasem dupa ce vazusem prima poza. Asta e cel mai important! Vezi sa nu ramai cu frica de bicicleta! Bafta si Multa Sanatate! Ai avut Noroc! La cum ai cazut, nu se mira nimeni daca-ti rupeai clavicula, articulatia mainii sau a cotului!
 11. nano

  Eu pot sa-mi adaptez ritmul destul de usor dupa al altcuiva. Am inteles ca in randul motociclistilor spiritul "de turma" si de intrajutorare este mai mare. M-am saturat sa vad persoane care par vinovate si rusinate ca merg pe bicicleta, care se uita prin tine cand le saluti!
 12. nano

  Si eu incerc sa merg o portiune cat mai mare din drum impreuna cu un alt biciclist, daca intalnesc pe cineva in drumul meu. Incerc sa-mi reglez pedalatul dupa al lui, ca sa fim doi, sa parem mai multi in trafic :) Nu-i inteleg pe cei care vor sa te intreaca si apoi ii dau viteza sa se desprinda de tine. Eu cred ca "unde-s doi puterea creste"
 13. nano

  Voi la cat timp, sau la cati km, curatati lantul la bicicletele pe care le folositi pentru naveta?
 14. nano

  Nu cred ca avea vesta. Avea echipamentul negru si casca alba.