cibibikeru

Membru
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Neutral

About cibibikeru

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 09/09/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  CUBE
 • Ocupaţie
  Bagator de seama
 1. cibibikeru

  Dar pe varianta de spate 712 se poate pune 12x142?
 2. Eu mai nou primesc coletele din China direct la adresa fara intrebari suplimentare.
 3. cibibikeru

  Eu stiam ca la BMC doar butucii sunt XTR cu jante din carbon sau alte alea, ideea e ca rotile de fabrica nu sunt tocmai punctul forte al lui Shimano dar cam aici se si termina "slabiciunea", aveti in vedere ca nici nu vand jante aftermarket.
 4. cibibikeru

  Asta astept si eu de atata timp, tot speram ca nu se vor mai vinde prostiile de butuci cu bile, saraciile alea cum le zice xtr, xt si tot felul de combinatii din astea ciudate de litere si uitati-va si voi, s-au imbolnavit pana si astia de la fulcrum care toata viata lor au folosit rulmenti, a venit criza si la ei, a innebunit lumea.
 5. cibibikeru

  Pentru iubitorii de rulmenti uitati-va la ultimele modele de roti Fulcrum MTB varf de gama sa vedeti ceva interesant, surpriza! Saracii n-au avut bani de rulmenti si au pus prostii de bile si conuri, vai de ei, or sa dea faliment! Pacat, eu aveam impresia ca sunt o firma serioasa..
 6. cibibikeru

  Pai hai sa faca cineva o comanda, eu am 50 eur de comandat (2 anvelope si un surub), as da eu comanda ca nu mi-e greu dar nu am timp sa alerg dupa banii si livrarea produselor celorlalti..
 7. cibibikeru

  Am si eu nevoie va rog de 2 piese mici cand mai dati comanda, multumesc.
 8. Tocmai am primit o comanda de pe dx de vreo 70$, mi-a adus-o direct postasul si nu m-a intrebat nimic altceva. Urmeaza sa comand acum de pe direct EU sa vedem daca ajunge mai repede.
 9. cibibikeru

  pe 40 cu 36 o sa mergi, pe 26 cu 11 niciodata.
 10. cibibikeru

  Nu am gasit pana acum nici o alta aplicatie la fel de simpla si eficienta ca MotionX pe iPhone. Am fost in varful muntelui cu harta descarcata offline, prima oara pe traseu si l-am urmarit fara probleme fara conexiune internet.
 11. cibibikeru

  Eu zic cel mai bine pune o caseta 11-36T si vezi cum te simti, oricum e necesara indiferent de angrenaj.
 12. cibibikeru

  38/24 cu caseta normala 11-36T
 13. cibibikeru

  Daca ai 26" e ok 42T
 14. cibibikeru

  La Sram nu exista comutator, deraioarele de 2 foi sunt putin diferite ca forma, sunt mai compacte (mai inguste) dar reglate bine merg si cele de 3 fara probleme cu tot cu maneta de 3, am facut de atatea ori.. @@hcampian, eu in locul tau as pune 26/40 sau 24/40 in functie de cum te tin picioarele si as schimba caseta cu 11-36, eu momentan am pe bicla 26/39 cu 11-36 si e foarte bine. Indiferent daca pui 24 sau 26 parerea mea apropo de shimbatul vitezelor o sa fie acelasi lucru, va mesteca la fel, pentru ca in combinatiile stock, in functie de foaia mica sunt facute rampele de urcare a lantului pe foaia mare, asta insemnand ca foaia de 40 de pe un angrenaj stock 40/28 este diferita de foaia de 40 de pe un angrenaj stock 40/26.
 15. cibibikeru

  Teoretic nu trebuie sa schimbi nimic, trebuie doar sa stii sa reglezi bine maneta si schimbatorul.