horhe_7002

Membru
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About horhe_7002

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Craiova
 1. horhe_7002

  "Craiova: Plimbare cu bicicletele de 1 mai 2013 startul se dă pe 1 mai 2013, la ora 14:00, în fața Primăriei. Traseul este: Primărie: -> str. Popa Șapcă -> Carol I, Str. Ion Maiorescu -> Str. Madona Dudu -> Câmpia Islaz -> blv. Știrbei Vodă –> Parcul Tineretului –> blv. Știrbei Vodă –> blv. 1 Mai –> Parcul Romanescu /Velodrom –> Calea Unirii –> Str. Alexandru Macedonski –> Str. Arieș –> Str. Eugen Carada –> Str. Mihail Kogalniceanu –> Str. Theodor Aman –> Primărie " O sa vin doar pentru a vedea cati biciclisti mai sunt prin Craiova… restul e o cauza pierduta si fiecare trebuie sa se descurce cum poate.
 2. horhe_7002

  eu cred ca ar trebui modificat punctul de plecare... adunarea sa se faca in fata prefecturi "Piata Mihai Viteazu" cu siguranta ar veni mai multi... important e sa fie vremea frumuasa.
 3. horhe_7002

  Foarte frumuasa tura asta, daca ramane vremea buna o sa pargurg si eu traseul
 4. horhe_7002

  vad ca a fost un traseu frumos...
 5. horhe_7002

  particip si eu la intalnirea asta... sper sa fie vremea buna sa nu ploua
 6. horhe_7002

  "26.08.2011 este ziua in care a avut loc prima Masa Critica din Craiova, aceasta fiind de altfel o reusita, participarea fiind extrem de numeroasa si totul desfasurandu-se cu calm si voie buna. Ii multumim prietenului Mihaim3003 care a venit sa imortalizeze momentul impreuna cu colegii de la TVR Craiova." Pentru orasul nostru a fost chear ceva interesant... sper sa fie mai multi la urmatoarea intalnire si sa mergem mai incent pentru ca in zona centrului multi obosisera deja. SANATATE!
 7. horhe_7002

  ne vedem vineri la intrare in parc. sanatate!
 8. horhe_7002

  salut! eu am sa ma duc pentru ca nu este vorba doar de piste si daca ai bicicleta cred ca stii ce vreau sa zic... oricum ai dreptate fiecare face ce vrea si ce crede dar eu zic ca o asemenea intalnire nu trebuie ratata indiferent de varsta...
 9. horhe_7002

  Mare minune mare! Oare se va intampla in Craiova asa ceva? Am intra si noi in randul oamenilor civilizati (pe multi cred ca ii va soca chestia asta) cei care au bicicleta si vor sta acasa vineri si nu vor veni la intrarea din parc la ora 18:00 cred ca vor gresi. Eu ii rog mult de tot sa vina!
 10. horhe_7002

  nu stiu ce ar fi de comentat, las imaginile sa "vorbesca" singura pista din orasul Craiova a fost stearsa dupa cateva saptamani de la trasare. SPORTUL E INTERZIS IN CRAIOVA!
 11. horhe_7002

  facem tura, poate chear si mai de dimineata zic eu.
 12. horhe_7002

  Salut! Cred ca trebuia sa avem o poza si cu sarma in cauciuc asa se poate spune ca am facut o regie ceva... oricum a fost placuta tura si cred ca se mai pot gasi trasee interesante prin zona.