george_o.

Membru
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Good

About george_o.

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  de sosea

Recent Profile Visitors

2,292 profile views
 1. george_o.

  @Cata M, ti-am trimis PM cu produsul dorit de mine.
 2. george_o.

  Va salut. Eu aș dori să dau/particip la o comandă. Am un mărunțiș de cumpărat și nu mă grăbesc foarte tare. Când ne strângem cel puțin 4 persoane, plasăm comanda. Sent from my Moto G4 using Tapatalk
 3. george_o.

  Saua are latimea de 144 mm. Produsul se poate ridica din Bucuresti, zona Rahova.
 4. george_o.

  Va salut, Daca ii este cuiva de folos o casca sau o sa de bicicleta:
 5. george_o.

  Va salut! Maine dimineata mai e vreo tura de la benzinaria MOL Giurgiului. Am auzit de la un prieten ca ar fi ceva la ora 10.00-10.30, dar nu stiu mai multe detalii.
 6. george_o.

  Am fost in primavara prin zona aceea si doar portiunea albastra din harta de mai jos are ceva probleme, in sensul ca drumul este din blaci de beton destul de denivelate. Tin minte ca am parcurs zona aia cu 10-20 km/h cu bicicleta de sosea.
 7. george_o.

  Folosesc de foarte mult timp OSMAnd-ul, atat in oras cat si in afara lui. Niciodata nu a gresit ruta. O alta functie foarte buna a acestei aplicatii este ca poti incarca un traseu in format .gpx (iti faci traseul pe bikemap, strava, rwg... si il incarci in folder-ul "tracks"), apoi ii dai "follow tracks". Aici apare o mica problema la rutele cu puncte de plecare/sosire foarte apropiate, ca te anunta ca ai sosit la destinatie si inceteaza ghidajul, insa poti reporni navigatia la prima pauza de hidratare.
 8. george_o.

  Pot plasa eu comanda, daca sunteti de acord. Pana acum ar fi urmatori: 1. Subsemnatul (George) 2. h3x0r (Mihai) 3. IonutA (Adrian) 4. Dan H Eu zic ca suntem destui pentru o comanda.
 9. george_o.

  Salut Mihai, Ma alătur și eu comenzii cu un lanț KMC X10-93.
 10. george_o.

  Cu ce plecati din Bucuresti? Regio de 06:20?
 11. george_o.

  Cu siguranta am sa dau o comanda, cel tarziu pe data de 10 iulie. Daca pana atunci mai este cineva interesat, va rog sa ma contactati. Transportul pleaca de la ~14 Euro si creste in functie de volumul coletului.
 12. george_o.

  Multe reduceri pana pe data de 10 iulie. http://www.planetx.co.uk/c/q/deals/the-alphabet-sale
 13. george_o.

  Salut. Ai mai dat comanda? Ai avut ceva necazuri legate de transport? Vreau și eu sa dau o comanda zilele astea și sunt curios daca este vreo problema
 14. george_o.

  Salut, Te adaug la grupul de conversație creat pentru comanda asta.
 15. george_o.

  Salut Ionut, Vezi ca pantofii Shimano sunt disponibili d-abia pe 04.07.2017. In functie de celelalte persoane care se vor alatura la comanda, vedem daca asteptam pana atunci. Si nici al 3-lea produs nu este disponibil