george_o.

Membru
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Good

1 Follower

About george_o.

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/21/1978

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  de sosea
 • Localitate
  Bucuresti

Metode de contact

 • Yahoo
  olteanugeorge@yahoo.com

Recent Profile Visitors

1,702 profile views
 1. Am fost in primavara prin zona aceea si doar portiunea albastra din harta de mai jos are ceva probleme, in sensul ca drumul este din blaci de beton destul de denivelate. Tin minte ca am parcurs zona aia cu 10-20 km/h cu bicicleta de sosea.
 2. După ce am făcut o pană când eram singur pe la barajul Mihăilești și mi s-a rupt pompa încercând să umflu roata, mi-am luat Topeak Racerocket. Are 18 cm, 85 grame și cică ar băga până la 120 PSI. Nu am avut ocazia să o folosesc până acum în teren, însă de curiozitate am umflat o roată de cursieră când eram acasă și am băgat cam 90 PSI în aproximativ 3 minute, dar cu puțin efort cred ca ajungeam la 100-110 PSI.
 3. Ceva mai ieftina este pompa asta de la Beto. O foosesc de vreo 4 ani si nu am de ce sa ma plang.
 4. Folosesc de foarte mult timp OSMAnd-ul, atat in oras cat si in afara lui. Niciodata nu a gresit ruta. O alta functie foarte buna a acestei aplicatii este ca poti incarca un traseu in format .gpx (iti faci traseul pe bikemap, strava, rwg... si il incarci in folder-ul "tracks"), apoi ii dai "follow tracks". Aici apare o mica problema la rutele cu puncte de plecare/sosire foarte apropiate, ca te anunta ca ai sosit la destinatie si inceteaza ghidajul, insa poti reporni navigatia la prima pauza de hidratare.
 5. Pot plasa eu comanda, daca sunteti de acord. Pana acum ar fi urmatori: 1. Subsemnatul (George) 2. h3x0r (Mihai) 3. IonutA (Adrian) 4. Dan H Eu zic ca suntem destui pentru o comanda.
 6. Salut Mihai, Ma alătur și eu comenzii cu un lanț KMC X10-93.
 7. Cu ce plecati din Bucuresti? Regio de 06:20?
 8. Cu siguranta am sa dau o comanda, cel tarziu pe data de 10 iulie. Daca pana atunci mai este cineva interesat, va rog sa ma contactati. Transportul pleaca de la ~14 Euro si creste in functie de volumul coletului.
 9. Multe reduceri pana pe data de 10 iulie. http://www.planetx.co.uk/c/q/deals/the-alphabet-sale
 10. Salut. Ai mai dat comanda? Ai avut ceva necazuri legate de transport? Vreau și eu sa dau o comanda zilele astea și sunt curios daca este vreo problema
 11. Salut, Te adaug la grupul de conversație creat pentru comanda asta.
 12. Salut Ionut, Vezi ca pantofii Shimano sunt disponibili d-abia pe 04.07.2017. In functie de celelalte persoane care se vor alatura la comanda, vedem daca asteptam pana atunci. Si nici al 3-lea produs nu este disponibil
 13. Ceva doritori pentru o comanda mai exista? Zic sa ne strangem macar 4 persoane.
 14. Mai trage de dunga albastra cand o ia razna si pozitioneaz-o pe drumul principal. Eu doar solutia asta am descoperit-o pana acum.
 15. Eu folosesc strava.com pentru realizarea traseelor si descarcarea acestora in format .gpx, dupa care incarc fisierul "traseul-meu.gpx" in aplicatia OsmAnd (are optiunea de ghidare vocala si ascult in casca indicatiile).