ComanescuEmanuel

Membru
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

About ComanescuEmanuel

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/12/1988

Profile Fields

 • Localitate
  Ploiesti
 1. ComanescuEmanuel

  Asa e si pe transalpina de vineri pana duminica. FULL de masini si motoare..... Nici nu se merita sa cobori pe bicla. Mai rau te enervezi si pui frane... S-a cocalarizat si zona aia...pacat. :-<
 2. ComanescuEmanuel

  Naspa. Asa se intampla peste tot unde baga asfalt si reconditioneaza drumurile. Acum 5ani era geniala zona. in loc de asfaltul ala erau numai bolovani si mici ravene :> numai bun pt AM sau DH 8-> 8-> . Daca vor incepe sa faca sosea si prin Baiului dupa cum au auzit..... se duce dracu si muntii Baiului :( Mi-e ca incepem sa fugim mai des spre muntii din Nord Estul judetului... Pacat ca nu mai exista trenul ala spre Maneciu... :-S Era un punct foarte bun de plecare pe muuuuuulte trasee...
 3. ComanescuEmanuel

  era de asteptat sa nu se deschida la timp =)) . Nici un termen nu s-a respectat la noi =)) . Cata zarva si cu KM verde.... #-o . mare schema sa mergi cu bicla pe sosea... Nu mi s-a parut ceva "wow"...... :-?
 4. ComanescuEmanuel

  baiatu, baiatu.. ai filmat cu interfonu? :)) #-o #-o
 5. ComanescuEmanuel

  Mdaaaa :- . Am facut ceva scurt asa :-@ .... un Busteni-Rasnov-Poiana Brasov-Brasov :)) . Am avut o ploaie marunta... din Poiana pana jos. A fost genial azi!!!
 6. ComanescuEmanuel

  Ce face feteleeeeeeee? pe unde v-ati plimbat dragilor? :))
 7. ComanescuEmanuel

  Eu boss :)) merg sa-ti rup partzu =)) =)) =))
 8. ComanescuEmanuel

  Ai permis? :)) :)) Si daca DA. Mai citeste odata legislatia :))
 9. ComanescuEmanuel

  O sa-ti fac cu mana si poze din jeep daca ploua. =))
 10. ComanescuEmanuel

  N-a plouat deloc azi la munte! A fost genial. Mai frumos de atat nu se putea! Am inteles ca voi ati stat in casa ca in Ploiesti a plouat de a rupt =))
 11. ComanescuEmanuel

  Ca fapt divers, maine facem o tura. Deci, cu trenuletul pana in Busteni iar de acolo incepem sa bobinam. Busteni-(SPRE) Rasnov( treaversam muntele pe la Diham pe acolo) din DN73A o luam spre Postavaru iar aici mai vedem unde coboram.... spre Predeal sau Poiana Brasov, cheiule lui Solomon.... mai discutam..... Intai sa ajungem pe Postavaru si mai vedem. :) Asadar cine e interesat sa dea un semn. Tre sa fiti pregatiti pt orice: ploaie,frig, noroaie. Un set de imbusi cu de toate,petice,camera. Asta deja e strictul necesar pt orice iesire ,cat de scurta ar fi, dar e bine sa repetam :-W Plecarea se face f de dimineata, la 4 A.M in gara de Vest. Pt alte detalii vb pe mess: eko_X_cite_069 sau la celular: 0724 201 374.
 12. ComanescuEmanuel

  Tu sa te prezinti cu o Fanta Madness la 2l pe sala si 2 pungi de seminte. Ca sa ne facem si noi o idee despre tine =)) =))
 13. ComanescuEmanuel

  Ce imi place ca pe forum ne f*tem intre noi =)) iar la sala dam mana, bem, mancam seminte, caterinca ,una alta =))
 14. ComanescuEmanuel

  e bine asa :- :-
 15. ComanescuEmanuel

  Facem un Baiului daca e. Am pofta de gol alpin.