danielsky

Membru
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About danielsky

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/25/1992

Profile Fields

 • Localitate
  Suceava
 • Biciclete
  Univega Alpina HT-500
 • Ocupaţie
  Student

Recent Profile Visitors

2,371 profile views
 1. danielsky

  Colectivele...
 2. danielsky

  Un subiect de inspiratie pentru mine la anul. Esti foarte aproape de a povesti despre locul meu natal. Astept cu nerabdare si multumim pentru relatarile frumoase, in special cele vizuale. :)
 3. danielsky

  Bubulina merge la dentist, se aseaza pe scaunul stomatologic si isi lasa geanta pe un scaun. Dupa un timp, ii suna telefonul mobil, ea nu raspunde, iar telefonul suna din nou peste 5 minute. Bubulina iar nu raspunde. Cand telefonul suna a treia oara, dentistul, enervat, raspunde: -Alo? Cine e? -Sunt sotul doamnei, zice Bula. Dar tu cine esti? Unde e nevasta-mea? Da-mi-o la telefon! -Scuze, domnule, dar nu poate sa vorbeasca acum. Asteapta 5 minute, eu termin, ea scuipa si te suna inapoi, bine?
 4. danielsky

  Se zice ca Adrian Nastase nu a vrut sa se sinucida, ci sa-l impuste pe Traian Basescu, care-i statea in gat...
 5. danielsky

  Bun bun. Eu stiu alta versiune mai lunga, deci la care se rade mai mult: Soferul unui tir aude la radio ca a aterizat un OZN pe autostrada. Bula cum mergea cu masina, dupa o curba vede o creatura verde, mica ce se agita pe marginea soselei si opreste masina. -Buna ziua! Eu sunt un extraterestul homosexual exilat de pe Venus si m-am ratacit prin zona. Ma poti ajuta cu niste apa? Bula, cu mila pentru el, se duce la masina si ii aduce niste apa. Dupa o perioada vede pe marginea drumului o chestie mica si rosie ce ii face semn sa opreasca. -Buna ziua! Eu sunt un extrategestu homosexual exilat de pe Marte. Daca nu e cu suparare, imi poti aduce si mie o bucata de paine? Scoate Bula un sendwich din masina si ii da tipului. Imediat, in apropiere o alta creatura mica si albastra ce se agita pe marginea drumului. Bula opreste si intreaba: -Tu, homosexual mic si albastru, ce mai doresti? -ACTELE LA CONTROL!
 6. danielsky

  Eu nu am zis ca sunt invetate de tine. Si am sustinut doar ca sunt din vara: http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Luceafarul_a_facut_sex_cu_aleasa_lui-_Unde_scrie-_La_Bac-_Iata_si_alte_perle_0_731326917.html
 7. danielsky

  Perlele alea sunt inventate si sunt multe din vara daca ai observat. Abia au inceput sa corecteze si nu cred ca cineva are vreo dovada ca s-a scris asa ceva. Oricum tragedie cu bacul si in toamna :)
 8. danielsky

  Un spermatozoid intr-o blonda intreaba: - mai avem mult pana la ovare ca am obosit sa tot inot? La care altul raspunde: - Ohoho, o gramada, abia am trecut de amigdale!
 9. danielsky

  Greu de citit dar PS face totul :))
 10. danielsky

  Multa sanatate Madalin96!
 11. danielsky

  O ajuta la echilibru ;))
 12. danielsky

  Proaspat achizitionata. Nu e cine stie ce, dar pentru un ciclist "entry-level" e buna. :X PS:Multumiri Madalin96!!
 13. danielsky

  Sau: Oriunde ajungi, tot acasa te intorci/de unde ai plecat. :)
 14. danielsky

  Da. Bancul a fost bun, dar incheierea cu "Superb sau ce?" ma duce cu gandul in alta parte(Mircea Badea). Si e cumva fortata intrebarea :P