pedaleaza

Membru
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About pedaleaza

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj-Napoca
 1. pedaleaza

  Promoul la etapa a doua Clujul Pedaleaza, difuzat in aceasta saptamana pe TVR Cluj:
 2. S-au afisat si trackurile finale la cele doua probe. Le puteti gasi la sectiunea "Traseu" si le puteti incarca. Cele mai importante modificari s-au produs in sectiunile cu lucrari agricole la proba de 70km si la Cetatea Fetei (portiunea finala comuna) care a devenit mai accesibila.
 3. Au aparut detalii pe site referitoare la inscriere si preluare pachete inscriere. Sambata 28.04.2012 se pot prelua pachetele de inscriere, intre orele; 10:00-19:00 la Polus Center - taxa de inscriere este 50 RON pana in data de: 28.04.2012, ora; 24:00, atentie pana in aceasta data cei care sau inscris on line va rugam sa faceti si dovada plati iar in data de 29.04.2012 taxa de inscriere va fi de 70 RON. - cont bancar la Banca Italo-Romena Ag. Cluj, nr. cont: RO71BITRCJ1RON036912CC01 La start se va alinia si Campionul National de raliu Bogdan Marisca impreuna cu echipa Napoca Rally Academy, bine inteles va veni cu masina de concurs! http://clujulpedaleaza.ro/
 4. O competitie - Maratonul Fagetului, cu doua trasee: de 30km si de 70km. Startul va fi la ora 11. Sambata - 21 apr (daca nu ploua) sau duminica 22 apr la ora 10 va fi pornirea in recunoasterea de traseu la 30km. Sper ca acum lucrurile sa fie clare. Sau te gandeai si la concursul intitulat "Legendă şi natură" ? E valabil, chiar daca nu se inghesuie lumea :). Dar la acest concurs nu exista start, numai mat :).
 5. Startul va fi la ora 11 la Polus Center Cluj.
 6. Sambata dorim sa prezentam traseul de 30 km a maratonului, insa dupa prognoza meteo va ploua. In cazul in care ploua sambata amanam prezentarea pe duminca. Intalnirea are loc la ora 10:00 la capatul cart. Manastur unde intorc tramvaiele (ora si locul valabil pentru ambele zile).
 7. Vine la concurs si Blazso Marton http://kisember.freerider.hu/?p=361 , campionul Ungariei - cel care a castigat de doua ori Maros Bike Marathon la Cluj. Va participa evident la proba de 70km - elite. La amatori sunt categoriile pe varste tipice. La feminin la proba de 30km sunt categorii pe varste identice cu cele de la masculin. Dorim sa incurajam doamnele si domnisoarele sa participe si ele activ la maratoane.
 8. Varianta "semifinala" e cea cu cireasa. Pentru traseul de 30km se va modifica doar partea de Cetatea Fetei, avand in vedere ca nu trebuie sa aiba coborari prea tehnice. Vom da anunt de cosmetizare pe facebook si aici si cine poate sa ne ajute, multumim. Probleme de amenajare sunt in parte acolo unde figureaza waypointurile. Am fost si astazi pe traseu si in ideea de a face poze si ne-a prins o ploaie...
 9. @fowler: Multumim pentru testare! Cat despre plata cu cardul, poate in cazul competitiilor de MTB de la noi e premiera sau pe aproape. In maxim un an vor fi o multime de competitii cu aceasta facilitate. Pana acum lucrurile bune au fost molipsitoare :). Traseele nu sunt definitivate 100% (mai ales la traseul de 70km), chiar ieri am avut surpriza sa constatam ca oamenii ara terenurile pe unde nu te astepti. Probabil nu doreau sa-i prinda Pastile cu pamant nelucrat si pe alocuri si-au depasit hotarele, intrand peste drumurile de pamant dintre ogoare.
 10. Sunt publicate trackurile! Spor la antrenamente! http://www.clujulpedaleaza.ro/stage/displayChampionships/1/0/1
 11. Pentru inscrieri: http://www.clujulped...mpionships/3/15 . Trebuie sa va faceti cont (sa va inregistrati). Plata se poate face si cu cardul. Va multumim si va asteptam! Astazi vom publica si trackurile gps pentru traseele de 30km si 70km. Traseele sunt destul de solicitante, fara sa fie prea tehnice si sunt ciclabile ... unii spun ca integral. Se apropie de XC ca nivel de efort si intensitate deci nu va fi usor nici la proba de 30km, chiar daca pare scurta. Traseul de 70km ajunge in Cheile Turenilor si are aproximativ 2000m diferenta de nivel.
 12. Concursul de sambata (18 februarie 2011) s-a anulat din cauza conditiilor meteo. Cel mai probabil se va tine saptamana urmatoare. Dar urmeaza sa revenim cu detalii.
 13. Pentru etapa de sambata de pe zapada fiind una "neoficiala" nu avem track GPS. Poti gasi informatii mai multe aici: https://www.facebook.com/events/297575746964536/ Pentru Etapa I Napolact si Maratonul Fagetului vom adauga in curand track-urile GPS. Te rugam sa urmaresti: https://www.facebook.com/events/249631868434873/ pentru Etapa I Napolact si https://www.facebook.com/events/149725771800400/ pentru Maratonul Fagetului. De asemenea vom updata si site-ul pe masura ce vor aparea informatii.
 14. pedaleaza

  In 29 aprilie organizam MARATONUL FAGETULUI, unde va invitam sa parcurgeti una din cele doua trasee pregatite pentru voi, cel de 30 km si cel de 70 km. Traseele sunt concepute in asa fel incat se pot parcurge pe bicicleta in intregime - impartite pe categorii de varsta, sex - sunt gandite pentru amatori si profesionisti pe masura - astfel incat toti concurentii sa poata gusta din plin placerea de-a pedala. Pe langa descoperirea frumusetilor pitoresti ale acestei zone, doim sa dezvoltam ciclismul montan. Traseele strabat dealurile, vaile, cursurile de apa, padurile din zona Clujului. Descrierea traseului: Startul/finishul vor avea loc din centrul comercial Polus Center, de unde sub escorta politiei rutiere vom ajunge in renumita padure Faget. Pe marcajul banda rosie care este magistrala turistica, vom lasa in urma noastra: padurea Manastur - zona Pater – colonia Faget – Pietrele rotunde (aici traseul trece printr-o padure de conifere, apoi continua intr-o padure de fag) – pe curba de nivel traseul va trece peste trei paraiase si de izvorul Bilascu indreptandu-se spre varful Peana (832m), de unde pe timp frumos putem vedea Cheile Turzii, Bedeleul, M-tii Gilului, Piatra Secuiului. Aici cele doua trasee se despart traseul de 70 km virand catre est, isi va urma drumul pe marcajul banda rosie traversand urmatoarele zone: Dl. Micus – Dl. Socului – Dl. Luptistii – Capu Paraului – Vf. Intre Vai (de aici pe timp frumos se deschide privitorului un orizont mirific vazand urmatoarele: Cheile Turzii, Piatra secuiului, M-tii Gilaului, M-tii Bedeleului, Vf. Ugerului) – Satul Micesti – padurea Fagetu Micusului – Satul Selistea – Dl. Plesu (782m) unde cele doua trasee se reintalnesc urmand urmatorul drum: trecand pe langa vf. Magura – travesand 400m in comuna Salicea – Coasta dumbravilor – Creasta ursilor – Dl. Crucii – trecand pe langa satul Tauti - Cetatea Fetei (557m, a fost o cetate construită în apropiere de localitatea Florești, lângă municipiul Cluj-Napoca. Cetatea a fost construită înaintea anului 1241, drept punct de pază și observație în fața invaziilor tătarilor) – Dl. Garbaului – Finish in centrul comercial Polus. Traseul de 30 km (vom reveni cu trackul GPS):
 15. pedaleaza

  Au inceput inscrierile pentru prima etapa din campionatul “Clujul Pedaleaza” ce va avea loc in Padurea Hoia, vis a vis de Muzeul Etnografic Cluj. Data desfasurarii: 25.martie. 2012 Start ora: 11:00 Inscrieri on line pe www.clujulpedaleaza.ro Categoriile sunt: sub 6 ani triciclete, 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani, incepatori, avansati, experti UCI, experti open, +45 ani. Traseul (vom reveni cu trackul GPS):