DAMIAN

Membru
 • Content Count

  276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DAMIAN last won the day on September 20 2018

DAMIAN had the most liked content!

Community Reputation

211 Excellent

About DAMIAN

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/29/1980

Profile Fields

 • Localitate
  CJ
 • Biciclete
  Cannondale SUPERSIX EVO ULT 4

Recent Profile Visitors

1,703 profile views
 1. DAMIAN

  Ziua 1 a fost Cluj - Poiana Stampei. De acolo prin Iacobeni, Moisei, oprit in Fiad. Si din Fiad inapoi la Cluj. Aceasta a fost tura injumatatita, cea initiala era de 6 zile, prin toata Bucovina, dar din lipsa cazarilor disponibile am injumatatit traseul.
 2. DAMIAN

  Tihuta
 3. DAMIAN

  Cluj - B Nasaud - Suceava - Maramures - Cluj = 3 zile / 500 km
 4. DAMIAN

  De-a lungul si de-a latul Salajului, pe 33 de grade
 5. DAMIAN

  Vezi si Conti Gatorskin, groase ca pielea de elefant. Nici o pana cu ele in vreo 11-12 mii km si 2 ierni la activ.
 6. DAMIAN

  Nu stiu care e treaba cu Google photos....ca de publice sunt publice
 7. DAMIAN

  Ca tot a fost ziua mondiala a bicicletei si nu stiam ce cadou sa-i ofer.....prilej de galceava prin familie din cauza asta.... Am facut ce face un barbat responsabil si ferm - i-am pus un OPI SPIDERING SL + Hollogram SI arms varianta 2019, upgrade care a mai scazut din greuatate cu inca 250 gr. A ajuns asadar sa cantareasca acum, cu absolut tot ce se vede in poza, (doar borseta aia are spre 400gr) cu cateva grame mai putin decat cantarea noua, scoasa din cutie, fara pedale , fara nimic p.s.: pt. cei interesati de "statistica", cu angrenajul stoc am dus 36 000 km, plus 2 ierni de hometrainer, si inca se tinea bine . Adica gradul de uzura nu m-ar fi impiedicat sa termin anul in curs cu el. Asta pentru ca tot ne recomanda producatorii sa le inlocuim la XX nr de km ( am auzit valori de la 15 mii, la maxim 25 mii in cazuri exceptionale)
 8. DAMIAN

  Inainte sa arunci bani ( multi) pe sei de care apoi sa nu sti cum sa scapi si sa-ti recuperezi macar jumatate din investitie, citeste cu rabdare si atentie macar un topic despre asta, daca nu chiar pe toate cate le gasesti. Poti incepe cu
 9. DAMIAN

  Cum !?! Eu nu inteleg..... dar nu e periculos? Cine a hotarat asta? Iohannis de capu lui? Militianu de la MAI? Palestinianul-sirian? Au primit oare acordul de la expertii in sanatate publica care au analizat problema pe toate partile si au ajuns la concluzia ca riscul e minim sau 0? Mi se pare o incosntienta totala..... Voi face o petitie prin care ma opun vehement acestei decizii. Voturile comunitatii sunt binevenite.
 10. DAMIAN

  "Fenomenul nu reprezintă o amenințare chimică sau radiologică", a afirmat serviciul de stat pentru situații de urgență.
 11. DAMIAN

  #staiincasa
 12. DAMIAN

  Sper sa ma insel, dar, daca cumva postul meu a generat unora interpretari precum 'oculta mondiala" sau "politici anarhiste", eu ma retrag. Totusi, cu mult respect, sugerez ca lectura individuala, chiar si pe un forum, sa o facem cu mintea linistita, limpede si calma, altfel riscam sa citim printre randuri, sau ne zboara gandurile la pitici negrii. Poate e prea mult testosteron acumulat....
 13. DAMIAN

  Impartasesc opinia 100%, dar exact asta se intampla. Ca la nivel global or fi 0.015% care nu o fac, din pur spirit revolutioar/anarhic, sau au ei motive lor "intemeiate", nici nu cred ca e relevant. Iata ca asa de bine s-a orchestrat totul, incat vreo 5 miliarde de miei stau în casa, de buna voie, absolut convinsi ca ceea ce fac este bine. Ca prin asta ii salveaza pe altii. Fără sa ii tina nimeni legati. Ba mai mult, dupa acceptarea by default a "autoritatii", oricat de abuziva ar fi, si a dizolvarea oricaror drepturi umane, ajung sa ceara acea autoritate, sa devina dependeti de ea. Sa o considere salvatoare. Ca o fi sau nu Stockholm, pe cine mai intereseaza. Mintea omului mare si grea povara este. Inchisoarea din care e cel mai greu de evadat.