silviu303

Membru
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Neutral

About silviu303

 • Rank
  Advanced Member

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Arii de interes
  MTB Marathon
 • Biciclete
  Merida
 • Localitate
  Bucuresti
 • Ocupaţie
  Inginer electronist
 1. Puteti sa explicati (pentru organizatori) care e diferenta intre cei inscrisi la Traseul Lung vs Traseul Scurt? E vorba de etapa de la Paltinis. O sa fie vreun punct de alimentare pentru XCP? Mersi fain!
 2. Deci pana la urma XCP-ul de duminica are 29km cu 1130m ascensiune. Parca e ceva mai bine decat 40 cu 1800 :P
 3. Conteaza pentru ca daca finishul e in alta locatie o sa apara probleme de logistica. Sau asta nu e o problema?! Asa cum au observat si altii, ceva nu se leaga in descrierea XCP-ului cu startul si finishul tot in Paltinis insa referitor la distanta vs. ascensiune, tura nu e foarte accesibila amatorilor (1800m intinsi doar pe 40km nu e de ici colo). Tura lunga de la Surmont a avut 1370m pe aprox 41km, si nu a fost chiar floare la ureche.
 4. Pai daca intrii pe bikeromania.ro si dai la tab-ul Forum, Paltinis nu are link disponibil. La asta ma refeream. Deci inteleg ca exista unul, mersi fain.
 5. Intrucat forumul pentru etapa de la Paltinis e indisponibil, intreb aici cam pe cand ceva vesti despre cele doua trasee, mai sunt mai putin de 2 saptamani.
 6. Dupa ce am trecut de locul cu pricina m-am uitat la inelul rosu de la furca si era in capat de tot. Nu stiu cum de am ramas pe bike. In fata era o tanti turista care cred ca a auzit injuratura de moment :))
 7. Deci parerile sunt impartite referitor la diferenta de nivel. Acum daca intr-adevar este 1400m satisfactia este si mai mare. Mie mi-e greu sa cred ca tura lunga a avut 3000m, poate cineva de la traseul lung ne poate confirma. Oricum, trasee ca la carte, organizare ca la carte. Simti pe deplin ca ai fost la un concurs de MTB.
 8. e bine, mie imi arata 918m asc. pe site e dat cu 1400 dif de incurajare :)
 9. Daca ajung in Piata sfatului gasesc indicii cam pe unde ar fi acest race office? Anul trecut nu am fost.
 10. Stai linsitit...la un concurs de genul nu conteaza de unde pleci, sincer. E doar o iluzie si o amagire crezand ca daca te infigi in fata castigi ceva mai ales ca primii km sunt de urcare, km care o sa trieze concurentii si e loc pentru toata lumea.
 11. nu, elite e separat precum e normal
 12. Mersi fain, o sa incerc. Uitasem ca mai trebuie sa cazez si 2 biciclete si nu ma pot duce la 5 stele :P
 13. Rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu o recomandare de Hotel/Hostel/Motel pentru o seara 22 23 iunie, eventual prin apropierea startului dar nu e musai. Incalzirea nu strica niciodata. Ms!
 14. Impresia asta am avut-o si eu cand am vazut distantele si diferentele de nivel. Parca nu ai bate atata drum pana la vidraru pentru 50km insa cei 90km sunt destul de dificili. Mi-e foarte greu sa ma hotarasc.
 15. De ce zici ca pipa e pusa invers? Poate vrea sa stea mai aplecat. De pilda si eu o am tot asa si nu e nici o problema. Edit: ai dreptate, ma uitasem la ultima poza cu Cavalera. My bad.