crystale

Membru
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About crystale

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

817 profile views
 1. crystale

  Multă lume necăjită!
 2. crystale

  Mulți dintre bicicliștii din clipul de mai sus o caută pur și simplu cu lumânarea. Dar na, aici intervine selecția naturală. Partea rea e că poți să ajungi la mititica din cauza unui microcefal de teapa lor.
 3. crystale

  @Botero Micro, micro, dar iti faci treaba cu el
 4. crystale

  La noi oricum ciclocomputerele au un adaos nesimțit. Și că tot veni vorba, văd un ciclocomputer cu un preț bun pe chainreaction: - https://www.chainreactioncycles.com/mobile/ro/en/lezyne-micro-gps/rp-prod154483?mx101=n
 5. crystale

  Eu aș căuta și o variantă cu ghidon cu coarne. E mult mai comod decât cel drept.
 6. crystale

  Daca nu vrei musai aplicație, există un site web unde poți să încarci fișierul gpx și îți creează profilul: gpxviz.sisao.de
 7. crystale

  http://www.vermarcsport.com/en/windster-light?return_uri=/en/cycling-gloves/P24 http://www.vermarcsport.com/en/gloves-mtb?return_uri=/en/cycling-gloves/P24 Asta asa, ca tot am dat o comanda azi de aici.
 8. crystale

  Poate ne dai mai multe detalii despre cum s-a rezolvat. Suspansul ne omoara!
 9. crystale

  Multumesc @Traveller pentru raspunsul de mai sus. Revin cu o alta intrebare pentru cine a mai trecut recent prin zona Ilfov/Ialomita - e asfaltat drumul DC23 Grecii de jos - Micsunestii mari?
 10. crystale

  A fost cineva recent prin judetul Giurgiu pe DJ601 intre Marsa si Roata Mica? E asfaltat drumul? Dar 412C intre Obedeni si Goleasca?
 11. crystale

  Asa cum am mai scris in cateva randuri pe forumul asta, dintre producatorii cunoscuti de biciclete doar Cannondale, Specialized si Giant scriu negru pe alb in manualul de utilizare ca suporta 125kg (greutatea ciclistului) inclusiv la bicicletele de sosea. Deci la MTB si mai mult. Nu am retinut valorile maxime admisibile la MTB intrucat nu ma interesa specialitatea asta, dar se poate verifica usor in manual. Eu personal la 1,98 si 118kg (am avut si aproape 125) nu am reusit sa descentrez niciuna dintre cele doua roti (36 de spite, janta de 19, cauciuc 25x700c) ale cursierei (nici chiar pe asfalt cu gropi, fisuri, denivelari - ca in Romania).
 12. crystale

  Sau dacă vrei să nu mergi ca rața când te dai jos de pe bicicletă, poți să folosești SPD standard pe cursieră, fiindcă sigur nu se face gaură în cer. Eventual, în cazul în care vrei să folosești bicicleta și cu încălțări normale, poți să cumperi niște pedale cu o față cu SPD și cu cealaltă cu platformă. În rest, goagăl e prietenul tău.
 13. crystale

  Apropo de starea drumurilor, am trecut în weekend prin Bâcu și am constatat că de la intersecția DJ602 cu DJ601A până la granița județului Giurgiu cu Ilfov drumul a fost decopertat. Eu veneam dinspre Ciorogârla, dar uitandu-ma în direcția Joita și intr-acolo părea decopertat, dar nu pot ști cu precizie unde se termina nenorocirea.
 14. crystale

  @Danyutz Lăsând deoparte anumite divagații fără nicio legătură cu topicul apărute în ultimele ore, la ultima comandă wiggle aveam 3 optiuni: 1. Transport gratuit, fără tracking (adică prin Poșta Română) 2. Transport prin curier, cu livrare la adresă și cu tracking - aproximativ 3 Euro (cu econt) 3. Transport prin curier cu tracking și cu livrare a doua zi - aproximativ 12 euro (probabil cu DHL, TNT sau UPS).
 15. crystale

  La alea cu poșta chiar nu as avea nicio așteptare. Bine măcar că ajung