crystale

Membru
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Good

About crystale

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

853 profile views
 1. crystale

  Raportul stack/reach e un indicator al geometriei bicicletei. Cu cât raportul este mai mare de 1,5 cu atât poziția este mai relaxată (geometrie de endurance), iar cu cât scade mai mult acest raport avem de-a face cu o geometrie mai sportivă.
 2. crystale

  Ciclocomputerul cu senzor de presiune barometrica. Dar daca mergi cu peste 40 km/h se supraincalzeste de la frecarea cu aerul si ia foc.
 3. crystale

  IQ2 tot se laudă că lansează produsele de câteva luni dar până acum nimic. Din momentul in care chiar o să scoată mult-asteptatul produs, probabil vor urma bolile copilăriei cam un an, după care pe la a doua sau la a treia versiune e posibil să iasă ceva corespunzător. Asta în cazul în care nu o fi vreo escrocherie, că prea o lălăie.
 4. crystale

  Ma intereseaza doar experientele personale, teoria o cunosc din documentarea facuta online.
 5. Ma bate gandul de ceva timp sa completez gama de senzori conectati la ciclocomputer cu un power meter. Fiindca pana acum nu am avut de-a face cu un astfel de dispozitiv decat pe trainer (care il are inclus), m-am documentat ceva timp pe internet, mi-am putut face o parere generala cum sta treaba cu modelele, tipul de montare a senzorilor etc, dar cred ca ar fi util sa aflu si impresiile membrilor acestui forum care au folosit powermetere pe bicicleta. In special m-ar interesa sa stiu ce tip de senzor a folosit fiecare si care ar fi parerile pozitive si negative legate de modelul/modelele respective.
 6. crystale

  De-asta întrebam și eu
 7. crystale

  Se poate circula intre Teiușu și Mironești?
 8. crystale

  Cu riscul de a parea Gică Contra - asa cum se mentioneaza in studiu, el a fost realizat pe 8 (opt) subiecti. Un esantion total nereprezentativ.
 9. crystale

  Astazi, venind dinspre Brezoaia spre Cosoba, la intersectia cu DJ601E am vazut asfalt nou, precum si un panou pe care scria "Modernizare DJ151E [...] 5,495km". Intrucat ma cam grabeam spre Bucuresti nu am avut timp sa investighez. A fost cineva de curand pe bucata respectiva? Exista asfalt de acolo pana in Trestieni?
 10. crystale

  Multă lume necăjită!
 11. crystale

  Mulți dintre bicicliștii din clipul de mai sus o caută pur și simplu cu lumânarea. Dar na, aici intervine selecția naturală. Partea rea e că poți să ajungi la mititica din cauza unui microcefal de teapa lor.
 12. crystale

  @Botero Micro, micro, dar iti faci treaba cu el 😀
 13. crystale

  La noi oricum ciclocomputerele au un adaos nesimțit. Și că tot veni vorba, văd un ciclocomputer cu un preț bun pe chainreaction: - https://www.chainreactioncycles.com/mobile/ro/en/lezyne-micro-gps/rp-prod154483?mx101=n
 14. crystale

  Eu aș căuta și o variantă cu ghidon cu coarne. E mult mai comod decât cel drept.
 15. crystale

  Daca nu vrei musai aplicație, există un site web unde poți să încarci fișierul gpx și îți creează profilul: gpxviz.sisao.de