crystale

Membru
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Good

About crystale

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

884 profile views
 1. crystale

  Cu exceptia a doua bucati de offroad vreo 200 de metri fiecare, asfaltul e in regula. Se poate merge linistit cu cursiera pe acolo.
 2. crystale

  Bicicleta de șosea e gândită, așa cum îi spune și numele, să fie folosită pe șosea. Nu e recomandabil să sari borduri cu ea. Dacă totuși nu le poți evita, recomandarea mea ar fi să încetinești cât poți de mult pentru a evita șocurile puternice. Ca fapt divers, eu până acum nu am descentrat nicio roată in mai bine de 7500 de kilometri, la cele aproape 120kg ale mele. Ce-i drept, am 36 de spițe și pe față și pe spate
 3. crystale

  Shimano are componente de la entry-level la high-end, in funcție de ceea ce își dorește fiecare. Orientativ, poți folosi linkul de mai jos: http://www.mtbtreks.com/beginners-guide-to-mountain-bike-groupsets/
 4. crystale

  Stie cineva ceva despre starea DJ204M de la intersectia cu DJ204C pana la intersectia cu DJ203K? (Pe google maps pare neasfaltat, dar ultimele imagini sunt din 2012 si de atunci a trecut ceva timp) Later edit: Vad ca in ultimii ani au fost tot felul de alunecari de teren in zona Bisoca, dar intrebarea ramane valabila.
 5. crystale

  Raportul stack/reach e un indicator al geometriei bicicletei. Cu cât raportul este mai mare de 1,5 cu atât poziția este mai relaxată (geometrie de endurance), iar cu cât scade mai mult acest raport avem de-a face cu o geometrie mai sportivă.
 6. crystale

  Ciclocomputerul cu senzor de presiune barometrica. Dar daca mergi cu peste 40 km/h se supraincalzeste de la frecarea cu aerul si ia foc.
 7. crystale

  IQ2 tot se laudă că lansează produsele de câteva luni dar până acum nimic. Din momentul in care chiar o să scoată mult-asteptatul produs, probabil vor urma bolile copilăriei cam un an, după care pe la a doua sau la a treia versiune e posibil să iasă ceva corespunzător. Asta în cazul în care nu o fi vreo escrocherie, că prea o lălăie.
 8. crystale

  Ma intereseaza doar experientele personale, teoria o cunosc din documentarea facuta online.
 9. Ma bate gandul de ceva timp sa completez gama de senzori conectati la ciclocomputer cu un power meter. Fiindca pana acum nu am avut de-a face cu un astfel de dispozitiv decat pe trainer (care il are inclus), m-am documentat ceva timp pe internet, mi-am putut face o parere generala cum sta treaba cu modelele, tipul de montare a senzorilor etc, dar cred ca ar fi util sa aflu si impresiile membrilor acestui forum care au folosit powermetere pe bicicleta. In special m-ar interesa sa stiu ce tip de senzor a folosit fiecare si care ar fi parerile pozitive si negative legate de modelul/modelele respective.
 10. crystale

  De-asta întrebam și eu
 11. crystale

  Se poate circula intre Teiușu și Mironești?
 12. crystale

  Cu riscul de a parea Gică Contra - asa cum se mentioneaza in studiu, el a fost realizat pe 8 (opt) subiecti. Un esantion total nereprezentativ.
 13. crystale

  Astazi, venind dinspre Brezoaia spre Cosoba, la intersectia cu DJ601E am vazut asfalt nou, precum si un panou pe care scria "Modernizare DJ151E [...] 5,495km". Intrucat ma cam grabeam spre Bucuresti nu am avut timp sa investighez. A fost cineva de curand pe bucata respectiva? Exista asfalt de acolo pana in Trestieni?
 14. crystale

  Multă lume necăjită!
 15. crystale

  Mulți dintre bicicliștii din clipul de mai sus o caută pur și simplu cu lumânarea. Dar na, aici intervine selecția naturală. Partea rea e că poți să ajungi la mititica din cauza unui microcefal de teapa lor.