crystale

Membru
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

About crystale

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,382 profile views
 1. crystale

  Eu cred că ar trebui să plecăm de la premiza că toți sunt dopați, iar cu puțin noroc la un moment dat o să-i și prindă
 2. crystale

  Am două camere (de bicicletă ) nefolosite (chiar nedesfăcute), cumpărate din greșeală cu valva Schrader respectiv Dunlop. 1. Continental Tour 28 (700x32C-700x47C) - valva Schrader 2. Mitas 700x25C-700x35C - valva Dunlop Daca le vrea cineva, le poate ridica personal din București.
 3. crystale

  Și cea mai mare prioritate o are tramvaiul. Pentru că e mare și de fier.
 4. crystale

  Există pe undeva sursa acestei informații? Nu de alta, dar sună foarte neverosimil
 5. Asta pentru că poliția română a înțeles din codul rutier două chestii - să stea să pândească la trecerile de pietoni și să stea cu radarul (preferabil în boscheți) în puținele locuri din oraș unde se poate depăși viteza regulamentară. Nu-i interesează că statul la semaforul roșu e opțional pentru unii șoferi, că depășirea coloanei pe șina de tramvai e la ordinea zilei și că atunci când e aglomerat la intrarea în București, banda de urgență de pe autostradă e plină de mașini. Cu toate astea, pentru unii e mai important să se reducă viteza regulamentară în localitate. Ce să-i facem?! Atât s-a putut!
 6. O informație interesantă pentru iubitorii de statistici: la nivelul anului 2019 în România erau cele mai puține automobile la mia de locuitori din uniunea europeană. https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Passenger_cars_in_the_EU
 7. Offtopic, dar limitarea la 30km/h a vitezei autoturismelor e o prostie fără margini. Oricum la orele de vârf se circulă mult mai încet decât atât, așa că măcar în restul timpului să se poată merge decent. În plus, există și acum o mulțime de reguli de circulație care nu se respectă. Iar înainte de a veni cu altele noi, ar trebui urmărit să se respecte măcar cele actuale.
 8. Erau în stoc niște semne și le-au pus. Atâta pagubă!
 9. crystale

  Am fost recent în zonă și aș adăuga: DJ222 Enisala - Agighiol - asfalt bun, mașini puține DJ222C Agighiol - Murighiol - asfalt bun, mașini puține
 10. Alea albe par a fi egrete (stârci albi). Iar in poza de mai jos sunt (pe lângă egrete) niște bâtlani (stârci cenușii) și cel puțin un pelican.
 11. crystale

  Donez doua anvelope Schwalbe Lugano (entry level) 700x25C. Au fost rulate vreo 2000 de kilometri, dupa care au fost uitate pe un balcon (inchis, ce-i drept ) vreo 3 ani . Ridicare personala din Bucuresti, zona Drumul Taberei.
 12. crystale

  Bine că i-au lăsat dinții folositori...
 13. Are băiatu' pe cursieră foaie mică de 26 și pinion mare de 32. Face bine la psihic dacă îti apare brusc în față o pantă lungă și abruptă
 14. crystale

  Știu că TA Specialites mai face/făcea foi de dimensiuni mai atipice cu prindere cu 5 găuri. Chiar eu am comandat mai demult de la ei o foaie de 26 pentru un angrenaj triplu (dar era foaia mică, nu cea din mijloc). Acum depinde și ce BCD îți trebuie.
 15. crystale

  @haladinho For timetables and prices you may check out this site: https://mersultrenurilor.infofer.ro/en-GB/Itineraries