crystale

Membru
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

About crystale

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

672 profile views
 1. crystale

  Dar si cand ajungi pe o coborare... sa te tii!
 2. crystale

  A folosit cineva Shimano CM-2000? Din ce am mai citit pe net pare interesanta; in special optiunea de 'a face pairing' cu senzorii de la ciclocomputer si de a porni automat inregistrarea doar in anumite conditii (puls, viteza, etc.) prestabilite.
 3. crystale

  DJ 309 intre Faurei si Danesti nu este asfaltat
 4. crystale

  Asta sperăm cu toții!
 5. crystale

  DC 156 Baldana - Vizuresti - asfaltat, apoi DC77A in continuare spre Urziceanca - Decindea - asfaltat.
 6. crystale

  Era o bucată de la Cosoba la Brezoaia care a fost decopertată și apoi lăsată așa un timp. Probabil au sperat că o să se asflateze singură.
 7. crystale

  @freetools Am eu o roata fata, primita bonus cand am cumparat o roata spate SH pentru trainer si care strange praful de atunci. Cum dar din dar se face rai, contacteaza-ma in privat.
 8. Am avut si eu dileme similare. Concluzia e destul de simpla - vrei bicicleta de sosea si ai peste 100-120kg, atunci te orientezi catre o bicicleta ai carei producatori mentioneaza in manualul de utilizare ca limita de greutate este mai mare de atat. Din cercetarea pe care am facut-o personal in momentul in care am decis sa trec la cursiera, dintre firmele mai cunoscute Cannondale, Giant si Specialized specifica negru pe alb in manual ca limita de greutate de greutate pentru bicicletele de sosea ("road race") este de 125kg pentru ciclist + 1.5kg pentru bagaj. Eu unul nu as folosi in mod consecvent un echipament a carui limita de greutate suportata sa fie sub greutatea mea reala.
 9. crystale

  Și la Rosebikes au ceva modele de roti de cursiera, inclusiv câteva proiectate sa reziste la 140kg.
 10. crystale

  Eu am returnat in Italia la all4cycling acum un an si a costat cu DPD vreo 60 de lei (tracking inclus).
 11. crystale

  Stie cineva daca s-a terminat de asfaltat saracia aia de drum de la Brezoaele?
 12. crystale

  Cam tarziu, dar confirm eu.
 13. crystale

  Cititorii intreaba, cititorii isi raspund singuri: dupa o tura pe acolo am constatat ca starea drumului e la fel ca anul trecut, poate ceva mai plin de gropi, dar se poate merge cu cursiera.
 14. crystale

  A fost cineva primavara asta pe DJ102I Campina - baraj Paltinu? Intreb fiindca anul trecut era destul de prost, dar cu putina grija se putea merge cu cursiera. As fi curios cum se prezinta dupa ingheturile din iarna asta, daca merita data o tura pe acolo.
 15. crystale

  Dupa parerea mea ar fi mai buna ramanerea la ora de vara pe tot parcursul anului, fiindca astfel s-ar intuneca o ora mai tarziu. Iar fiindca in general lumea nu mai incepe programul de lucru la ora 7, inseamna ca nici nu sunt sanse prea mari sa plece pe intuneric de acasa dimineata. Dar pentru ca nu suntem de capul nostru, probabil nu se va intampla lucrul asta prea curand.