Stuparul

Membru
 • Content Count

  703
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Stuparul last won the day on March 9

Stuparul had the most liked content!

Community Reputation

209 Excellent

About Stuparul

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/12/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Warwick, Anglia
 • Biciclete
  trekking

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stuparul

  Daca-si dau duhul ale mele Giant SR 2 (au caseta cu 10 pinioane), optiunile astea sunt bune de luat in calcul?
 2. Stuparul

  Cativa amici m-au intrebat daca e banc, iar unul chiar si-a exprimat ingrijorarea.
 3. Stuparul

  Paste fericit! Multa sanatate! Fie ca...
 4. Stuparul

  Un coleg de club e tester pt cauciucurile Vittoria. Cu noile Corsa Graphene a avut in trei zile doua explozii pe lateral, intai pe fata cand rula pe plat, iar a doua oara pe spate in coborare, spre norocul lui la doar 45kmh. Pedalati in siguranta! PS - Il gasiti pe Facebook sub pseudonimul Bloke on a Bike.
 5. Stuparul

  Giant Contend SL 1 2018 + review de la bikeradar.
 6. Stuparul

  ...stropi de apa(de obicei murdara) si mici pietricele aruncate de anvelopele masinilor.
 7. Stuparul

  Orro Pyro ~4500lei Sensa Trentino <3500lei pt cadru Al si echipare 105 Corratec Dolomiti LTD <4500lei, cadru Al si echipare Ultegra
 8. Stuparul

  Cum, nu stii ce sa-ti iei? Ia-ti un Giant!!! Giant TCR Advanced 2 2018
 9. Stuparul

  Tiagra mi se pare suficient pt un incepator.
 10. Stuparul

  In Marea Britanie 920 AF apare doar in marimea S si cred ca e o mare posibilitate ca asta sa fie tot ce au pe stoc in Europa.
 11. Stuparul

  @mrHooligan cu ochelari de protectie(fie clari, fie de soare) si cagula, nu stiu cum vei reusi sa mergi pe frig. Eu reusesc sa-mi aburesc ochelarii fara sa port nimic la gura.
 12. Marie Kondo Mie mi-a zis "nu mai mult de 40min"
 13. Stuparul

  O tânără familie se mută în casa lor nouă, aflată în vecinătatea unei parcele libere. Într-o zi, o echipă de muncitori se apucară să construiască o casă pe parcela liberă. Normal că fetiţei de 5 ani i s-a părut interesant să vadă ce se întâmplă acolo. Ea îşi petrecea majoritatea timpului în preajma muncitorilor. În scurt timp, muncitorii au adoptat-o şi a devenit un fel de mascota a echipei de constructori. Intrau în vorbă cu ea, ba chiar îi dădeau sarcini uşoare, astfel încât să se simtă şi ea importantă. Au mers chiar mai departe. La sfârşitul săptămânii, aceştia au făcut o chetă şi i-au strans primul ei salariu. I-au înmânat un plic în care avea o bancnotă de 100 de lei. Mândră nevoie mare şi foarte fericită, fetiţa s-a dus cu plicul la mama ei. Aceasta aflând povestea, luă hotărârea să meargă împreună la bancă şi să-i deschidă fetiței primul ei cont bancar. Când au ajuns la bancă, doamna casieră era la fel de impresionată. - Cum de o fetiţă atât de mică, a reuşit să câştige primul ei salariu, deja? întrebă ea. - Am lucrat o săptămână întreagă alături de muncitorii care construiesc o casă lângă a noastră, replică fetiţa. - Wow! Eşti incredibilă! Şi o să munceşti şi săptămâna viitoare? - O să muncesc doar dacă ne aduc muiştii ăia de la depozit nişte cherestea, să putem să ne apucăm in pula mea de căcatul ăla de acoperiş!
 14. Stuparul

  Tifosi Scalare ~ 3500lei