Stuparul

Membru
 • Content Count

  745
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Stuparul last won the day on March 9

Stuparul had the most liked content!

Community Reputation

261 Excellent

About Stuparul

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/12/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Warwick, Anglia
 • Biciclete
  trekking

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stuparul

  Eu am Kenda Kourier pe bicicleta de naveta. Ei se lauda ca au protectie antipana "k-guard", iar ce mi se pare util pt touring e faptul ca au o dunga reflectorizanta pe laterale. Nu stiu cat de rapide sunt, ca eu sunt incet ca melcul si bicicleta are peste 17kg cu de toate pe ea, dar n-am avut nici o pana in peste 2000km.
 2. Stuparul

  O mama face curatenie si gaseste in camera copilului de 12 ani obiecte sexuale pt dominare si sadomasochism. Stotia ingrijorata discuta cu sotul: - Ce ar trebui sa facem? - Nu sunt expert, dar nu l-as plezni!
 3. Domnu' meu, tu ori razi de noi, ori... Ce varsta ai?
 4. Stuparul

  Au si suporti de bagaje dedicati pt gaurile alea si specifica in descriere destul de clar - 15 kg pt urmatoarele modele: - Toughroad- 2016+ - AnyRoad (Alloy version only)- 2017+ - Escape series (With alloy fork only) 2017+
 5. Stuparul

  Arunca un ochi si la Giant ToughRoad GX SLR sau Giant Revolt. Eu am incredere in aluminiul lor.
 6. Stuparul

  Trek 520 din otel?
 7. La 40 de grade apa abia e calda. Tricoul nu e sintetic? De ce te temi ca se va decolora? Asteapta sa apara Mooky junior
 8. Folosesc detergent pudra sau lichid la program de sinyetice 40°. Unele capsule au si balsam si le evit. @Mookyama incearca Vanish stain removal. Recent am descoperit Napisan si vreau sa-l folosesc atunci cand spal pantalonii cu bazon sa vad care-i treaba.
 9. Ma gandesc sa-mi cumpar masina. Dupa un an de naveta pe bicicleta, iarna ce vine ajutata de trezirile din noapte pentru scutecele fetei ma face sa nu am nici un chef de pedalat dimineata. Ma uit si la rollerul ala abia cumparat si parca vad ca nu-l intind toata iarna...
 10. Stuparul

  Viorica Dancila si-a cumparat o punga de pufuleti si la surprize i-a picat guvernu'.
 11. Stuparul

  Domnu' meu, esti prea elitist. Dau pariu ca te descurci si cu aluminiu, frane pe janta si noua linie de Sora. Mai dai dracului de bani, ca avem destule de facut cu ei.
 12. Stuparul

  La "ei" e cadrul de carbon.
 13. Stuparul

  Cannondale Synapse ~ 5500lei
 14. Sau cu alte cuvinte, Mooky, nu esti deloc antrenat. Nu mi-o lua in nume de rau, eu asa mi-am stricat genunchii, iesind cu altii mult mai buni decat mine si fiind total nepregatit, iar acum suflu si-n... In plus, mentalitatea astora din vest mi-a schimbat complet viziunea asupra biciclitului - de ce sa trag eu acum ca prostul si de mine si de putinul timp pe care-l am, cand voi avea destul timp de pedalat la pensie? Dar pana atunci trebuie sa raman sanatos.
 15. Stuparul

  O miniserie ce te va tine in priza - Manhunt: Unabomber Recomand sa cititi si manifestul lui Ted Kaczynski. Pacat de modul in care a ales sa-i faca "publicitate".