Stuparul

Membru
 • Content Count

  716
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Stuparul last won the day on March 9

Stuparul had the most liked content!

Community Reputation

223 Excellent

About Stuparul

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/12/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Warwick, Anglia
 • Biciclete
  trekking

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stuparul

  Crezi ca nu mai esti baiatul tatei?
 2. Stuparul

  Cred ca la o tura de 3 ore nu te va deranja prea tare diferenta de geometrie, daca esti obisnuit cu o cursiera. Daca n-ai mai pedalat pe cursiera pana acum, iar marimea-ti este buna si ai un pic de noroc, s-ar putea sa-ti vina ca o manusa. Nu e obligatoriu sa incepi pe o geometrie endurance, dar e imperios necesar ca bicicleta sa-ti fie marimea potrivita.
 3. Stuparul

  Marea Nordului la ceas de seara, vazuta din Skegness. Sent from my Moto G (5) using Tapatalk
 4. A mea e moldoveanca, nu te vad bine luand-o asa Dar lasand gluma, asta mi se pare primul pas spre divort, cand "nu te intereseaza". Bine, io-s casatorit doar de doi ani. @purix, in "iuchei" toate turele de sosea din weekend organizate de cluburi de ciclism amator incep intre 7-8:30, iar in jurul orelor 11-12 mai toti sunt deja acasa. Ce-i drept, daca practici mtb, inseamna cel putin o zi pierduta.
 5. @purix cati copii ai si ce varste au?
 6. Stuparul

  Un moldovean trecea pe langa o carciuma... Glumesc!
 7. @tdr84 nu gresesti cu nimic daca alegi o bicicleta folosita, dar trebuie sa fii capabil sa identifici uzura componentelor si eventuale fisuri sau crapaturi ale cadrului sau furcii. Contrar altor colegi forumisti, pt mine o bicicleta incepe de la cadru si nu de la echipare, dar eu nu pedalez asa mult ca ei. Cu alte cuvinte, as alege bicicleta pe care simt ca am pozitia mai comfortabila, nu pe cea care are echiparea mai scumpa/buna. Nu as zice ca Rose sau Canyon sunt marci consacrate, dar in mod cert sunt doua branduri ce ofera incredere si de multe ori ofera cel mai bun raport calitate-pret. Mult succes!
 8. The good old English weather PS - astazi trebuie sa am liber, sa vad startul Turului Feminin al Marii Britanii din orasul in care locuiesc si sa ies la picnic cu sotia pe dealul unde va fi finalul. Mi-am sunat seful si i-am zis ca vin la munca Sent from my Moto G (5) using Tapatalk
 9. Sa vezi cand a venit nevasta-mea cu o prietena de-a ei, care se ducea la sala dupa, adica era in colanti, iar eu a trebuit sa-i iau masurile... "Te rog sa departezi putin picioarele si sa ridici cartea asta intre ele pana unde te simti comfortabil", iar eu eram in genunchi in fata ei cu ruleta. Orro Oxigen si ii pui o sa de fete.
 10. In nici un caz! Seriile "SL"(super light cred ca inseamna) de la Giant au cadrele mult mai usoare si mai rigide(in sensul ca poti sa apesi tare in pedale) fata de cadrele din aluminiu obisnuit Aluxx, au cablurile trase prin cadru si sudurile finisate decent, iar tija de sa e din carbon. S-ar putea sa fie diferente si de pipa si ghidon, sa aiba unele mai usoare In plus, asta de la emag, in marimea S ii e sigur mica. Ne poti da inaltimea si distanta intre picioare a partenerei, ca e greu sa te orientezi dupa "ii vine bine marimea M din decathlon". Nevasta-mea la 169cm se simte bine pe L la cursiera Giant, M-ul fiindui incomoda, iar la mtb se simte mai bine pe M 46cm(sa zicem Cube) de cat pe M 44cm (Giant)
 11. As arunca un ochi si dupa o Liv Avail SL 1 din 2018 (7-800£ prin UK)
 12. Stuparul

  Chiar asa, cine e si Edi Melc asta?
 13. Stuparul

  Daca-si dau duhul ale mele Giant SR 2 (au caseta cu 10 pinioane), optiunile astea sunt bune de luat in calcul?