Stuparul

Membru
 • Content Count

  799
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Stuparul last won the day on March 9 2019

Stuparul had the most liked content!

Community Reputation

310 Excellent

About Stuparul

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/12/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Warwick, Anglia
 • Biciclete
  trekking

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stuparul

  Ala e @majikstone?
 2. Stuparul

  Nu ai asigurare medicala privata sau asta e extra?
 3. Ieri 37. Ani, nu febra. Au mijlocu'! Si altele... Mi-e dor de vremea cand faceam naveta pe bicicleta, de diminetile alea reci in care beam a doua cafea ca sa ma incalzesc, nu ca mi-ar fi trebuit extra cofeina.
 4. Stuparul

  Wimbledon pe gravel? Blasfemie! Veifi ars pe rug in fata ambasadei României din Marea Britanie.
 5. Stuparul

  Eu si daca merg cu 15kmh trebuie sa port ochelari, iar daca mai e si frig, atunci devin obligatorii ca altfel nu vad drumul de lacrimi. Nu stiu cum m-as descurca daca as fi obligat sa trag ceva si peste nas, nu doar peste gura.
 6. Stuparul

  Ce noroc pe micul fan sa se opreasca Tony Martin chiar langa el.
 7. Stuparul

  Dupa ce a trebuit sa repete sambata testul ca prima proba nu a putut fi citita, a venit acum mailul ca e negativ. Ne mai bucuram de libertate pana joi, cand vine o perioada de o luna in carantina.
 8. Stuparul

  Sunt (auto)izolat impreuna cu familia. Miercuri dimineata, la 6, nevasta-mea s-a trezit cu 38.8°C. La 7, temperatura nu scazuse. Marti a fost la birou sa-si cunoasca noua echipa, ca a schimbat departamentul. Alerta maxima! Am sunat autoritatile si au zis sa se testeze doar ea, ca cel mai probabil luam leapsa toti daca e ceva si nu e cazul de trei teste. Eu am sunat la serviciu sa ii anunt ca-mi iau si eu liber. I-am anuntat si pe cei de la cresa ca nu le duc fata. La 8:30 eram la centrul de testare si la ora asta inca asteptam rezultatul. Eu si fata suntem bine, sotia pare cu gripa, vajaieli ale capului, tuse, iar de ieri are gatul in piuneze; astazi i-au recomandat antibiotice de la medic. Abia in seara asta i-a scazut temperatura. Tot sper sa ne fi adus fata vre-un virus de la cresa... Vedem maine.
 9. Uau, ce casca interesanta. Ce marca e?
 10. Pretul ca pretul, dar sunt aero-ish?
 11. Stuparul

  https://www.amazon.co.uk/Mary-Little-Pussy-Flyingcorn-Publishing-ebook/dp/B07DHZ49H4
 12. Stuparul

  @Mookyama sa nu te bazezi ca ai abonament la noroc. Cat crezi ca va mai dura pana cand un sofer nu te va observa pe sosea?
 13. Stuparul

  Sunt comestibile si acum, doar ca-ti vor face gura punga. Dupa primul ger vor incepe sa se deshidrateze (ca stafidele) si se vor mai indulci. Recomand pentru bautorii de gin.
 14. Stuparul

  Pana la @Trevizes eu am crezut ca toti romanii iubesc seile Selle SMP. Am Selle SMP Trk pe bicicleta de naveta, dar nu as pune in viata mea o asemenea magaoaie pe o cursiera. Mi se pare nelalocul ei, ii ia tot farmecul de vitezista cu pedigree, de slim fit.