Stuparul

Membru
 • Content Count

  691
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Stuparul

 1. Marie Kondo Mie mi-a zis "nu mai mult de 40min"
 2. Stuparul

  O tânără familie se mută în casa lor nouă, aflată în vecinătatea unei parcele libere. Într-o zi, o echipă de muncitori se apucară să construiască o casă pe parcela liberă. Normal că fetiţei de 5 ani i s-a părut interesant să vadă ce se întâmplă acolo. Ea îşi petrecea majoritatea timpului în preajma muncitorilor. În scurt timp, muncitorii au adoptat-o şi a devenit un fel de mascota a echipei de constructori. Intrau în vorbă cu ea, ba chiar îi dădeau sarcini uşoare, astfel încât să se simtă şi ea importantă. Au mers chiar mai departe. La sfârşitul săptămânii, aceştia au făcut o chetă şi i-au strans primul ei salariu. I-au înmânat un plic în care avea o bancnotă de 100 de lei. Mândră nevoie mare şi foarte fericită, fetiţa s-a dus cu plicul la mama ei. Aceasta aflând povestea, luă hotărârea să meargă împreună la bancă şi să-i deschidă fetiței primul ei cont bancar. Când au ajuns la bancă, doamna casieră era la fel de impresionată. - Cum de o fetiţă atât de mică, a reuşit să câştige primul ei salariu, deja? întrebă ea. - Am lucrat o săptămână întreagă alături de muncitorii care construiesc o casă lângă a noastră, replică fetiţa. - Wow! Eşti incredibilă! Şi o să munceşti şi săptămâna viitoare? - O să muncesc doar dacă ne aduc muiştii ăia de la depozit nişte cherestea, să putem să ne apucăm in pula mea de căcatul ăla de acoperiş!
 3. Stuparul

  Tifosi Scalare ~ 3500lei
 4. Stuparul

  Ai ales un cadru legendar, as zice. Nu ma dau cu parerea despre preturi ca nu ma pricep. Spor la asamblare si poate ne incanti cu niste poze!
 5. Stuparul

  De cate ori iesi la ture si tragi tare din prima pana in ultima clipa ca sa beneficiezi de aerodinamicitatea si geometria race a cadrului? Nu stiu pe nimeni sa fie la un time trial continuu, ma gandesc ca suntem pe un forum de amatori.
 6. Stuparul

  Pai daca nu vrei sa regreti, nu-ti lua aero
 7. Stuparul

  @Nexus nu as lua Giro pt ca nu vad cum as putea spala polistirenul ala alb.
 8. Stuparul

  Eu as alege de aici, nu stiu ce i-ar bate la pret: https://www.planetx.co.uk/c/q/frames/road-bike-frames
 9. Inca n-am scos cursiera afara anul asta. Si i-am mai cumparat/montat si aripi...
 10. Stuparul

  Recomandarile politiei britanice Sent from my Moto G (5) using Tapatalk
 11. Stuparul

  Asta-mi aminteste de bancul cu medicul Ciomu. Dr Ciomu intra in operatie impreuna cu doi asistenti. La un moment dat intreaba: - Cat spuneati ca ne-a dat asta? - Ne-a dat o p*l*! - Foarte bine, o taiem in trei.
 12. Ia neaparar ulei de lant si chiar si-o camera, sa fie. Sa ne incanti si cu poze, te rugam.
 13. Stuparul

  Bohemian Rhapsody
 14. Stuparul

  Si Sora e la fel de buna ca 105 pt un incepator ce nu face 2-3000km pe an.
 15. Stuparul

  Legat de Giant Contend SL, cred ca ai ales o marime mult prea mare. Eu am marimea M la 178cm inaltime. Acum am verificat la Giant pe site M: 171-181cm ML: 177-187cm L: 183-193cm.
 16. Stuparul

  Parca ai cursiera, nu? Atunci merita 100%, iar in functie de cum faci turele te poti decide intre SPD sau SPD-SL.
 17. Si sa-ti raspund la intrebare, mie-mi place Spesh
 18. Eu mi-as lua doua biciclete, una de oras si alta mtb xc (cross country). N-am vazut om sa nu prinda gustul potecii si sa nu vrea la munte.
 19. Stuparul

  Imi pare rau sa citesc asa ceva.
 20. Stuparul

  Sa ni se para amuzant sau tragic... Daca ti se anuleaza permisul de conducere nu cred ca pierzi dreptul de a circula cu bicicleta. Stiu ca o gramada de fosti soferi merg pe cu masini ce nu necesita permis de conducere, deci care ar fi riscul de a merge cu bicicleta?
 21. Stuparul

  Ai 5£ discount cu acest cod (AFL6FJX2) in urmatoarele 24h la tredz.co.uk si cauciucurile par sa aiba 30% discount.
 22. Ah, pt mine e important sa fie pe marimi casca si nu "one size fits all".
 23. Stuparul

  Mtb Saracen Kili otel 700£, cadru 21"
 24. Urmatoarea mea casca cred ca va fi Specialized Align, dar nu am gasit un link in Ro sa-ti dau.
 25. Stuparul

  @paulrad cu planul ala de antrenament ne vei salva pe toti