Fane Deraior

Membru
 • Content Count

  849
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Fane Deraior last won the day on October 16 2018

Fane Deraior had the most liked content!

Community Reputation

157 Excellent

About Fane Deraior

 • Rank
  Member
 • Birthday 07/14/1971

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Bianchi

Recent Profile Visitors

6,604 profile views
 1. Fane Deraior

  Arhiva digitala a Revistei Cinema
 2. Fane Deraior

  Am participat la o singura editie a Cenaclului Flacara pe stadionul Republicii inca nedemolat. Avea sa fie ultimul spectacol din Bucuresti, deoarece la scurt timp au fost evenimentele de la Ploiesti care au dus la interzicerea lui Paunescu. Recunosc ca eram un ascultator fidel al emisiunii de la Radio. In fiecare joi, daca nu ma insel, pe programul 1 era o ora sau doua de Cenaclu cu inregistrari din specatacolele din tara. Era una dintre putinele ocazii in care puteam asculta muzica rock pe postul national. Tin minte si acum, Holograf, Totusi (cu Andrei Paunescu la chitara si Minculescu, oportunist de fel, care venise de la Iris.) etc. Definitia cea mai buna pe care o am despre cenaclu este o lingurita de cultura intr-o galeata de rahat.
 3. Fane Deraior

  Mai gaseai cate ceva de citit si in Saptamana, in special la rubrica de muzica si topuri muzicale. Alte publicatie citibile pentru vremurile alea erau Stiinta si Tehnica, Magazin si bineinteles almanahurile de la final de an. Cam toate publicatiile scoteau un almanah. Cele mai interesante erau Flacara, Sportul, Cinema, Saptamana, Urzica. SDD - Spuma de drojdie. Era cea mai ordinara dintre toate.
 4. Fane Deraior

  Da, da si eu am amintiri cu aeroflotul Mai erau niste aparate de radio micute, rusesti care veneau dezasamblate si cu schema pe care le montai tu acasa - ikea style :))) Crevetii aia, in ultimii ani ai comunismului la restaurante, erau serviti pe post de garnitura la friptura in loc de cartofi prajiti. Erau sinistre alimentarile care aveau vitrinele pline de creveti si borcane de mazare sau cateodata si cate un coniac "tarancuta". RDV, SDD, RDD erau bauturile la moda
 5. Fane Deraior

  Va recomand si eu urmatoarele lecturi: https://carturesti.ro/carte/explorari-in-comunismul-romanesc-vol-1-90728 (Eu am apucat sa citesc doar volumul 1 si am vazut ca sunt vreo 3). si asta: https://www.polirom.ro/web/polirom/carti/-/carte/1486 Ramane de vazut daca se mai gasesc pe undeva de cumparat.
 6. Fane Deraior

  https://premium.gsp.ro/premium/reportaj/pablo-escobar-cocaina-trafic-cu-pietre-de-mormant-4-gloante-in-cap-intr-o-mazda-si-ciclism-povestea-fabuloasa-a-pasiunii-ascunse-a-celui-mai-mare-lord-al-drogurilor-din-istorie-pablo-escobar-555834.html
 7. Fane Deraior

  Du-te la @basso, el e sefu' la Campagnolo
 8. Fane Deraior

  Eu spal echipamentele numai la 40 de grade si nu mi s-a stricat niciunul pana acum. Folosesc detergent Persil lichid daca conteaza pentru cineva
 9. S-a patit si la Endura Am rugat pe cineva sa-mi puna un elastic si nu mai am probleme.
 10. Fane Deraior

  Au fost si mai ieftini
 11. Fane Deraior

  Drumul pe la Ostrov spre mare mi se pare cel mai misto dintre toate. L-am facut de 3 ori, inclusiv anul asta. N-as merge pe Fetesti nici platit. Problema e ca iti trebuie un minim de antrenament, iar acum ca ziua s-a scurtat, ceva curaj sa mergi noaptea, pentru ca e foarte probabil sa te prinda prin Dobrogea.
 12. Oarecum off-topic. Sunt curios cine a avut rabdare sa dea flag pe strava dupa etapa de la Bucuresti turor ciclistilor din tur. Am apucat sa ma uit pe turele ciclistilor si erau toate flagged.
 13. Fane Deraior

  Aoleu, eu nu mi-am pus vreodată problema asta... Am trăit de pomană
 14. Fane Deraior

  S-a asfaltat DN73A de la Rasnov pana la Paraul Rece. Am trecut sambata trecuta pe acolo
 15. S-au cam spart toate gastile pe care le stiai