freetools

Members
 • Content count

  710
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About freetools

 • Rank
  Membru Senior

Informații personale

 • Sexul
  Prefer să nu declar
 • Localitate
  Bucuresti
 1. Gata am montat angrenajul. Șuruburile le-am strâns la mana. Nu am cheie dinamometrica dar nu am strâns tare sper sa fie ok.
 2. Pe la urma am gasit si am dat comanda pt tiagra BB-RS500 68MM la bikexpert sa fi vrut sa iau de la bicishop un ulterega ca avea pret bun dar ma inteleg greu cu aia, eu vreu sa cumpar dar aia nu vor sa vanda fara sa-mi fac cont la ei. Iar eu nu doresc sa-mi fac cont.
 3. Mai dă cineva vreo comanda? Am voucherul ăla de 10 euro la cont nou. Vreau numai un monobloc Dau voucherul la cine da comanda.
 4. Gata am luat angrenajul second hand dar nou nout shimano 105 10v Intrebare merge orice fel de butuc hollowtech ii 68mm? chiar daca e pt mtb? Gen http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=3042 Sau modelul asta nou http://bicishop.ro/SHIMANO-BB-MT800-7212.html Momoblocurile ieftine la 50 lei sunt ok? am citit ca rulmentii sunt prosti http://bicishop.ro/SHIMANO-Tiagra-SM-BB4600-3533.html
 5. Am găsit un angrenaj 105 50/34 10 viteze merge sigur pe o transmisie de 9v da? Second dar e nou la 250 lei. E ok?
 6. Am cămăși și cabluri noi. Eu vreau să știu cum functoneaza trim pe varianta 2x9 La 3 foi avea 4 click la urcare. La 2x9 văd că are la urcare 1 singur clik. La coborârea am 2 clickuri. Și aici nu înțeleg, daca sunt pe foaia mare și dau pe cea mica trebuie sa apăs de 2 ori. Așa e corect sau e reglat greșit?
 7. Sora 3500 Am mers și cu varianta cu 3 foi dar aici era mai simplu era la urcare parca valabil. La 2 foi daca mai slăbesc un pic cablu coboară la primul clik dar nu mai urca cum trebuie. Nu știu mi se pare cam ciudat sa apăs de 2 ori sa coboare lanțul. Daca stau să mă gândesc cred că la 3 foi trim este pt urcat Iar la 2 foi se apasă de 2 ori pe maneta de coborâre pt urcat nu e decât 1 poziție. Mi se pare ciudat că la un singur clik nu da nici un pic sa coboare Lanțul.
 8. Inca 2 intrebari Ar merge un angrenaj claris (model nou cu rulmenti exteriori)de 8v pe 9v? Fiind prima cursiera nu ma pricep pre bine daca pe fata am 2 foi si daca schimb de pe foaia mica pe cea mare, schimba din prima bine, dar daca dau de pe foaia mare pe cea mica jos trebuie sa apas de 2 ori pe maneta, nu stiu exact asa e ok? Am inteles ca are functia aia TRIM dar nu stiu daca e reglat cum trebuie. Ma gandeam ca ar trebui sa dau un clik si sa se duca lantul pe foaia de 34 si in caz ca freaca lantul sa mai apas un pic pe maneta TRIM sa se centreze cum trebuie.
 9. Nu știu, le-am dat mesaj și vad ce zic. Eu am nevoie pe janta. Din ce vad pe net sunt cu frana pe janta. Dar nu sunt sigur.
 10. Mă gândeam să strâng piese pt un set de roti mai ușoare de cursiera. Am găsit jantele dt swiss r450 la 7 euro bucata dar au 24 gauri. Mă gândeam să iau aceste jante + niste spițe sapim laser + butuci novatec 171/172 de pe alixpress. Așa pe hârtie roata fata ar ieși pe la vreo 670-700gr iar spate in jur de 800gr Acum nu știu cât de rezistente ar fi rotile aste cu 24 spițe. Recunosc că mai trec peste un canal, pai trec peste calea ferată nu cu viteza dar nici cu viteza melcului, nu știu dacă e ok cu spițele așa puține.
 11. Este cineva doritor să dea comanda? As vrea 2 jante
 12. Angrenajul îl voi schimba sigur, acum am compact și tot compact voi lua. Deci pot pune un angrenaj de 10v da?
 13. Am o cursiera cu 2x9 manete sora, un angrenaj pe pătrat și schimbător spate sora. Eu as dori să cumpăr un angrenaj cu rulmentii exteriori. Și dacă s-ar vedea un pic diferența la schimbatul vitezelor poate un schimbător din gama superioara 105 , tiagra Aici am înțeles că modelele mai vechi 4600 ar funcționa fără probleme cu 9v. Angrenajul o să-l schimb mă gândeam tot sora sa iau dar acum daca apare vreo oferta ceva oare se potrivește și angrenaj de 10v? Nu voi face upgrade neapărat numai când prind ceva reduceri. Și să fie compatibil cu 2x9