freetools

Membru
 • Content Count

  1,163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

freetools last won the day on May 11 2019

freetools had the most liked content!

Community Reputation

59 Excellent

About freetools

 • Rank
  Advanced Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. freetools

  Știe cineva ceva de acest producător https://www.rczbikeshop.com/default/marcello-frameset-hp3-carbon-700c-fork-size-50-italia-design.html
 2. Ție ți se pare că ala e traseu de turul României? Dus întors 5 km Mai bine ii puneau sa se învârtă într-un giratoriu
 3. Duminică la ce ora? Pe ce traseu se merge?
 4. freetools

  Am vrut un angrenaj dar cu brațe de 165mm Produs care este in depozit UE și poate fi adus pe comanda. Nu e prima oară când cumpăr ceva ce trebuie adus pe comanda de importator.
 5. Buna ziua, doresc sa stiu puteti aduce pe comanda produsul marimea x Magazin: nu Importator, eu-bla bla, se poate comanda marimea x? Nu vindem la persoane fizice Da , ma stiu, vreau sa stiu numai daca se poate aduce pe comanda marimea x daca fac comanda dintr-un magazin. intrebati in magazin. Iar iau magazinele la rand. Nu putem aduce Iar insist la importator Dupa insistente, imi dau un cod al produsului sa le spun la magazin. Da orice produs aflat in productie se aduce, aflu ca este si in stoc in depozitul dun UE Iar ma apuc de dat mesaje la magazine, stiti am vorbit cu importatorul, uitati codul, au spus ca se poate aduce. il aduceti sau nu. unele magazine nici nu mai vor sa raspunda, altele ma indeamna sa il iau din Germania, altele imi raspund pe sfert, gen da se poate aduce. Si in cate zile si cat costa. 2 saptamani Iar mesaj si pretul? Pauza Cum naiba nu dau nene astia faliment nu inteleg? Ma duc la un magazin mare cunosut, pt centare roti Nu putem centra, daca centram se deformeaza, nu centram azi, alta data Vino saptamana viitoare. Germania, buna ziua doresc produsul x marimea x se poate sa-l aduceti? Da, faceti comanda. Pac, pac comanda.
 6. freetools

  eu am rezolvat cu petice Pang Singurele care se lipesc cum trebuie de camera.
 7. freetools

  de bikewear.ro stiti ceva? Ma uit la pantaloni nu la tricouri
 8. freetools

  a cumparat cineva ? astia sunt nebuni la cap 31 euro trasportul
 9. Cam la 6 luni fac un mic service la bicicleta. Adică băgat vaselina proaspătă la rulmenți, etc. Mă gândeam la manete, macar la 2 ani, degresare, și băgat un pic de vaselina noua. Voi vă întrețineți manetele?
 10. https://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?t=143022&start=30 Chiar nu mă așteptam să fie așa multe cu probleme.
 11. De asta parca nu as merge pe noul model Am găsit o grămadă cu problema asta la modelele cu brațele lipite
 12. Evident că îți trebuie alta cheie .
 13. Așa ceva https://www.bikexpert.ro/extractor-pedalier-union-bt-510-14mm Posibil sa fie nevoie de o șaibă să împingă brațul. Unele vin cu adaptor altele nu Momentan lipsa stoc și alea mai scumpe
 14. Dacă după curatare pinioanele arata bine mai merg. Dacă petele alea negre sunt rugina și inox sărit schimba-le