freetools

Membru
 • Content Count

  1,246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

freetools last won the day on May 11 2019

freetools had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

About freetools

 • Rank
  Advanced Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. freetools

  am un voucher de 15 euro 10 transport si 5 euro diferenta la 2 din astea https://www.rosebikes.ro/squirt-chain-lube-2702385?product_shape=standard&article_size=120ml Da cineva o comanda sa aibe transport gratuit?
 2. freetools

  Știți ceva de cadrele PEUGEOT din carbon Văd că pe rcz au destul de des oferte bune. In afara de bicicletele cu cadru de otel alea vechi nu știu nimic. Sunt nu e de ceva? Nu reușesc să găsesc nici o informație despre ele
 3. freetools

  mai da cineva comanda pe rcz?
 4. freetools

  ha ha ce destepti sunteti Eu intreb una voi ziceti altceva. am rezolvat la un service auto mercedes , a iesit ca noua
 5. freetools

  arata si mie unde scrie ca e aluminiu? A, te uiti la poze si o iei pe ghicite, maneta mica ce vezi tu in poze e de otel inoxidabil La dura ace este din carbon, la gamele mai inferioare e din alt material. Din metal nu are cum sa fie ca ar fi mai grele manetele. Cred ca nu sunt chiar idiot sa nu imi dau seama daca ar fi aluminiu.
 6. freetools

  Maneta mare nu e din metal Un fel de plastic ceva, dar nici plastic, nu e nici carbon
 7. freetools

  Sa stii ca mi-a trecut prin cap sa schimb maneta daca as gasi numai levierul la reducere pe undeva Nu stiu din ce e, sunt manetele sti 5800
 8. freetools

  Am dat de belea, ieri din neatentie am atins cu maneta usa de la intrare si am zgariat maneta un pic. Nu suport deloc sa fie zgarieturi pe bicicleta Vreo solutie miraculoasa de astupat macar un pic ? Sunt bune de ceva solutiile alea din comert de ceva pt zgarieturi?
 9. freetools

  scrie in manual la pagina 20 trebuie pe low trim iar distanta intre placuta aia de plastic si lant intre 0-0.5mm deci o sa atinga foarte putin intradevar manualul e un pic confuz ca la reglajul limitelor scrie ca pe foaie mare se regleaza cu lantul pus pe pinionul mare 32T sau cat e. si se regleaza distanta tot pe partea cu plasticul ala. La schimbatoarele vechi limitele se reglau diferit https://ibb.co/GdXWfDW
 10. freetools

  Am nevoie de un ghidaj cu bratul lung, in afara de alixpress nu am gasit Poate stie cineva care are campagnolo ce lungime are bratul lor https://www.rosebikes.ro/campagnolo-gear-cable-guide-161807?product_shape=black&article_size=Standard
 11. freetools

  Am vreo 2-3 coduri de 10 euro minim 50 euro pe comanda. Deci transport gratuit. Eu vreau ceva de 6 euro momentan Daca da cineva comanda ii dau codul și mă adăuga și pe mine in comanda.
 12. freetools

  cu ce livreaza rose bike la noi?
 13. freetools

  cat vrei pe el? in principiu m-a cam decis la un SigmaBC 23.16 STS 90 euro cu toate accesoriile incluse
 14. freetools

  E vechi rău? Vreau să îmi iau unu cu puls și cadență și nu prea mă hotărăsc. Am găsit un sigma 23.16 parca la 90 euro cu senzori incluși pe rosebike dar am citit că senzori sunt cam din plastic prost și se cam rup.
 15. https://www.bikexpert.ro/ciclocomputer-pro-scio-alti-ant-di2-wireless Are cineva ciclocomputere de la pro? Sunt fiabile?