jericho

Membru
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About jericho

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  bucuresti
 1. jericho

  Și la liber are un preț bun
 2. jericho

  a aparut s4 active
 3. jericho

  Scuze pentru întârzierea răspunsului. L-am luat la liber, am tot așteptat sa apară la operatori dar nu am mai avut răbdare.
 4. jericho

  De cateva zile sunt posesorul unui xcover 2. Plusuri: -se misca fluent, este robust, bateria buna (dupa aproape 24 de ore mai am 60%, cu datele si wi-fi deschise in permanenta) Minusuri: -in prima zi, si-a dat 2 restarturi chiar imediat dupa ce am configurat contul google si cand a terminat de descarcat toate aplicatiile. -ecranul cam prost cand stai in soare -player audio cel mult decent autonomia bateriei, la doar a 2-a incarcare, cu TOATE chestiile deschise (date, wi-fi, gps, sincronizari 2 adrese de mail, acces la locatii etc) si vreo 2 ore de muzica, trece de 24 de ore mie mi se pare excelent, sunt foarte multumit, ma astept sa fie si mai buna bateria dupa cateva incarcari.
 5. jericho

  Se mai aude ceva de Xcover 2? sunt interesat de achizitionarea lui, preferabil de la vodafone :)
 6. jericho

  Sa înțeleg că sunt în stare să spargă și mașina, doar ca să ajungă la bicicletă?
 7. jericho

  Husa aia de sa ajuta sa nu mai am senzația de viol după fiecare calareala?
 8. jericho

  eu cred ca de azi incepe ofensiva lui cadel evans... daca ii va reusi, ramane de vazut...
 9. jericho

  cumparase bicla de vreo 5-6 zile, se bucura si el de ea, nu avea de gand s-o calareasca zi de zi la munca... si apoi, parcarea e pazita, paznic, bariera, badge etc... dar se pare ca, pentru hoti (s-au furat 2 bicle) nu mai e niciun obstacol...
 10. jericho

  unui prieten i-a fost furata bicla din link acum doua zile in zona pipera... din cate am inteles, modelul e unicat pe la noi asa ca daca apare pe undeva, un ochi de cunoscator o va remarca imediat... poate reusim sa-i facem o bucurie.... https://www.facebook...&type=1 va vine sa credeti ca parcarea era pazita? sau, ma rog, asa se presupune... :antiemo:
 11. La cum se arata vremea, vom face excursii cu barcile
 12. jericho

  Cand a spus "restul" nu se referea la telefoanele deja mentionate
 13. jericho

  Sunt facute peste tot, romania,portugalia si mai ales asia
 14. jericho

  Scuze pentru interventie dar mi se pare penibil sa nu stii sa faci o pana. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar daca si o pana a devenit mare problema, mai bine nu ne apucam de pedalat.
 15. jericho

  M-am uitat si eu azi prin Lidl Titan ... pelerina mi s-a parut ok din pdv al depozitarii, dar ma indoiesc ca protejeaza vreun pic asupra ploii... tricourile la 25 de lei sunt chiar ok... in rest nimic interesant...