hogfather

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hogfather

 • Rank
  Amator
 • Birthday 04/04/1984
 1. Salut,

  Poate esti interesat..

  http://www.ciclism.ro/forums/f30/vand-bicicleta-cube-ltd-xt-5034/

  Are cadru mare, pipa lunga, butuci rezistenti cu rulmeti, frane foarte bune.

  Citeste detaliile iar daca esti interesat ne putem vedea (pret usor negociabil)

  Daca vrei lantul si pinioanele originale deore scad pretul cu ~ 200 ron.

 2. hogfather

  Salut erich si mbz multumesc de alternative. 350 euro suna a pret ok, intrebarea este : se gasesc in germania? Daca stii vreun site nemtesc care le ofera e perfect (am o combinatie cu un roman din DE si pot aduce orice de acolo). @MB, Kelly's Athos arata foarte bine dupa ochiul meu nepriceput. Dar eu am 20 de kg in plus fata de prietenul tau, as vrea sa stiu un rating de greutate ca sa nu ma trezesc ca se indoaie cu mine. Pot sa intreb la magazin, exista asta in "cartea tehnica"?
 3. hogfather

  Multumesc tuturor pentru sugestii. Sa stiti ca bugetul ala nu e asa strict dar cu cat creste peste o suma cu atat o sa programez alte chestii inainte. Scopul meu era sa si slabesc datorita efortului si o sa ajung la o greutate ok pentru marimea mea din vremea cand eram sportiv si anume 95 de kg. primesc sugestii pe adresa u2bootlegs arond gmail punct com. Dar citesc si aici pana va plictisiti sa mai raspundeti.
 4. Salutari, sunt si nou e primul post, oricum, trec la subiect. Ma intereseaza sa fac niste miscare pe bicicleta si nu mi-e teama de masini ca m-am descurcat din functia de curier. Dar, problema: am 2 metri si picioare lungi. bicicleta pe care am avut-o (o semicursiera) era super ok doar ca ma tinea constant cu genunchii flectati. Ceea ce am inteles ca nu e bine. Acum, vreau sa investesc in ceva de calitate al carui scop principal va fi mersul de acasa (berceni) la munca (victoriei). Ma intereseaza sa fie stabila si usoara in masura posibilitatilor ca urc 4 etaje fara lift. Buget: nu il am fixat insa nu pot sa merg cu mult peste 1000 de lei ca nah, e si alte chestii in lume. Ce roti mi s-ar potrivi considerandu-mi picioarele si marimea generala? Am un pic peste 100 de kg in caz ca e relevanta informatia. So, ce-mi propuneti?