lucideac

Membru
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About lucideac

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/19/1971

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  sosea - Giant TCR T-Mobile; MTB - Focus Black Raider
 • Localitate
  alba iulia
 1. 16 DJ 177 Gura Humorului (DN 17) - Mănăstirea Humorului - Poiana Micului - DN 17A (Poieniţa Micului) Prima portiune pina la Manastirea Humorului este asfaltata dar usor degradata iar dincolo pina la Poiana Micului este proaspat asfaltata si deocamdata este ok Pe harti arata ca acest DJ ar trebui sa ajunga pana la Sucevita, dar aici este un drum forestier care dupa Poiana Marului, dupa vreo 4-5 km se termina. (pana aici am ajuns)
 2. Pe sea pe vf Rarau!! tură făcută sâmbătă Vatra Moldovitei Sadova Pojorata vf Rarau coborâre în Câmpulung Vama Vatra Moldovitei 89 km
 3. Salutari ciclistilor din jud.Suceava. Marti am dat o tura Horodnic de Jos-Sucevita - Vatra Moldovitei-Vama-Gura Humorului-Solca-Horodnic de Jos 129km. Maine vreau sa urc pana pe Rarau, daca sunt doritori sa ma insoteasca, cu placere...
 4. a comandat cineva pe http://www.cycle-jersey.com? Se pare ca este un site din China...
 5. Salutare. duminica am dat o tura Aiud-Ramet- Valea Inzelului-Aiud. Superba zona.
 6. salutari ciclistului din Sugag cu care m-am intalnit la coborarea de la Tau
 7. pantalonii scurti cumparati de la ei, s-a destramat materialul pe cusatura dupa 2-3 iesiri. aceeasi problema au avut-o toti cunoscutii mei care au luat acesti pantaloni (vreo 5-6 persoane).
 8. maine o sa fac din nou tura asta, Vatra Dornei - Solca. Este cineva sa mi se alature?
 9. Din pacate a intervenit ceva si nu mai pot pleca decat duminica. O sa scurtez si traseul, voi pleca doar din Vatra Dornei. O sa plec din Alba Iulia pe la 3-4 dimineata cu masina, deci in Vatra Dornei o sa fiu pe la 8-9, depinde de drum. Andbozo, stiu zona, am trecut de multe ori cu masina, sigur este mai frumos pe la Palma, dar prefer sa merg pe sosea mai buna,deci o sa merg prin Gura Humorului - Paltinoasa - Solca. RSorin daca vrei sa ne intalnim la Gura Humorului, ne auzim la tel.Numarul meu:0722556716. Din pacate nu pot sa-ti spun acum o ora, deoarece ai vazut, am drum lung!
 10. traseul facut ca test pe bikemap http://www.bikemap.net/route/1730068?134332223552635#lat=47.552939071584&lng=25.42752&zoom=9&maptype=satellite
 11. Salutare. Sambata aceasta vreau sa fac o tura Muresenii Bargaului - Radauti. Mi-ar face placere daca as gasi pe cineva sa ma insoteasca, macar o parte din drum.
 12. Salutare ciclisti din bistrita. in week-end ul acesta preconizez o tura din Muresenii Bargaului pana la Radauti. daca sunt doritori sa ma insoteasca mi-ar face mare placere.
 13. salutari grupului de ciclsti care erau la Tau, langa Oasa. coboram de la Sureanu cu 3 bicle pe masina.
 14. pe Transalpina saptamana trecuta. M-am oprit pentru odihna, la plecare am bagat stangu in SPD, cand sa pornesc, fiind panta foarte abrupta m-am dezechilibrat si am cazut cu bicicla peste mine...spre deliciul turistilor care admirau peisajele. putin julit pr genunchiul stang si coate....
 15. Salut ma poate ajuta cineva? vreau sa trec de la pedale normale la pedale automate. bicicleta care am cumparat-o sh are pedale look keo sprint, nu gasesc pe nici un site placute exact pentru acest model. keo grip sunt compatibile?