andreina_ulle

Membru
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About andreina_ulle

 • Rank
  Amator
 1. andreina_ulle

  Parca se repeta scenariul de anul trecut cu Valverde. Omul asta chiar nu poate sa fie atent? :evil:
 2. andreina_ulle

  Multumesc pentru raspuns Ovidiu
 3. andreina_ulle

  Stiu ca nu merge de pe acelasi calculator, dar ea nu locuieste cu mine si deci nu asta e problema. Eu te intrebam ca sa nu fiu acuzata dupa aia ca trisez. Ea nu urmareste decat TDF si de aia nu si-a facut echipa pt giro. Deci se poate sau nu?
 4. andreina_ulle

  Ovidiu, daca eu imi fac echipa pentru TDF are voie sa-si faca si sora mea una?
 5. andreina_ulle

  Sunt de acord ca gestul lui Voight a fost frumos, dar pana la urma mi se parea normal sa castige spaniolul fiindca numai el a dus trena. Nici n-ar fi fost normal sa ia neamtul etapa.
 6. andreina_ulle

  Oau! Ma bucur sa vad ca sunt si ceva suporteri de-ai lui Ulle pe aici. Incepusem sa-mi pierd speranta. Multumesc ca existati baieti! :)
 7. andreina_ulle

  Pe mine personal ma enerveaza rau cand e la pupitru acel Andrei "Jean" Comsa; mereu incurca ciclistii intre ei si-mi lasa impresia ca nici nu stie pe ce lume se afla. Asa ca mai bine cu Radu si Radu
 8. andreina_ulle

  Mai Blasi, sper sa ai un rezultat bun la final, macar pentru faptul ca-l ai pe Ulle in echipa. Bafta http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif
 9. andreina_ulle

  Se pare ca pana la urma "neamtul grasut care nu o sa faca nimic" a realizat ceva (si cei 250 000 nu au fost complet pierduti asa cum credeau unii), spre deosebire de ciclisti precum marele Petacchi sau altii din neamul lui... http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif
 10. andreina_ulle

  Multumesc http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif
 11. andreina_ulle

  Cum Robbie McEwen este inca liderul la sprinteri nu inteleg de ce dupa etapa 9 nu mi s-au dat decat 17 puncte in contul lui (adica echivalentul locului 4 pe care l-a ocupat). Nu trebuiau sa fie 22 pct pentru el?
 12. andreina_ulle

  Ba da, la mine este. Da cred k a gresit unde a scris et 3 la clasament. Verifica la pag cu echipa ta; acolo tre sa fie.
 13. andreina_ulle

  Pai a aparut deja. Verifica mai atent
 14. andreina_ulle

  Adica toate fetele trebuie sa facem dovada ca suntem fete ca sa fim luate in considerare pt clasamentul ala special? Atunci ma inscriu si eu.
 15. andreina_ulle

  Ai dreptate Ovidro si promit sa nu-l mai apar pe Ullrich pana nu va demonstra ca merita; si daca nu o face, asta e..