ramunc

Membru
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About ramunc

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 11/10/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  MBK, Magellan, Red Bull

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ramunc

  Ma bag si eu la comanda, iti timit pm.
 2. ramunc

  Ma uitam dupa un set de lumini la un pret accesibil, in jur de 60 de lei farul si vreo 30 stopul, credeti ca e o investitie buna setul de lumini de la lidl http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?action=showDetail&id=50466 sau ar fi mai bine sa-mi indrept atentia spre alte modele.
 3. Din ciclul "Bicla mea este model", va prezint semicursiera mea MBK alaturi de un manechin langa Ateneu.
 4. ramunc

  La Metro am vazut buff la 24 lei, iar o cagula care arata destul de bine facuta tot la acelasi pret. Am ales cagula si pot spune ca singura problema pe care am avut-o a fost ca imi curgea nasul. Calitativ cagula mi se pare peste cele de la decathlon care au si un pret mai piperat(45 lei).
 5. ramunc

  Asta chiar e tare, crezi ca au asfaltat pe undeva special pentru pistele de bicicleta sau ce? Au dat si ei cu niste vopsea pe unde a fost traseul, iar daca intamplator nu au fost denivelari in zona aceea asta inseamna ca le-au facut cu cap?
 6. La cata lume(biciclisti) este in Bucuresti n-ar fi o idee rea sa se plece spre mihailesti din ora in ora... ca microbuzu :P. Adica ajungi la rond la Rahova la fara 5, fara 10, iar la si 5 se pleaca in tura. Eu de exemplu maine vreau sa dau o tura spre Mihailesti, dar nu pot sa dau o ora exacta. Daca sunt doritori poate ne intalnim "accidental" maine.
 7. ramunc

  Este clar ca pana nu se organizeaza o actiune mai inedita, nu se vor aduna prea multi participanti. La Ciclopromenada Nocturna n-a venit lumea de dragul lui George Hari... cu alte cuvinte mersul pe bicicleta in sir indian dauneaza grav actiunilor ciclistice.
 8. ramunc

  In destule statii de metrou rastelele de biciclete ar putea fi pozitionate in interiorul statiilor. Astfel bicicletele ar fi si supravegheate si ferite de intemperii.
 9. Asa e, la Olimpiada de iarna din acest an au participat doar 2500 de sportivi fata de 2400 acum 4 ani. Scaderea numarului de sportivi este intr-adevar incredibila.:D
 10. ramunc

  Poate cineva sa imi recomande si mie o racheta de tenis de pana in 200 lei pentru un incepator. Prin hypermarketuri sunt tot felul de modele de la producatori consacrati, dar unele par simple chinezarii. Revenind in trendul discutiei mai de sus, imi pare rau ca anul trecut s-a retras AndreiPavel care a fost pentru mine un model de roman care a reusit sa razbata intr-un sport cu circuit inchis pentru jucatorii din tara noastra.
 11. Daca unii sunt banati pentru ca jignesc moderatorii, animaloo trebuie premiat pentru constanta cu care ii pupa in partea dorsala.
 12. ramunc

  Grupul manechinelor care beau doar apa plata cu lamaie cere cu insistenta anularea sentintei de ban asupra lui Leonte Florin cat si predarea fraielor forumului persoanei mai sus amintite.
 13. Dedicatie pentru toti "frustratii". http://www.youtube.com/watch?v=UMp3XDp80l0
 14. Dedicatie pentru toti "frustratii". http://www.youtube.com/watch?v=UMp3XDp80l0
 15. Nu e corect... plec si eu doua zile la munte si pierd o pagina plina de posturi cu substanta din cate inteleg.