Alex-D

Membru
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Alex-D

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/25/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Chisinau Moldova
 1. Alex-D

  A fost o tura buna, destul de accesibila cu toate ca am vrut sa lucrez putin pentru rezultat, dar n-a fost sa fie. A lasat de dorit marcajul pe unele portuiuni, unde ne-am si ratacit -o grupa de vre-o 7 ciclisti, chiat in Poana Brasov, intre kilometrul 10-11, am luat-o spre "Casa Marina". Au mai fost cateva intersectii neclare, la care am pierdut timp. La general a fost totul bine. Mi-a placut. Vin si la anul!
 2. Alex-D

  Ms. mult tuturor. Am gasit liber un Motel pe marginea drumului langa Bradu. In rest toate din Valea Avrigului nu au nimic liber pentru aceasta perioada... Acu imi fac rezervari pentru urmatoarele doua etape.
 3. Alex-D

  Buna. Nu prea gasesc informatii despre cazare in Avrig. Daca cineva poate sa ma ajute voi fi foarte recunoscator.... si-o bere de la Chisinau:)
 4. Pentru cei care vin din R. Moldova solicit sa achitam taxa de participare sambata 16 august, la inscriere. Multumesc.
 5. Totalmente de acord cu rock, aceleasi sensazii le-am trait si eu. Neaparat o fac si la anu :)) Au fost foarte multi fotografi dar putine poze publicate. Caut in special niste poze de la proba MTB si nu le gasesc. Pe facebook am cutreerat totul. Daca cineva imi pune niste linkuri ii voi spune MULTUMESC. :)
 6. Alex-D

  Frumos traseu. Doar testoasele supravetuiesc pe-acolo. Acu-nteleg si eu de ce pentru cel la inventat, traseul de la Iasi e doar la vale:)) BRAVO si mult bafta participantilor. M i-as dori mult s-ajung si eu pe-acolo....
 7. Alex-D

  S-a facut si asta. BRAVO HPM !!!
 8. Cei de la Chisinau au ajuns acasa. Multumim pentru organizare, traseu si timp perfect. Apropo, nu v-a plouat podiumul? Am plecat mai devreme dar am vazut niste nori rai de tot veneau spre voi.
 9. perfect, dar ma dati intr-o parte si spinii ca de altfel tre sa torn un litru de gel la cauciuc:)
 10. In special cu aceasta ocazie, adaca sa gust si eu din prajituri, m-am inscris la tura scurta. C-am venit anul trecut peste 9 ore si ceva de la tura lunga si... evident, na-u ramas nici farimituri... /:) Am o rugamite catre organizatori si anume, solicit permisiunea de a achita taxa de participare in ziua competitiilor. Vin de la Chisinau cu feciorul si v-om participa la tura scurta. Transferul bancar din R. Moldova ma costa. In lista participantilor suntem Danilov Anlexandru si Danilov Daniel. Multumesc
 11. Puneti cineva linkul cu imaginile lui Cristian Nastase. multumesc.
 12. Nu se deschid pe http://www.clubciclism.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=118&Itemid=79 Clasamentele: avansat masculin 30-39 ani si 40 +. multumesc.
 13. Multumesc tuturor. A fost frumos, bine organizat, traseu superb, ba mai mult, cred ca dupa ploaia de vineri solul umed a fost ideal pentru un contact suta la suta cu cauciucurile, in deosebi dupa a treia tura. Felicitari clubului din Galati. Sunteti BRAVO. Va invitam pe toti si pe la Chisinau.
 14. Cine are informatie de ultima ora de pe traseu? Ca sa stim si noi cu ce cauciucuri sa venim. :)
 15. Salutare! Ma numesc Alexandru. Vin de la Chisinau cu feciorul Daniel. Am o rugamite catre organizatori - sa achit taxa de paricipare in ziua cursei dat fiind ca ma costa transferul bancar din R. Moldova. Voi veni dimineata de 7aprilie. Multumesc.