GeorgeDumitrescu

Membru
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About GeorgeDumitrescu

 • Rank
  Newbie
 1. Da a fost si mancare ... si a fost chiar buna :D... era la cortul rosu Skil . Mergeai cu nr de concurs si iti primeai portia.
 2. Superb traseul Peisaj : Minunat! Marcaj:Bun-Foarte bun , nu am avut probleme decat intr-un singur punct dar a fost de vina si oboseala , probabil deasta am ratat drumul , Incercati sa semnalizati totusi mai din timp curbele periculoase ( de preferat o culoare care sa iasa in evidenta ). In rest pot spune ca a decurs totul minunat. Felicitari organizatorilor!
 3. GeorgeDumitrescu

  Foarte tare , se poate participa la oricare din etape da , daca nu am participat la primele pot veni la cea din septembrie ? Imi plac la nebunie traseele. Daca se poate mai multe detalii, un site ceva de unde sa pot afla: conditii , taxa etc.Si un mesaj privat ar fi de folos cu detalii suplimentare . Multumesc anticipat !
 4. Apar pozele si se va dovedi , a fost nebunie curata oricum . Bravo inca odata organizatorilor
 5. Confirm cele spuse de Viorel din calitatea de participant a fost un Winter Race veritabil . Superba organizarea , speram la mai multe concursuri .
 6. Corect , vere George anul asta o facem lata sau nu ? eu sunt curios daca o sa ajung la finish ca in 2010, cu cate kg de noroi pe mine.
 7. GeorgeDumitrescu

  Vom prticipa la acest concurs cu gandul la ea. Un lucru e clar, ai dat dovada de multa iubire pentru aceasta fiinta *(Shine) . Dupa cum spunea Dante : ”Te iubesc si te voi iubii toata viata mea iar daca dupa moarte exista viata ,voi continua sa te iubesc ”. Take care!
 8. GeorgeDumitrescu

  Ce parere aveti despre noi butuci de la Sram , modelul X9 respectiv . Sram X9 spate QR5 in comparatie cu Novatec D042SB sau modelul Novatec D812 SB/SS , precum si Shimano Xt sau SLX . Din aceste modele de butuci pe care mi-l recomandati ca find cel mai potrivit pentru construirea unui set de roti pentru XC/ Maraton ? Jante am in cap sa pun deastea Mavic XM 119 DISC 2012. Va multumesc anticipat pentru raspuns !
 9. Vio uite un coment de la un participant la editiile trecute ( o ratez pe asta din pacate ). Nu stiu cum s-au gasit sa vrea sa se plimbe tocmai duminica dar eu cred ca intentionat . Si daca are curaj sa spuna ca nu am dreptate , ii repet ca asta e ( nesimtire )( imi cer scuze pt expresie insa asa este ). Si un sfat pentru ei , fratilor ar trebui sa fim fericiti ca se organizeaza ceva si la noi la Pitesti si nu ar trebui sa incurcam mai mult decat sa ajutam . Daca aveti chef de plimbari linistite find another path. Aveti la dispozitie o gramada de variante .
 10. Multumim de filmulet ....superba tura . Sper sa mai iesim :)
 11. Fotograf vin ""Daca-i ordin cu placere "", desi o sa imi para rau ca anul asta raman fara numar si tocmai de aici de la Pitesti , dar imi iau revansa la concursurile urmatoare .
 12. Da foarte tare recunoasterea. Este un traseu pe cinste ,tot sa pedalezi :). Multam de casca Vio.Sa ne vedem cu bine la concurs,voi fi acolo intr-una din cele doua ipostaze ale mele : -Ciclist sau Fotograf
 13. GeorgeDumitrescu

  Sunt de aceasi parere . Prietenul de mai sus ar trebui sa mearga putin pe bike inainte sa vorbeasca , ca nu a facut si nu a dres si etc.Nici daca aveai frane ceramice nu opreai acolo si de pus mana nici atat , timpul a fost prea scurt .
 14. Din fericire se pare ca este ok ciclistul nostru . Este la spitalul Baltazar din Bucuresti unde a fost consultat si rezultatele sunt bune :). Pacat ca a riscat ,putea sa ocupe locul 3 lejer tinand cont ca mai avea 300m de asfalt pana la finish si era pe Ciclocros.Riscul meseriei !.
 15. GeorgeDumitrescu

  Mai degraba crengile din pamant au dus la asta , acolo sa produs dezechilibrul . Anvelope avea omul si de inguste nu se pune problema ca era pe Cyc deci nu putea sa isi puna ca pe mtb .