wirespot

Membru
 • Content Count

  1,401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

wirespot last won the day on April 22 2014

wirespot had the most liked content!

Community Reputation

521 Excellent

About wirespot

 • Rank
  Advanced Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucureşti
 • Biciclete
  Jamis Eureka '95 (DJ Hybrid Remix)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wirespot

  Chiar de acolo. Canyon vinde direct, nu prin intermediari. Fiecare bicicletă e fabricată în momentul în care o comandă cineva. Ai acolo o pagină care te ajută la alegerea mărimii. Vezi că transportul şi cutia specială mai costă vreo 60 de euro.
 2. @Dr2005, Viitorului-Lizeanu-Maica Domnului-Moisil-Ţiţeica e o axă complet neadecvată pentru ce va deveni... Deja sunt aglomerate la limită, nu vor putea prelua niciun excedent. Dumnezeu cu mila. Şi partea cea mai ciudată e că am remarcat zilele trecute semne obligatoriu dreapta (încă acoperite) pe străzile care dau din Lacul Tei în Ramuri Tei (Vidin, Zambilelor, Galvani şi Eiffel). Dacă se face şi Ramuri Tei sens unic, în acelaşi sens cu Lacul Tei, deja îmi depăşeşte puterea de înţelegere.
 3. wirespot

  S-ar putea să nu fie aşa de simplu nici la gât de 1". Dacă e cu filet (cel mai probabil la astea de 1") trebuie să se pupe filetul cu mărimea headtube. [Pe astea cu filet nu le poţi transforma în threadless că e contraindicat să prinzi pipa de filet, iar de 26" cu gât de 1" fără filet se găsesc greu şi nu costă 35 de lei.] Dar să nu punem răul înainte, dacă are suspensie de 80mm e probabil gât de 1 1/8" threadless şi găseşti pe bike-components.de furci superbe, trebuie doar să alegi înălţimea corectă. Sau pe rose.de.
 4. wirespot

  Păi uită-te pe net că găseşti. La Bykeservice aproape toate care au mai rămas sunt mărimi mari, şi pe bazarul dirtbike.ro sunt o mulţime, uite: [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7].
 5. wirespot

  Scott Sandoa '94.
 6. wirespot

  Dar vezi cu ce prindere la şa. Sistemul ăsta (lateral) de exemplu este prost gândit şi nu ţine bine.
 7. wirespot

  Eu i-am zis cum mi se pare mai bine în trafic. Dacă nu-l interesează aspectele astea şi primează ghidonul evident că este alegerea lui.
 8. wirespot

  Poziţia, manevrabilitatea, aspectele practice... În trafic prefer poziţii mai verticale, pentru câmpul de vizibilitate; prefer să pot manevra full cu dreapta (deci viteze şi frâna faţă la discreţie în permanenţă) ca să semnalizez cu stânga; vreau să pun apărători, portbagaj; vreau anvelope de 55-60, mai lăsaţi-mă cu 28 şi 32.
 9. wirespot

  Păi ce mi-e MTB, ce mi-e cursieră, în trafic nu-i niciuna ideală. Atunci asta.
 10. Am observat, şi la radio s-a anunţat despre fanfare & al dar nu s-a suflat nimic despre protest. Pe o notă oarecum înrudită, apropo de sistematizare, văd că se vehiculează din nou treaba cu sensurile unice. E pe bune sau tot ca până acum? Ideile astea se pomenesc de prin 2011-2012 dar până acum nu s-au făcut. Am oarece bănuieli de ce – de bine ce au fost gândite. Să luăm de exemplu ideea de-a face Lacul Tei (integral) sens unic (pe direcţia Doamna Ghica). Nu prea înţeleg logica. Pe de o parte, va creşte traficul spre Doamna Ghica, care unit cu cel de pe Petricani este şi acum foarte mare seara când se iese de la serviciu. Acum va fi şi mai mare... şi tot prin gâtuirea de la Doamna Ghica/Teiul Doamnei trebuie să treacă. Iar pe sens invers (folosit foarte mult la ora de vârf de dimineaţă) nu prea înţeleg care va fi alternativa. Prin nord singura variantă devine Petricani-Fabrica de Glucoză (dar stai, că Barbu Văcărescu va fi şi el sens unic). Prin sud, Ştefan cel Mare. Sigur, se poate aproxima pe străduţele din jur, dar nu cred că vor putea suporta tot traficul, sunt străduţe de o singură bandă, plină de maşini parcate. Poate-mi scapă ceva.
 11. Tehnic vorbind, marşul a fost aprobat. Ceea ce se încearcă acum este "dez"aprobarea lui.
 12. Tonusul muscular şi forma sunt relativ uşor de întreţinut la domiciliu cu cheltuieli minime, ai nevoie doar de o salteluţă de neopren (costă câţiva lei) şi de două gantere. Greutatea ganterelor să fie potrivită, suficient de mare pentru a solicita muşchii, dar suficient de mică pentru a permite o gamă mai largă de exerciţii. Eu personal folosesc de 5kg. În felul ăsta poţi face o gamă foarte largă de exerciţii utile (flotări, abdomene, genuflexiuni, fandări, diverse exerciţii pentru braţe şi picioare). Pentru anumite grupe de muşchi e necesară o băncuţă (o simplă băncuţă de lemn e perfect ok) sau o bară suspendată. Pentru cardio cea mai ieftină soluţie este alergatul.
 13. wirespot

  Probabil vrea o bicicletă mai versatilă. Gândeşte-te dacă îţi convine, practic vei mai putea să te dai doar pe asfalt. Plus că probabil e de fapt o semicursieră. Eu personal m-aş mai gândi, chiar dacă are 105 şi e în stare bună.
 14. wirespot

  El se asteapta la acelasi rezultat, niste milioane bagate in buzunar si usturoi n-a mancat. Noi ne asteptam la rezultate diferite...
 15. Ce inaltime ai? Ce vrei sa faci cu bicicleta? Ce buget maxim ai?