Livanu

Membru
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 Excellent

About Livanu

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Livanu

  Mai mic e mai bine.
 2. Se uita un lucru: in cursele de ciclism franele nu sunt facute sa te opreasca, ci doar sa te incetineasca ca sa iei o curba. Viteza in curbe este limitata de aderenta cauciucului, ce nu permite abordarea lor cu o viteza mai mare.
 3. pai nu vrea sa renunte la 52, deci 52 36 ar fi ideal pt el, dar trebuie sa investeasca mai mult.
 4. Ba da, dar eu zic, ca o sa te chinui cu 39-30 la peste 10%
 5. Livanu

  Dar incet
 6. Baga-te direct la 32 ca sa nu cheltui mai mult daca nici cu cea de 30 nu te vei descurca. Si imbunatateste-ti conditia fizica. Placa mare sigur nu are 50, mai degraba 52 sau 53.
 7. Livanu

  a doua varianta, pt pinionul de 18 si ce faci cu 36-le ala?
 8. E o solutie daca nu vrei sa renunti la standard, sau 11-30, daca schimbatorul spate nu inghite un 32. Daca nu este de ajuns poti incerca si o placa mica de 38. Si daca tot nu te descurci, poti incerca combinatia 52/36 dar trebuie sa schimbi angrenajul si este ma costisitor. Bafta.
 9. Corect dar un pas mare sigur te va sufoca mai repede. Sa zicem ca mergi pe urcare in spatele unui alt ciclist. Daca reusesti sa mergi la fel ca el dar avand o cadenta mai mare, vei salva energie, astel pastrand rezerve pentru final unde poti pune un pinion mai mic. Cadenta ridicata se obtine prin exercitiu, poate la inceput, daca nu esti obisnuit, o sa ai impresia ca te consuma mai mult, dar daca te antrenezi special, o sa vezi o imbunatatire a rezultatelor, utilizand o cadenta mai mare. Mai ales in cazul ciclistilor ce nu pot dezvolta o putere f mare.
 10. Deci, daca mergi la piatza cu bicicleta, da, nu este indicat sa ai 90-100rpm, dar daca mergi cu peste 30km/h medie sau urci TF, o cadenta ridicata te ajuta.
 11. Livanu

  Da, binisor, incep sa ma acomidez, invat limba, etc...! Am cu cine sa ies la ture, doar ca m-am saturat de atata plat, vreau un deal, cat de mic!!!
 12. Livanu

  Ti-e dor de baieti, nu de caracal!!!