Livanu

Membru
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Livanu

 1. Livanu

  Mai mic e mai bine.
 2. Se uita un lucru: in cursele de ciclism franele nu sunt facute sa te opreasca, ci doar sa te incetineasca ca sa iei o curba. Viteza in curbe este limitata de aderenta cauciucului, ce nu permite abordarea lor cu o viteza mai mare.
 3. pai nu vrea sa renunte la 52, deci 52 36 ar fi ideal pt el, dar trebuie sa investeasca mai mult.
 4. Ba da, dar eu zic, ca o sa te chinui cu 39-30 la peste 10%
 5. Livanu

  Dar incet
 6. Baga-te direct la 32 ca sa nu cheltui mai mult daca nici cu cea de 30 nu te vei descurca. Si imbunatateste-ti conditia fizica. Placa mare sigur nu are 50, mai degraba 52 sau 53.
 7. Livanu

  a doua varianta, pt pinionul de 18 si ce faci cu 36-le ala?
 8. E o solutie daca nu vrei sa renunti la standard, sau 11-30, daca schimbatorul spate nu inghite un 32. Daca nu este de ajuns poti incerca si o placa mica de 38. Si daca tot nu te descurci, poti incerca combinatia 52/36 dar trebuie sa schimbi angrenajul si este ma costisitor. Bafta.
 9. Corect dar un pas mare sigur te va sufoca mai repede. Sa zicem ca mergi pe urcare in spatele unui alt ciclist. Daca reusesti sa mergi la fel ca el dar avand o cadenta mai mare, vei salva energie, astel pastrand rezerve pentru final unde poti pune un pinion mai mic. Cadenta ridicata se obtine prin exercitiu, poate la inceput, daca nu esti obisnuit, o sa ai impresia ca te consuma mai mult, dar daca te antrenezi special, o sa vezi o imbunatatire a rezultatelor, utilizand o cadenta mai mare. Mai ales in cazul ciclistilor ce nu pot dezvolta o putere f mare.
 10. Deci, daca mergi la piatza cu bicicleta, da, nu este indicat sa ai 90-100rpm, dar daca mergi cu peste 30km/h medie sau urci TF, o cadenta ridicata te ajuta.
 11. Livanu

  Da, binisor, incep sa ma acomidez, invat limba, etc...! Am cu cine sa ies la ture, doar ca m-am saturat de atata plat, vreau un deal, cat de mic!!!
 12. Livanu

  Ti-e dor de baieti, nu de caracal!!!
 13. Livanu

  Bravo, Zoli. Pentru anul viitor iti recomand se te inscrii la niste curse ce au loc pe acele trasee: gen La Marmotte, etc... o sa iti placa si mai mult.
 14. Livanu

  Nu sunt de acord, de ce nu a reusit Nairo in prima etapa montana sa ii ia el lui Froome 1 min, si s-a intamplat invers? De ce a asteptat ultima catarare sa incerce un atac asa de puternic? Sau poate pana atunci nu a putut! Oricum, a pierdut acest tur si din cauza unei echipe mai slabe, desi anul acesta etapa de contratimp (scurta) a fost in avantajul lui, daca era mai lunga pierdea turul din prima etapa!
 15. Livanu

  nu prea e plat, de la baza lacului vidraru si pana unde incepe transalpina, in 100 si ceva de km strangi peste 1000m urcare si na, fiecare cu placerile lui, eu as mai merge inca o data Bravo George si Cristi
 16. Ca sa nu mai fac alt topic postez aici. Am inceput si eu concursul, trophee de l'oisans, duminica am avut prima etapa, am incheiat in 6h51' pe locul 98 din 478 participanti la tura lunga. Revin cu detalii, dupa fiecare etapa.
 17. Eu unul nu il vad bine pe Contador in tdf. Nu arata forma de anul trecut. Nu numai ca trebuie sa se recupereze dupa Giro, dar trebuie sa si imbunatateasca. Nu poti pierde 2 min intr-o etapa daca vrei tdf-ul.
 18. etapa 21 darieteslui, gerula: Nizzolo/Contador Fra'su, CristiC: Grosu/Contador Livanu: Modolo/Contador
 19. Livanu

  Pai de la GR se pleaca spre Cartisoara
 20. Etapa 19: Fandango: Igor Anton Hernandez/Contador Trevizes, gerula: Landa/Contador radu91: Trofimov/Contador Fane Deraior, crk, Dang, adi marinescu, Octav, Livanu: Contador/Contador Fra'su: Kruijswijk/Contador
 21. Octav: Hesjedal/Contador CristiC, Dang: Contador/Contador radu91: Kruijswijk/Contador gerula, Livanu: Visconti/Contador adi marinescu C. Betancur/ Contador Fane Deraior: Intxausti/Contador crK: LL Sanchez/Contador Fra'su : Kruijswijk/Contador