by.ebis

Membru
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Good

About by.ebis

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  brasov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. by.ebis

  Un an nou plin de ture cat mai faine!!! Multumim frumos pentru pozele faine postate!
 2. by.ebis

  Ar trebui sa cauti prin targ/anunturi pe net biciclete aduse de afara si care sa aiba butuc cu viteze interne, eu cred ca asa rezolvi mai simplu si mai ieftin.
 3. by.ebis

  De montat se poate monta, daca face cineva asta la noi e mai complicat https://www.ebay.co.uk/itm/Piranha-Omega-18-inch-Wheel-Size-Kids-Mountain-Bike/352803715520?epid=14039292424&hash=item5224bd79c0:g:j74AAOSwaJhevgOs in general pt roti mai mici de 24 la bicicletele pentru copii, schimbatorul spate are viata grea, distanta mica fata de sol.
 4. by.ebis

  Ma bucur ca s-a rezolvat, spor la pedalat!
 5. by.ebis

  Sper sa-ti fie de folos si sa reusesti fara service.
 6. by.ebis

  Salut, eu, cand m-am lovit de aceeasi situatie, am desfacut schimbatoarele (munca de chinez batran ceasornicar); vaselina veche blocheaza clichetii; sau poti sa incerci varianta fara demontare, cu WD40. https://www.youtube.com/watch?v=PB9vCBCDtwY https://www.youtube.com/watch?v=2aQh5yTWzfQ
 7. by.ebis

  Pentru catel poate te ajuta asta: https://www.decathlon.ro/castron-flexibil-caine-id_8315705.html, bolul si cana de silicon sunt in oferta si ele nu stiu daca au aceleasi specificatii
 8. by.ebis

  Mircea PF si CSUPORJ, va multumesc pentru prezentariile din aceasta sectiune. Astept sa incerc cat mai multe dintre variantele propuse. Mersi, Sebastian. (Momentan Brasov, cat mai curand Cluj)
 9. Wow ! Bine ai revenit, bine ca ai revenit! Faina treaba ca de obicei!
 10. by.ebis

  Cred si eu ca si-a montat atatia suporti , daca magazinul e in vale si are de urcat pana acasa. Mai mergeau doi montati pe furca.
 11. by.ebis

  JOS PALARIA!!! (a se citi casca)
 12. by.ebis

  Din pacate varianta ungureasca a trecut si la est de granita
 13. Tranice bicicletele din spatiu EX-sovietic
 14. by.ebis

  FA E OLTENI !!!
 15. by.ebis

  Am intalnit aceasi "problema" si la biciclete SH aduse din Elvetia. Parca si pe ceva biciclete noi ORBEA am vazut un sticker care spune ceva de pozitionarea franelor(in UK asa si in restul Lumii altfel), sper sa ajung pe la magazin sa fac o poza.