by.ebis

Membru
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About by.ebis

 • Rank
  Member

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  brasov
 1. la camere exista o singura imbinare si aia e transversala
 2. Si eu sunt de parere ca dungile au aparut din cauza benzii antipana plus presiune prea mica, existand un mic joc intre camera si banda/cauciuc in timpul mersului
 3. JOS PALARIA!!! (a se citi casca)
 4. Din pacate varianta ungureasca a trecut si la est de granita
 5. Tranice bicicletele din spatiu EX-sovietic
 6. FA E OLTENI !!!
 7. Am intalnit aceasi "problema" si la biciclete SH aduse din Elvetia. Parca si pe ceva biciclete noi ORBEA am vazut un sticker care spune ceva de pozitionarea franelor(in UK asa si in restul Lumii altfel), sper sa ajung pe la magazin sa fac o poza.
 8. Marele minus pentru mine al acestei cani e materialul, incerc pe cat posibil sa evit aluminiu. Chestia cu nituirea era asa pentru cei care se pot trezi ca au nevoie de o solutie de remediere rapida si facila.
 9. Intradevar daca sudura e facuta bine (nici prea mult nu e bine ca se perforeaza, nici prea putin ca se desprinde, am acasa o oala de inox sovietica care nu mai are toarta ca sa "dezlipit" sudura si am si una elvetiana la care lipseste si toarta si o mica parte din corpul oalei, adica are o mica gaura la asta cred ca s-a "sudat prea mult") Cei care mai au astfel de probleme pot incerca sa bata nitul(ideal cu scule adecvate, sau doua ciocane sau alte chesti, musai doua ca nitul sa fie "presat) si poate dispare scurgerea
 10. Pe site scrie ca e inox, si din poza asa pare, deci nu are nituri este sudata prin tehnica sudura in punct.
 11. Dar dar dar arata foarte bine !!! (ma repet)
 12. Arata foare foarte fain !!! Desi butucii nu sunt pereche, si nici jentiile !?!?!?!?!?! :-W :-W :-W Sa nu se mai repete! E foarte foarte faina !!! Sa te porte sanatos !
 13. @@banderas23: Eu as incerca sa vad daca nu pot face Zefal Raider sa stea mai jos(daca doar asta e problema, nu stiu care e "problema" noua), din ce am vazut pe net Topeak nu poate fi reglat pe inaltime si e destul de inalt. Mentionez ca nu am nici unul dintre modele si parerea e formata doar din ce am vazut pe net, eu am pe un Corratec vechi un porbagaj ce seamana cu Topeak si am cam 1 cm intre aripa si porbagaj(cam asa vine si la mine: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/67/Surly_Long_Haul_Trucker.jpg) avand roti de 28" as fi foarte bucuros sa am acea a doua bara pentru genti, consider important sa ai centrul de greutate cat mai jos( si sa te poti folosi si de spatiu de pe porbagaj)
 14. Atata timp cat nu scrie nicaieri ca porbagajul e pentru cadre de minim X cm nu cadrul e problema, tabla aceia pentru stop/reflectorizant are o pozitie aiurea: e sudata prea in interior. Eu as incerca sa indoi tabla aia, astfel incat sa pot monta porbagajul cat mai jos cu putinta si as inlocui si sistemul de aripi(asta in timp, pentru ca nu e prea eficienta in pozitia respectiva). Incearca sa le scri celor de la Zefal poate au ei o solutie mai buna. Daca ai fi papat tot cand erai mic ai fi avut o bicicleta mare(asta din poza e cu roti de 28)
 15. doar daca n e mai mic sau egal cu 1