by.ebis

Membru
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About by.ebis

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  brasov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. by.ebis

  Mircea PF si CSUPORJ, va multumesc pentru prezentariile din aceasta sectiune. Astept sa incerc cat mai multe dintre variantele propuse. Mersi, Sebastian. (Momentan Brasov, cat mai curand Cluj)
 2. Wow ! Bine ai revenit, bine ca ai revenit! Faina treaba ca de obicei!
 3. by.ebis

  Poate te lamureste acest filmulet.
 4. by.ebis

  Cred si eu ca si-a montat atatia suporti , daca magazinul e in vale si are de urcat pana acasa. Mai mergeau doi montati pe furca.
 5. by.ebis

  Masinaria e de fabricatie rusesca. (Cred ca sunt aceiasi producatori care fac si "cuptoarele" alea cilindrice pt copt ardei) Clar marinarea carnii este fffffoarte importanta, as putea experimenta mai des cu o jucarie de genul ala poate reusesc sa descopar secretul (am o tava pt cuptor prevazuta cu doi suporti pt frigarui, cumparata de parintii mei din URSS inainte de '90) In cupe se aduna esenta... Aparatul avea un cleste firav, inlocuitorul lu'Iura e trainic si stabil... si poate fi folosit si la altceva...
 6. by.ebis

  Am gasit un astfel de aparat in Selgros mai demult, era la reduceri plin de praf, probabil uitat intr-un colt si scos la vanzare dupa multi ani... si mi-am zis: unde il mai pun si pe asta?!?!? si de atunci ma tot gandesc si regret ca nu l-am cumparat.
 7. by.ebis

  șașlic a'la Iura ?!?!?!?! Grozav de bun !!!
 8. by.ebis

  la camere exista o singura imbinare si aia e transversala
 9. by.ebis

  Si eu sunt de parere ca dungile au aparut din cauza benzii antipana plus presiune prea mica, existand un mic joc intre camera si banda/cauciuc in timpul mersului
 10. by.ebis

  JOS PALARIA!!! (a se citi casca)
 11. by.ebis

  Din pacate varianta ungureasca a trecut si la est de granita
 12. Tranice bicicletele din spatiu EX-sovietic
 13. by.ebis

  FA E OLTENI !!!
 14. by.ebis

  Am intalnit aceasi "problema" si la biciclete SH aduse din Elvetia. Parca si pe ceva biciclete noi ORBEA am vazut un sticker care spune ceva de pozitionarea franelor(in UK asa si in restul Lumii altfel), sper sa ajung pe la magazin sa fac o poza.