aatila

Membru
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About aatila

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/22/1968

Profile Fields

 • Localitate
  Miercurea Ciuc
 1. Va asteptam cu traseele din anul trecut usor modificate, mai multi voluntari pe traseu, o mica trambulina peste un parau, pe tura lunga cu un pic de pushbike si un downhill tehnic,un gulas si o bere la sfarsit, cu mult drag si voie buna :)
 2. aatila

  Jucaria mea, Gavia , carbon,17", 10,5kg
 3. aatila

  "LucianS": Probabil, cum ati vazut si pe site, Isostar este pe lista de sponsori, deci, pe langa batonul energizant, din pachetul de start, veti avea la punctele de alimentare si isotonic
 4. aatila

  Recunoasteti marca? Sunt autentice si sunt oferite de sponsorul nostru. Cate o surpriza pentru castigatori Despre cazare, premii,alte detalii, consultati http://maratonmciuc.wordpress.com/
 5. aatila

  O cursa de 66km nu se castiga pe o cobarare de cateva sute de metrii :) Saritura lui Arpi arata bine pe videoclip,dar la concurs, probabil nici el nu va sari. Am mai precizat, ca tot traseul, inclusiv ultimul downhill, este accesibil pentru orcine cu minima experienta in mtb.
 6. aatila

  Mtb Maraton Miercurea Ciuc este avizat de FRC.Va asteptam cu o categorie pentru Elite/UCI cu premii in cash pemtru primii cinci sportivi legitimati .
 7. aatila

  Duminica,16 iunie, va invitam la o tura pe traseu.Plecare la ora 11 din fata Casei de Cultura. Recomandam, sa aveti la voi cel putin 1 litru de apa,o camera de rezerva,eventual o pelerina de ploaie ,si ceva mancare,batoane etc.Tura va dura cel putin 5 ore, vom merge in ritmul dictat de cel mai slab dintre noi. Probabil,la km 22 punctul PA2 de pe traseu, ne vom despartii in doua grupuri,cine doreste continua pe traseul de maraton, cine se simte obosit,urmeaza traseul scurt. Va asteptam!
 8. Ne pare rau,ca din motive obiective , nu am ajuns.Dovada, ca nu ne am speriat de noroi, am facut un tur in noroi de 3x mai mare, decat la Gerboavele.Pentru "colectie" nu ne trimiteti si noua tricourile??? :) Va asteptam pe 4 august la Mtb maraton Miercurea Ciuc
 9. Fara presa, tot asa ,cu ciocanul +un dorn sau mai bine un cap de tubulara cu diametrul exterior putin mai mic decat al rulmentului.Chiar,poti sa improvizezi o presa dintr-o bucata de tija filetata M10,doua piulite, o saiba mare si capul de tubulara :)
 10. La monoblocurile Shimano se potrivesc rulmenti 61805 2RS de la SKF.Se pot inlocui rulmentii originali fara demontarea cupelor de pe cadru,se pot "bate"din interior cu un dorn, ies relativ usor.Rulmentii originali sunt mai ingusti cu cca 1mm decat 61805,dar nu-i nici o problema,ca nu se va mai folosi aparatorul de praf original,care are tot cca 1mm.S-ar putea ,ca rulmentii 61805 sa tina mai mult,parca au etansare mai buna ,decat cele originale.
 11. aatila

  Pentru inceput uita-te la traseele incarcate pe bikemap.
 12. Cazarea ,ca de obicei,la Cornul vanatorilor?Tarifele ,ca si anul trecut?
 13. Bravo baieti!Venim la concurs...abia asteptam!Venim cu o zi inainte,sa exersam scarile,contrapantele...
 14. I-mi pare rau ,ca nu am participat "la cursa de cai".Nordul Moldovei este cam departe de "toata tara",asa ,ca ne-am dus la Predeal.Presupun,ca am pierdut un eveniment organizat cu suflet(specific Moldovenesc)si am ramas cu un gust amar de la Predeal...
 15. Concurs organizat cu mult suflet.Nota 10* organizatorilor.Cred, ca au ceva de invatat de la Dvs organizatorii de la multe concursuri ,care au deja "traditie".Mi-a placut tare mult coborarea tehnica de la final,am mai repetat-o inca o data dupa sosire. Revin cu cea mai mare placere si in 2013. :)>- Asteptam pozele!