leobarbu05

Membru
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

About leobarbu05

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/05/1996

Profile Fields

 • Localitate
  București
 • Biciclete
  Haibike Affair SL 2015
 • Ocupaţie
  student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://datingsidorsingel.com/

  1. leobarbu05

   leobarbu05

   http://datingsidorsingel.com/

 2. http://cornedebrouwer.nl/cf48e

 3. leobarbu05

  În București, sunt trei cluburi: BikeXpert (mtb/șosea), Dinamo-Mazicon (șosea), Olimpia (șosea). Datele de contact sunt pe pagina federației: http://www.federatiadeciclism.ro/cluburi-afiliate/. Înscrierea prespune de obicei o discuție telefonică în care spui ce intenționezi. Presupunând că veți cădea de acord, urmează să completezi o fișă de legitimare (http://1drv.ms/1A6TxXk), să-ți faci o copie a buletinului și o vizită la o policlinică sportivă pentru adeverința medicală.
 4. leobarbu05

  Eu sunt vegetarian din 2013 și vegan din 2014. Aș vrea să-ți răspund dar nu înțeleg la ce te referi prin dezavantaje și probleme. Probleme față de ce? Principalele pe care le-am întâmpinat eu au fost legate de apropiați care nu acceptau schimbarea. Adică apare o oarecare tendință de marginalizare deoarece nu faci parte din turmă din punctul ăsta de vedere. Sau te lovești de discuții de genul: "Păi și ce mănânci? De unde îți iei proteinele? Păi și plantele nu simt durerea, ce, doar animalele?". Alt dezavantaj în a fi vegetarian sunt legate de prețurile alimentelor vegetale care sunt mai ridicate și faptul că nu oriunde găsești ce ai vrea să-ți cumperi. Dar deja oferta de alimente vegetale a crescut în ultimii ani.
 5. Sunt destul de străin de bicicletele single-speed și am o curiozitate. Parcă un cadru de fixie are distanța între prinderile pentru butucul spate mai mică ca la un cadru de cursieră. Din asta înțeleg că butucii pentru single-speed sunt diferiți (mai mici) față de cei de cursieră. Dar un butuc Shimano Nexus / Shimano Alfine cu viteze integrate este compatibil cu un cadru de cursieră sau cu unul de fixie?
 6. Triban 3 A este ediția de Triban 3 pentru anul 2013. Avantajele la noua versiune sunt schimbătoarele o idee mai bună zic eu (manetele mai ales), șaua pare mai sportivă și frânele par mai de calitate. Dezvantajul principal este furca din oțel, la versiunea precedentă fiind din carbon. Versiunea 2013 costă 370 de euro pe decathlon.fr, iar versiunea precedentă costa 400 de euro. La noi prețul a rămas același... Sunt curios dacă merge să o plătești în euro că e difereță mare. La cursul actual înseamnă 1636 de lei. Până la 1900 e cale lungă... La începutul anului era un catalog de prezentare cu modelele de șosea iar Triban 3 A apărea chiar cu 350 de euro.
 7. leobarbu05

  Am rezervat o cameră la pensiunea Lipicai (http://www.turistinfo.ro/chichis/cazare-chichis/pensiunea_lipicai-c78374.html), cam la 10 km de start. Dacă mai e cineva care vine singur și vrea să ne combinăm la cazare ca să ieșim mai ieftin, lăsați un PM.
 8. leobarbu05

  Pentru Mădălin: La Moș Ion Roată am văzut că au destule.
 9. Mai e valabilă tura? :)) Mâine este cineva interesat de o tură la Băneasa cu continuare pe traseul de la Prima Evadare? se merge în ritm bun La orele 10:30 la Academie Dacă vrea cineva, lăsați un mesaj
 10. leobarbu05

  Astăzi, taxa de înscriere este 40 de lei. Azi, duminică, toate băncile Transilvania sunt închise. Am fost la un Raiffeisen Bank de unde speram că pot plăti. Dar, NU poți să depui bani de la o altă bancă Y în contul de la o bancă X. Mâine, taxa de înscriere e 55 de lei. Superb! :)
 11. leobarbu05

  pe facebook scria că le vor pune mâine
 12. leobarbu05

  Hi, Between 29.03.2013-28.09.2013, international trains 366/367 "Harghita" circulating on the relationship Brasov - Budapest and return it will provide transport bikes in a specially designed car. International fare for bicycle travel simple is 5 Euro / bike. source: http://cfrcalatori.ro/216 (en: http://goo.gl/xrk1m)