leobarbu05

Membru
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by leobarbu05

 1. http://datingsidorsingel.com/

  1. leobarbu05

   leobarbu05

   http://datingsidorsingel.com/

 2. http://cornedebrouwer.nl/cf48e

 3. leobarbu05

  În București, sunt trei cluburi: BikeXpert (mtb/șosea), Dinamo-Mazicon (șosea), Olimpia (șosea). Datele de contact sunt pe pagina federației: http://www.federatiadeciclism.ro/cluburi-afiliate/. Înscrierea prespune de obicei o discuție telefonică în care spui ce intenționezi. Presupunând că veți cădea de acord, urmează să completezi o fișă de legitimare (http://1drv.ms/1A6TxXk), să-ți faci o copie a buletinului și o vizită la o policlinică sportivă pentru adeverința medicală.
 4. leobarbu05

  Eu sunt vegetarian din 2013 și vegan din 2014. Aș vrea să-ți răspund dar nu înțeleg la ce te referi prin dezavantaje și probleme. Probleme față de ce? Principalele pe care le-am întâmpinat eu au fost legate de apropiați care nu acceptau schimbarea. Adică apare o oarecare tendință de marginalizare deoarece nu faci parte din turmă din punctul ăsta de vedere. Sau te lovești de discuții de genul: "Păi și ce mănânci? De unde îți iei proteinele? Păi și plantele nu simt durerea, ce, doar animalele?". Alt dezavantaj în a fi vegetarian sunt legate de prețurile alimentelor vegetale care sunt mai ridicate și faptul că nu oriunde găsești ce ai vrea să-ți cumperi. Dar deja oferta de alimente vegetale a crescut în ultimii ani.
 5. Sunt destul de străin de bicicletele single-speed și am o curiozitate. Parcă un cadru de fixie are distanța între prinderile pentru butucul spate mai mică ca la un cadru de cursieră. Din asta înțeleg că butucii pentru single-speed sunt diferiți (mai mici) față de cei de cursieră. Dar un butuc Shimano Nexus / Shimano Alfine cu viteze integrate este compatibil cu un cadru de cursieră sau cu unul de fixie?
 6. Triban 3 A este ediția de Triban 3 pentru anul 2013. Avantajele la noua versiune sunt schimbătoarele o idee mai bună zic eu (manetele mai ales), șaua pare mai sportivă și frânele par mai de calitate. Dezvantajul principal este furca din oțel, la versiunea precedentă fiind din carbon. Versiunea 2013 costă 370 de euro pe decathlon.fr, iar versiunea precedentă costa 400 de euro. La noi prețul a rămas același... Sunt curios dacă merge să o plătești în euro că e difereță mare. La cursul actual înseamnă 1636 de lei. Până la 1900 e cale lungă... La începutul anului era un catalog de prezentare cu modelele de șosea iar Triban 3 A apărea chiar cu 350 de euro.
 7. leobarbu05

  Am rezervat o cameră la pensiunea Lipicai (http://www.turistinfo.ro/chichis/cazare-chichis/pensiunea_lipicai-c78374.html), cam la 10 km de start. Dacă mai e cineva care vine singur și vrea să ne combinăm la cazare ca să ieșim mai ieftin, lăsați un PM.
 8. leobarbu05

  Pentru Mădălin: La Moș Ion Roată am văzut că au destule.
 9. Mai e valabilă tura? :)) Mâine este cineva interesat de o tură la Băneasa cu continuare pe traseul de la Prima Evadare? se merge în ritm bun La orele 10:30 la Academie Dacă vrea cineva, lăsați un mesaj
 10. leobarbu05

  Astăzi, taxa de înscriere este 40 de lei. Azi, duminică, toate băncile Transilvania sunt închise. Am fost la un Raiffeisen Bank de unde speram că pot plăti. Dar, NU poți să depui bani de la o altă bancă Y în contul de la o bancă X. Mâine, taxa de înscriere e 55 de lei. Superb! :)
 11. leobarbu05

  pe facebook scria că le vor pune mâine
 12. leobarbu05

  Hi, Between 29.03.2013-28.09.2013, international trains 366/367 "Harghita" circulating on the relationship Brasov - Budapest and return it will provide transport bikes in a specially designed car. International fare for bicycle travel simple is 5 Euro / bike. source: http://cfrcalatori.ro/216 (en: http://goo.gl/xrk1m)
 13. Mi s-a făcut scârbă când am auzit că s-au tăiat copacii și s-au aruncat în drum. Asta vine la câteva zile după faza cu marcajele de la Riders Club și cu copacul jupuit ca să nu se mai vadă săgeata. Din păcate, copacii au căzut la mijloc la o dispută între (...?...) și organizatori.
 14. leobarbu05

  Am 16 ani și m-am apucat de ciclism la modul serios în aprilie 2012. M-am atașat foarte rapid de acest sport, iar iarna asta m-am antrenat, am încercat să mă pregătesc cât mai bine pentru sezonul care vine, am fost pe șosea și de Crăciun, de revelion, am făcut alergări iarna, sală, iar din dorința de a merge cât mai bine, am ajuns într-o situație foarte proastă. Pe 16 ianuarie, a fost o zi în care șoseaua a fost udă, după o ploaie, iar echipamentul meu s-a îmbibat cu apă destul de repede. Pe la km 20 am simțit ceva în genunchi, o durere care a dispărut foarte rapid. Cum orice durere încercam să nu o bag în seamă, am continuat și a trecut. Numai că, pe la km 60, cu 2 km înainte să ajung acasă, am simțit, BRUSC, niște dureri oribile în genunchi. Și acum începe partea frumoasă, în care mă aflu și în prezent. În ziua următoare m-am urcat pe bicicletă să merg cu ea la școală și după nici 1 km a început durerea. Zilele următoare am luat repaus. Peste 3 zile am fost la Spitalul de Copii, unde mi s-a spus să iau repaus încă 5 zile. Am încercat să merg pe șosea, dar durerea a apărut rapid. După vreo 11 zile de la eveniment m-am întors, de data asta la policlinică. Mi s-a recomandat repaus încă o săptămână și să iau Flamexin (anti-inflamator) și să fac un RMN. La RMN a ieșit o problemă cu ligamentul încrucișat anterior. După 3 săptămâni de la eveniment mi s-a spus să fac fizioterapie, să iau în continuare Flamexin, și să iau repaus încă 3-4 săptămâni. Fizioterapia n-a avut niciun efect. Flamexinul la fel. În urmă cu 2-3 săptămâni, mi s-a făcut o injecție cu Diprophos în genunchi. Primele 2-3 zile parcă am simțit o altfel de durere. După s-a revenit la "normal". Între timp s-a recomandat, suspans... repaus. În perioada când am primit repaus (adică mai mereu) am mai avut mici scăpări de activități fizice, dar nimic specatuculos (dacă a început să mă doară, am renunțat). Am mai fost și la Institutul de medicină sportivă unde mi-a spus că e o problemă la rotulă (ceva nu e aliniat cum trebuie), și odată cu creșterea se va rezolva (?!?). În rest, am voie să mă antrenez (nu, nu pot!!). Ieri am încercat să fac o alergare pe jos, 45 de minute, m-a durut doar puțin la final. Azi, la fel ca-n prima zi. :-< Durerea o simt când flexez piciorul. Ideea este că durerea la mine apare destul de ciudat, în primul rând apare dacă merg pe bicicletă, la alergare mai greu. În multe zile a apărut din senin, fără să am vreo activitate fizică care să implice genunchiul cu o săptămână înainte sau chiar mai mult. De asemenea, este influențată și de vremea de afară. Pe bicicletă, am pedalat pe home trainer 30 de km cu o durere minimă, afară - am pedalat 8 km și au fost de ajuns ca să fiu nevoit să renunț. Cu alte cuvinte, DUPĂ DOUĂ LUNI DE ZILE DE RAPAUS aproape total, MĂ SIMT LA FEL. :-S
 15. leobarbu05

  Cauciucul tău este prentru roți ce au diametrul 28 de inch (sau 622 în sistem ETRTO / 700C în sistem francez). Lățimea cauciucului este de 23 de mm. Pe cauciuc ar trebui să scrie o presiune maxim și o presiune recomandată. Oricum, presiunea nu ar trebui să fie mai mică de 7 atmosfere!
 16. leobarbu05

  Bicicletele de șosea pe 2013: http://www.btwin.com/blog/fr/files/2012/12/gamme-route.pdf MTB-urile pe 2013: http://issuu.com/btwin/docs/plaquette_vtt?mode=window&backgroundColor=%23222222
 17. leobarbu05

  Eu zic să mergi tot pe ceva cu roți de 28", tot ceva gen Crossway. Sincer, nu prea văd cum ai face coborâri prin pădure cu portbagajul în spate. :) Cred că-ți faci treaba fără probleme și cu o bicicletă nouă de 1500 - 2000 de lei. Eu, mi-as lua de exemplu ceva gen: http://www.decathlon.fr/riverside-3-homme-id_8202746.html (300 de euro) și de restul de bani îți cumperi portbagaj și ce mai ai nevoie pentru ieșirile de mai multe zile. Tu ști cel mai bine de ce ai nevoie.
 18. leobarbu05

  Eu mă simt bine pe ea, am picioarele ceva mai mari și îmi e bună. În plus, am cerut să îmi dea pipa de la mărimea 60 (care este mai scurtă).
 19. Pista din imagine are canale pentru scurgerea apei când plouă, astfel bicicliștii nu se vor mai stropi.
 20. B'Twin Triban 5-ul meu. 2700 de lei la Decathlon. Ca specificații pe scurt: echipare Shiamno Sora 3*9 viteze, furcă din carbon, cadru din carbon și aluminiu (din carbon fiind partea din spate), plâci: 50-39-30, pinioane: 12-13-14-15-17-19-21-23-25. Avantaje: preț bunicel, pedale + plăcuțe incluse :), furcă față + spate din carbon, ghidon lat, aspect modern, fabricată în Italia, diverse beneficii de la Decathlon (garanție extinsă, vochere, revizie gratuită). Dezavantaje: greutate ridicată (10,4 kg - cu tot cu pedale), mărimea care am cerut-o a ajuns cam greu (după 2 săptămâni), transmisia Shimano Sora nu e foarte fiabilă. Eu am cumpărat-o pe 25 iulie și are 5500 de km până acum. Per total sunt mulțumit de ea deși mi-aș fi dorit un angrenaj cu două plăci. La banii ei, își face treaba destul de bine.
 21. leobarbu05

  Discutabil :)) din septembrie până acum am mai crescut 1 cm și am ajuns la 1.93 dar eu zic (de vreo 2 ani de când aveam 1.80) că e de ajuns
 22. leobarbu05

  Cursiera mea Btwin Triban 5 - mărimea 63 - momentan aflată în hibernare. Am cumpărat-o la sfârșitul lui iulie și momentan are în palmares 5000 de km