raducazacu

Membru
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by raducazacu

 1. raducazacu

  Inainte de sa o dai la vale ar trebui sa scurtezi cablul dropper-ului? De genul: PS: Alt invidios.
 2. raducazacu

  Scape per ansamblu este comoda dar nu cea mai. Dupa o tura tot se simte ceva (nu durere si alea-alea) si forma ciocului nu este cea mai fericita atunci cand se infige (rar) in spatiul dintre gaura si oua. Mult mai in regula pentru mine este WTB Rocket V (aia ieftina). Si mult mai prietenoasa cu acea zona.
 3. http://amd.opt.ro/2009/12/determinarea-uzurii-lantului-de-la.html
 4. Anul viitor se anunta X0 si probabil (echivalentul) X9 pe 11spd. Diferente majore de greutate doar la pinioane ar trebui sa fie. Si un pret mai uman. http://forums.mtbr.com/sram/new-sram-x0-und-x1-1%D711-f%FCr-2014-a-851968.html
 5. raducazacu

  Hmm. Cu SR Suntour XCM ? Sigur este vorba de street?
 6. raducazacu

  Magnific! Au fost cateva cazuri cand ajungeam dimineata la munca si aproape puneam capul pe tastatura din cauza lui. Neaparat vizitat si http://skyrim.nexusmods.com/
 7. raducazacu

  Ce inseamna "mai agresiv"?
 8. Poate ca nu este sectiunea potrivita, dar... http://vimeo.com/36270865
 9. raducazacu

  Precum colegul chipuc, stare mixta, dar spre sfarsit un mare DA. Si este rolul vietii lu' flacau' Phoenix.
 10. raducazacu

  Sunt subiectiv. Ceylan este pretentios si imi ofera. Cand am vazut Three Monkeys... nu stiu, sunt non comunicativ si ma exprim cu dificultate, dar sa faci din cer un personaj pe mine m-a terminat vizual si am dezvoltat cu respectivul. Spre satisfactia mea si nu doar din cauza.. Si a ajuns unul dintre preferati. Cat despre trailer, este trailer. Si se rezuma la primul cadru.
 11. raducazacu

  Este un adaptor de genul In gospodariile romanesti nu gasesti. Colegul Lucian a manufacturat cumva un asemenea adaptor daca nu ma insel. Apropos. Ai nevoie de disc?
 12. raducazacu

  Dupa un an de asteptare am vazut Once Upon a Time in Anatolia http://www.imdb.com/...7487/?ref_=sr_5 Absolut fantastic Firat Taris.Lectie de cinematografie. Recomand Ceylan.
 13. Ieftin, rezistent si usor sunt vise sparte-n bile. Ai fost indrumat corect. Altfel ajungi sa schimbi caseta cu una de otel. Ieftin... usor... rezistent...
 14. raducazacu

  Din cate stiu din 2004-2005 nu se mai fabrica biciclete la Zarnesti. Faza cu AKM-ul din piese o confirm. Ba chiar era mai bun decat originalul.
 15. raducazacu

  O bijuterie spaniola: Alba ca zapada. Blancanieves http://www.imdb.com/title/tt1854513/
 16. raducazacu

  War Witch http://www.imdb.com/title/tt1820488/ Johnny Mad Dog http://www.imdb.com/title/tt1042424/
 17. raducazacu

  Penitenciar, detinuti, Taviani, Shakespeare: Cesare deve morire http://www.imdb.com/title/tt2177511/
 18. raducazacu

  Cel mai bine incerci sa faci rost cu imprumut de o astfel de cheie si bit-ul aferent. Este destul de lunga, la 1/2 ". O prelungesti cu o teava... Allen-urile de 8 sunt totusi cam scurte.
 19. raducazacu

  Un surub de hussefelt strans porceste? http://sculegero.ro/-c-0/8-p-3855 http://sculegero.ro/-c-0/8-p-3780
 20. raducazacu

  Am si eu o intrebare: pentru niplurile DT Swiss Brass care cheie este potrivita? Cea de 3.23 sau 3.30?
 21. raducazacu

  ”Hello, I’m Leos Carax, director of foreign-language films. I’ve been making foreign-language films my whole life. Foreign-language films are made all over the world, of course, except in America. In America, they only make non-foreign-language films. Foreign-language films are very hard to make, obviously, because you have to invent a foreign language instead of using the usual language. But the truth is, cinema is a foreign language, a language created for those who need to travel to the other side of life. Good night.” http://www.imdb.com/title/tt2076220/ Atentie! Poate fi dificil de vizionat.
 22. raducazacu

  Confirm. Cheia Shimano "semiluna" musca din caneluri. Nu mult, dar in timp dupa mai multe demontari presupun ca ar putea aparea probleme. Am achizitionat ulterior asta Net superioara, merge si cu Howitzer si cu GXP. Are si prindere 1/2" pentru dinamometrica.
 23. raducazacu

  "My friend, Thomas Jefferson is an American saint because he wrote the words 'All men are created equal', words he clearly didn't believe since he allowed his own children to live in slavery. He's a rich white snob who's sick of paying taxes to the Brits. So, yeah, he writes some lovely words and aroused the rabble and they went and died for those words while he sat back and drank his wine and fucked his slave girl. This guy wants to tell me we're living in a community? Don't make me laugh. I'm living in America, and in America you're on your own. America's not a country. It's just a business. Now fuckin' pay me." Killing Them Softly http://www.imdb.com/title/tt1764234/