mynameisionut

Membru
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mynameisionut

 • Rank
  Membru
 • Birthday 02/28/1994

Profile Fields

 • Ocupaţie
  elev
 1. asteptam administratorii si moderatorii sa puna pozele facute din abundenta.
 2. se baga cineva vineri la trenul bucuresti-sibiu de la ora 9.50? e bine ca are si vagon de biciclete. din sibiu mai sunt 40km pana in cartisoara.
 3. ce comportament las ai. faci mishto si dupaia apelezi la reguli de postare. rusine

 4. mynameisionut

  :)) daca eu sunt ciclist de tastatura inseamna ca tu nu ai nicio treaba cu ciclismul. dar chiar nu am chef de palavrageala... poate tu ai da gaseste pe altu. nu ies azi la nicio tura. nu am nevoie de baie si nici de scutire.
 5. mynameisionut

  hai sa palavragim ca nu avem ce face
 6. mynameisionut

  asta seamana mai mult slogan. sa imi zica mie cine vede ca ploua torential si zice ca trebuie sa iasa sa faca un rulaj. daia s au inventat trainerele. dar daca tot tineti atat sa iesiti pe ploaie si va place iesiti. pestet tot se anunta cod galben, inundatii si voi vreti ture pe la munte. bafta
 7. mynameisionut

  si daca vremea nu ramane asa ce faci? eu nu am nevoie de racorire, imi palce caldura :)
 8. mynameisionut

  se pare ca am43 simte nevoia de o ploaie rece de racorire. spor la pedalat.
 9. mynameisionut

  pt sambata se anunta ploaie :(
 10. nu ami deviati de la subiect cine vrea sa faca antrenament sa vina in fiecare zi de la 9 sau 17 la Clubul Vointa din sos. Pipera 38 (langa statia de metrou Aurel Vlaicu)
 11. @MTBelle nu exista grupa separata dar poti concura cu baietii. nu e nicio problema. vino acolo macar o data sa vb cu dl Neagoe si sa vezi cum e.
 12. C.S. Vointa Bucuresti organizeaza Selectie si antrenamente pentru: copii, juniori, seniori (>13 ani) pentru practicarea ciclismului (amatori sau de performanta): - luni, marti, miercuri, joi, vineri la ora 09.00 sau 17.00, antrenamente. - sambata si duminica la ora 09.00, concursuri sau excursii cu bicicleta. Locul de intalnire este Clubul Vointa, Sos. Pipera nr. 38 (langa statia de metrou "Aurel Vlaicu"). Nu se percepe taxa de antrenament. Tel. contact antrenori ciclism Dl. Neagoe Gheorghe 0720822933, 0217455130
 13. sal:)ai primit mesajul?sa ai o zi buna

 14. mynameisionut

  ce spuneti de pantofii aceastia? Shimano SH-MT41 - Action Sports-Bike Onlineshop nu sunt incomozi ? ca arata ca niste bocanci si cred ca pe canicula vara se fac fleasca.
 15. mynameisionut

  pe mtb am pedale normale si nu vreau sa le schimb la cursiera am pedale look dar am inteles ca se fac f multe accidente cu ele, de asemeani nu sunt f comode si nu se poate merge prea mult pe jos si aluneci pe gresie si alte suprafete lucioase e advarat ca de obicei la ture nu prea mergi pe jos, dar daca mergi la munte si trebuie sa impingi la ea sau la gara etc trebuie sa mergi pe jos cu spd-urile rezolvi toate aceste probleme acesta este modelul care l am ales Pantof Biemme Carbon am inteles ca poti sa pui pe el si placute spd si look. ce ziceti? merita?