calin c

Membru
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Excellent

About calin c

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  cluj-napoca
 1. calin c

  record hover https://youtu.be/Bfa9HrieUyQ
 2. calin c

  @@greaper http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/returning-unwanted-goods/index_en.htm
 3. calin c

  https://youtu.be/Czy0pXRRZcs
 4. calin c

  Multumiri @@fowler si @@bikerman O sa iau si eu harta aceea cu trasee. Pana acum m-am pus pe drumuri pe care le-am vazut pe aici sau dat zoom pe google earth.
 5. calin c

  @@fowler Drum putin, mult pushbike, santuri suna a distractie maxima facand traseul invers si m-as incumeta. Ai vreo poza, indicatie pe unde s-o iau venind de la MMR spre Finisel? Din Finisel am urcat si eu pana la manastire pe drumul indicat de Mircea si a fost chiar "luxos"
 6. calin c

  http://www.vitalmtb.com/videos/features/Vital-RAW-Luke-Strobel-29er-Destruction-in-the-PNW,28614/sspomer,2?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=spotlight daca ce-i in link de mai sus nu pare a fi fun... eu sunt 29er-ist si totusi, decand ma mai urc pe yt capra unui prieten am devenit adept si al 650b-urilor despre treceri nu ma mai pot pronunta decat despre cele peste denivelari, bolovani, radacini... :)
 7. @@nnick Cel mai bine ar fi sa probezi inainte sa cumperi daca ai ocazia. Ma refer aici la dimensiunea rotilor in primul rand si te-ai dumirit. Sa spui ca biciclete cu roti de 29 sunt nepotrivite pt all mountain e aiurea. As zice ca pt. utilizatorul obisnuit e chiar cea mai buna solutie. Mie combinatia roti 29 si cursa 130/140 mm mi-e ideala in all mountain. In ceea ce priveste enduro ma abtin. Nu sunt sportiv, nu "alerg" contra timp, nu merg la curse. Si da, du-te din prima pe o bicicleta polivalenta daca ai finantele. Cu trecutul prin etape desi e frumos, e mai costisitor.
 8. calin c

  Nu stiu daca mai reduc preturile suplimentar, uita-te si pe la outlet. Acolo au reduceri uneori mai substantiale(mici defecte, medele mai vechi). Eu am comandat niste articole suplimentar si nu am avut nici un fel de problema cu decalarea livrarii. Chiar mi-au livrat surprinzator de repede.
 9. calin c

  Uf, cat de fain era verdele ala dinainte...
 10. calin c

  O sa iti placa si mai mult dupa ce pui si rotile usoare. Eu nu prea stiu cum e sa treci dupa ceva timp de la 26er la 29er dar iti pot spune ca parca zburdam dupa ce am pus roti pe 29er cu aproape 500 grame mai usoare decat cele cu care a venit bicicleta.
 11. calin c

  Of Lucian...daca ai avea curiozitatea sa verifici care e sinonimul paralelei...
 12. calin c

  Incep sa-mi pun niste semne de intrebare in legatura cu acest forum... Pe langa multa informatie arucata fara prea multa documentare pertinenta, vad apucaturi ciudate si uneori chiar atitudini rasiste tolerate.
 13. calin c

  Nu e doar pentru biciclisti valabil. Cel putin in ceea ce priveste Clujul. E rau si pentru automobilisti si pentru pietoni.
 14. calin c

  O varianta pentru urcare in Zorilor e pe strada Bisericii Ortodoxe. E o strada frumoasa, carosabilul e foarte prost si prin urmare masinile nu circula cu viteza, trotuarele sunt ocupate de masini parcate si nu ai cum sa stanjenesti pietonii :)) Dezavantaj e ca se termina pe Republicii.
 15. calin c

  Da, cel mai bine e cu test. Cred ca e destul de important si ce tip de mtb faci. Eu mi-am dorit o bicicleta cat mai comoda nu neaparat cat mai manevrabila pentru coborari agresive, enduro, all mountain. Imi plac toate alea dar mai trebuie sa ma si pricep. Daca eram agresiv si abil probabil ca mergeam pe cadru mai lung si pipa scurta cum vad ca e acum portul. Deci nu-mi lua postul anterior de recomandare :)