calin c

Membru
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by calin c


 1. @@fowler

  Drum putin, mult pushbike, santuri suna a distractie maxima facand traseul invers si m-as incumeta. Ai vreo poza, indicatie pe unde s-o iau venind de la MMR spre Finisel?

  Din Finisel am urcat si eu pana la manastire pe drumul indicat de Mircea si a fost chiar "luxos"


 2. http://www.vitalmtb.com/videos/features/Vital-RAW-Luke-Strobel-29er-Destruction-in-the-PNW,28614/sspomer,2?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=spotlight

   

  daca ce-i in link de mai sus nu pare a fi fun...

  eu sunt 29er-ist si totusi, decand ma mai urc pe yt capra unui prieten am devenit adept si al 650b-urilor

  despre treceri nu ma mai pot pronunta decat despre cele peste denivelari, bolovani, radacini... :)


 3. @@nnick

  Cel mai bine ar fi sa probezi inainte sa cumperi daca ai ocazia. Ma refer aici la dimensiunea rotilor in primul rand si te-ai dumirit.

  Sa spui ca biciclete cu roti de 29 sunt nepotrivite pt all mountain e aiurea. As zice ca pt. utilizatorul obisnuit e chiar cea mai buna solutie.

  Mie combinatia roti 29 si cursa 130/140 mm mi-e ideala in all mountain.

  In ceea ce priveste enduro ma abtin. Nu sunt sportiv, nu "alerg" contra timp, nu merg la curse.

  Si da, du-te din prima pe o bicicleta polivalenta daca ai finantele. Cu trecutul prin etape desi e frumos, e mai costisitor.


 4. Nu stiu daca mai reduc preturile suplimentar, uita-te si pe la outlet. Acolo au reduceri uneori mai substantiale(mici defecte, medele mai vechi).

  Eu am comandat niste articole suplimentar si nu am avut nici un fel de problema cu decalarea livrarii. Chiar mi-au livrat surprinzator de repede.


 5. O varianta pentru urcare in Zorilor e pe strada Bisericii Ortodoxe. 

  E o strada frumoasa, carosabilul e foarte prost si prin urmare masinile nu circula cu viteza, trotuarele sunt ocupate de masini parcate si nu ai cum sa stanjenesti pietonii :))

  Dezavantaj e ca se termina pe Republicii.

  • Upvote 1

 6. Da, cel mai bine e cu test. Cred ca e destul de important si ce tip de mtb faci. Eu mi-am dorit o bicicleta cat mai comoda nu neaparat cat mai manevrabila pentru coborari agresive, enduro, all mountain.

  Imi plac toate alea dar mai trebuie sa ma si pricep. Daca eram agresiv si abil probabil ca mergeam pe cadru mai lung si pipa scurta cum vad ca e acum portul.

  Deci nu-mi lua postul anterior de recomandare :)


 7. Tot 173 cm am si eu. Am avut un 29er Radon ZR race 6 pe marime S si imi venea la fix chiar daca mi-era recomandat M.

  Acum am un Canyon Spectral tot 29er si tot marime S(desi au cadrele mai scurte) si mi-e bun si acesta. La mtb-urile cu roti de 26 ma simteam bine pe marime M.

  Mai trebuie sa vezi ce e si cu celelalte dimensiuni ale corpului. Oricum cel mai sigur e cu proba.


 8. Am facut si eu tubeless cu un mountain king protection 29er. Cu compresor sau cu pompa n-a vrut sa prinda deloc. Am lipit peretii anvelopei pe exterior de janta cu banda izolatoare si pana la urma am reusit-cu compresor.

  N-am auzit in schimb sunetul specific de asezare pe janta desi am bagat aproape 6 bari. La verificarea la ochi pare a se fi asezat "drept" pe janta si parca s-a stabilizat dupa 2 zile. Din schwalbe am facut tubeless cu pompa de picior din lidl.

  Deocamdata tine dar nu prea imi inspira incredere tubeless pe continental

  • Upvote 1