mache

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About mache

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Inspirati baieti astia din echipa. Si de la mine o nota maxima. Un concurs care isi respecta blazonul si care creste an de an. Cea mai buna organizare dintre toate concursurile la care am fost pana acum. Felicitari!
 2. Felicitari organizatorilor! Un traseu greu, foarte tehnic, echilibrat si spectaculos in acelasi timp. Recunosc ca mi-a fost teama sa particip dupa ce am citit toate postarile de pe site inainte de concurs, dar toate aste nu au facut decat sa ma faca mai atent la abordarea zonelor periculoase. Mi-am depasit limitele cunoscute si sunt foarte multumit. Sunt de acord ca ar fi fost mult mai bine daca se oprea accesul turistilor pe traseu in perioada concursului. Un mare plus totusi pentru BRASOVENI, foarte amabili si intelegatori pe traseu, oameni care au cultura muntelui . Eu as fi vrut sa fiu BRASOVEAN. Daca imi voi face curaj, voi incerca sa vin si la Sibiu, dar am inteles ca este mai greu decat ce am vazut ieri la Brasov.
 3. Salutare, Eu sunt foarte nou in sportul asta, iar acum sunt la prima postare. Am avut norocul sa nimeresc intr-un grup de mare isprava, Drink Team, cu care am participat anul acesta la cateva evenimente interesante, care m-au virusat incurabil. Urcarea pe Trans, iarna, a fost cu totul speciala. Nu am crezut ca mai pot fi in stare de asemenea performante. Atmosfera din zilele (cititi noptile) petrecute in Cartisoara a fost excelenta, Prieteni mai vechi, prieteni noi, toti oameni de bine. Felicitari celor care au avut aceasta idee! Alpinman, faine poze. Am avut norocul sa parchez bicicleta in asa fel incat sa imi apara intro poza, iar in alta mi se vede freza in valatucii de fum cu care ne polua Maus :) . Asteptam fotografiile facute de echipa tehnica...