daniell

Membru
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About daniell

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/16/1978

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  ploiesti
 1. Salutari ! A folosit cineva Continental Grand Prix PolyXBreaker ? Daca da cat de multumiti sunteti avand in vedere materialele noi folosite, Black Chili ? Durabile cred ca sunt ma interesa si aderenta lor. Ms.
 2. salut! As dori un sfat , am strambat janta pe spate ( ambrosio excellence) nu stiu daca mai poate fi reparata. Cu ce as putea sa o inlocuiesc , din experienta voastra, o janta nu neaparat foarte usoara dar fiabila. ( janta noua trebuie sa aiba acelesi dim cu cea de pe fata latime inaltime etc ? ambrosio are 19,13 si 17,8 inaltime ) Trebuie sa ma incadrez in 150 ron . Multumesc ! P.S. Ale naibii gropi de pe drumurile noastre europene !!!
 3. Ce janta pe spate in jur de 150 de lei imi recomandati ( din ce ati folosit voi ) fiabila nu neaparat cea mai usoara (din pacate trebuie sa inlocuiesc ambrosio excellence,daca nu mai poate fi reparata. Cauza, sfintele gropi......) Multumesc !
 4. au fost chiar mai mult de 30 :) de apreciat coboararea/urcarea de la Nisipoasa :D
 5. da , o sa incerc, am vazut ca sunt 2 fire de fapt si e rupt chiar de sus de unde intra in suport, dar merita sa incerc. multumesc :)
 6. da vitezometru indica, e vorba de cablu, e rupt chiar de sus de la suport, e nevoie de cablu cu suport cu tot. presupun ca mai bine cumpar unul nou.
 7. multumesc pentru sfaturi o sa incerc sa vad daca mai da semne de viata daca nu..altul ( desi e bun si asta ca ceas :) )
 8. Dupa o cazatura ciclocomputerul meu nu mai functioneaza,in afara ceasului nu mai indica viteza sau distanta. Am verificat pozitia magnetului ,senzorul ( este intreg) , firul este intreg. Daca aveti ceva sfaturi cum as putea sa il repar, sau care ar fi problema la el Multumesc!
 9. frumos traseu:) ati avut asfalt tot timpul, sau aproape tot timpul? sa stiu daca pot sa-l fac si eu pe cursiera
 10. no prb :)
 11. :) multumesc pentru sugestii , o sa urmaresc si topicul sa vad cand mai plecati pe sosea in grup. ( aseara ? foaie mare ? nu permit gropile si denivelarile de la noi pe care le resimt al naibii de rau, sau o fi bicla mea mai sensibila ! :) )
 12. Amatori de ture pe sosea sunt !? ( adica pe cursiere :D ) si ce trasee din prahova stiti cu sosea buna ?
 13. Cum se poate rezolva problema presiunii in cauciucurile pentru sosea,deoarece presiunea revine in camera mea la 60 dupa ce e umflat la 80? ce camera recomandati ? ( eu am michelin si camere si cauciucuri, si patesc asta cu cauciucul spate) multumesc!
 14. Multumesc pentru "bun venit pe forum", si pentru sfaturi, o sa ma ocup si de lant si de pinioane :) cat despre roti nu cred ca le vrei :D