Croocodillul

Membru
 • Content Count

  1,750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Croocodillul last won the day on September 10

Croocodillul had the most liked content!

Community Reputation

2,976 Excellent

1 Follower

About Croocodillul

 • Rank
  Pushbiker
 • Birthday 04/13/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Brașov
 • Biciclete
  Santa Cruz Nomad
 • Ocupaţie
  Inginer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Croocodillul

  Nepotul: Bunicule cand erai tanar ai facut prostii cu limba? Bunicul: Nepoate, cand eram tanar gemeau si timbrele cand le lingeam!
 2. Dupa mii de cuvinte scrise, printre epitete si metafore, macar putem concluziona ca nu "ii dai cap".
 3. Te urci pe bicicleta, te tii cu mana de un perete stand in picioare in pedale iar apoi te dai jos usor de pe ea (amortizorul trebuie sa fie in pozitia deschis). Inelul in starea asta trebuie sa fie la maxim 30%. Nu e vreo problema de fizica cuantica ca sa te joci cu presiunea amortizorului, dar trebuie sa ai pompa de furca la indemana. O scula care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalui oricarui biciclist cu suspensii pe aer.
 4. Verifica sag-ul, pare sa ii "dai cap".
 5. Croocodillul

  Am mai dat o fuga rapida prin club, dar am decis sa nu stau. Dupa o extorsiune a unui degajament pe un traseu cunoscut, am pleznit un cap la un bolovan ce mi-a spart casca. S-a spart si arcada din pacate si uite asa am ajuns sa merg la urgente unde mi-am si facut de control un CT. A doua zi am dat o tura de control.
 6. Bineinteles ca ai, dar ținând cont de tonul pe care ai zis-o, imi pari ca esti la una dintre extreme deci mi-ar fi imposibil sa iti argumentez pe unde si cum...
 7. Au început sa prinda forma traseele din Poiana Brasov si e o combinatie foarte buna sa iei abonamentul de 65 lei dupa ora 14:00. Eu inghesui cam 5 ture in doua sau trei ore. (In we gondola merge pana la ora 17, in rest pana la 16).
 8. Si eu am stat in Bucuresti si regret ca au fost asa multi ani!
 9. Noi am facut doar pana in forestier, partea de jos nu am dat-o. Data viitoare, eram oarecum pe fuga, dupa Paltinis am mers in Sambata de Sus unde am urcat pana la cabana Muchia Dragusului. Tura asta fara electrica e sinucidere!
 10. Am dat o data Batrana si de doua ori Releul. Ala e fain, mi-a plăcut tare.
 11. Croocodillul

  Eu le schimb in mod normal cam la km astia, Magurele, dar am fost cel mai frustrat cand am schimbat la 300 km dupa ce m-am dat doar pe ploaie cateva ture.