Croocodillul

Members
 • Content count

  1,604
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

Everything posted by Croocodillul

 1. @vis-a-vis N-am apucat sa scriu in topicul dedicat...dar daca iti doresti suficient de mult...
 2. Ajunsă în Anglia, o moldoveancă blondă, își găsește un englez bătrân și plin de bani cu care se mărită. După nuntă se apucă și scrie o scrisoare celor de acasă prin care să le descrie cât de bine trăiește ea. „Dragii mei, Trebuie să va spun cât di bini trăiesc eu aiși. Bărbatul meu ari o grămadă di bani, și poate cumpăra o grămadă di lucruri. Lunea mă plimbă cu mașina pisti tot, pi la spa și piscini pentru că bărbatul meu ari o grămadă di bani și are grijă di mini, să imi petrec timpul foarte frumos. Sâmbăta mergem din nou la club dar di data asta la golf.Duminica facem grătari, soțul meu invită o gramadă di oameni bogati și bem și dansăm până seara târziu, pentru că bărbatul meu ari o grămadă di bani și are grijă di mini, să imi petrec timpul foarte frumos. Cu drag, Alina.” P.S. Mi-i dor di p#l@ ca di mama.
 3. Si la mine:
 4. Ati zarit cumva vreun Fox 36, 27.5 la reduceri pe undeva?
 5. Serifilor, atat de mult ati scris incat n-am citit. Decat diagonal. Dar pnm, am o sticla de vin la bord si un postavaru' dat. Muc off bike cleaner si mucoff drivetrain cleaner. Miros fain, curata bine. Benzina e prea in profunzime si scoate tot dintre zale, inclusiv unsoarea care mai e.
 6. Mucoff sau motorex. Dai pe lant, lasi sa patrunda si e ca nou dupa daca dai cu o periuta. https://www.marosbike.ro/intretinere/solutie-muc-off-drive-chain-cleaner-750ml.html Pretul mare nu-l contest insa efectul e garantat.
 7. Daca e si cu din astea din Strava...si de la mine: Bumbtzi, bumbtzi in casti, traseu liber si o tranta la final :))).
 8. Enduro, 14 kg. Ce ai vazut tu pe Postavaru cred ca au fost majoritatea de enduro sau all mountain. In fond nu e un traseu de dh. Am fost si eu in ziua aia pe acolo, nu stiu daca ne-om fi intersectat.