Croocodillul

Membru
 • Content count

  1,618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

Everything posted by Croocodillul

 1. Să-mi fie cu iertare dacă mai există ceva asemănător, dar eu n-am găsit ceva discutat despre subiectul ăsta. Dezamăgit cumplit de prinderile Sony, am căutat altceva şi am ajuns la jucăriile astea care par ceea ce trebuie : http://www.acecosportgroup.com/shop/k-edge-go-big-go-pro-hero-camera-mount.html Preţurile mi se par însă total umflate, pentru nişte aluminiu eloxat şi cu câteva frezări pe el. Am vreo variantă mai ieftină pentru prinderea unei Sony ActionCam sau îmi fac eu unele asemănătoare cu cele din poze? Prinderea de ghidon Sony e praf: http://store.sony.com/action-cam-handlebar-mount-zid27-VCTHM1/cat-27-catid-Action-Cam;pgid=MLN.EzZDfApSRpDF0TisBfaK0000UoauPpkX;sid=h73FVE_T7MvYVBx_jFu8UNPZVyoEip9ERmNvA639 Vibrează ca toţi dracii. Pentru şa nu am găsit altă variantă.
 2. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 3. Ma cenzurează fb-ul, yt e mai finut.
 4. Asa, dupa Paste, de dat burta jos:
 5. In zilele in care mai am chef si de fapte bune car dupa mine un ferastrau de mana mic si mai curat. Mai am si o maceta, dar pe aia o tin daca intalnesc dusmani pe trail.
 6. Revin cu impresii dupa ce o pun sa ma urmareasca.
 7. @vis-a-vis N-am apucat sa scriu in topicul dedicat...dar daca iti doresti suficient de mult...
 8. Croocodillul

  Ajunsă în Anglia, o moldoveancă blondă, își găsește un englez bătrân și plin de bani cu care se mărită. După nuntă se apucă și scrie o scrisoare celor de acasă prin care să le descrie cât de bine trăiește ea. „Dragii mei, Trebuie să va spun cât di bini trăiesc eu aiși. Bărbatul meu ari o grămadă di bani, și poate cumpăra o grămadă di lucruri. Lunea mă plimbă cu mașina pisti tot, pi la spa și piscini pentru că bărbatul meu ari o grămadă di bani și are grijă di mini, să imi petrec timpul foarte frumos. Sâmbăta mergem din nou la club dar di data asta la golf.Duminica facem grătari, soțul meu invită o gramadă di oameni bogati și bem și dansăm până seara târziu, pentru că bărbatul meu ari o grămadă di bani și are grijă di mini, să imi petrec timpul foarte frumos. Cu drag, Alina.” P.S. Mi-i dor di p#l@ ca di mama.
 9. Croocodillul

  Si la mine:
 10. Croocodillul

  Ati zarit cumva vreun Fox 36, 27.5 la reduceri pe undeva?