radugns

Membru
 • Content Count

  324
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Good

About radugns

 • Rank
  Member
 • Birthday February 19

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj-Napoca
 • Biciclete
  Kona Hoss Deluxe
 1. radugns

  Akebono, multumesc, sper si eu sa tina:)! Si cu mare drag, kog, desi sper sa nu fie cazul.
 2. radugns

  Din motive de timp, am echipat bicicleta cu ce am avut pe langa casa si m-am apucat sa ma plimb cu ea. Candva, va fi complet lacuita, dar pentru inceput vreau sa ma asigur ca totul merge bine cu cadrul. Dupa primele plimbari, aproximativ 50km, totul pare sa fie in regula. Am facut mici coborari, drum pietruit, si totul a fost fara probleme. Sper sa nu fie nici in viitor. http://imgur.com/ZffZR01
 3. radugns

  Daca primesc desen si cerintele de material ii pot face oricand.
 4. radugns

  Pai sa vad cum arata bucsa sa iti fac alta.
 5. radugns

  cu un desen cred ca te pot si eu ajuta.
 6. radugns

  Eu as zice cea mai scumpa de acolo. Nu legat de pret, dar sa nu ii scriu numele intreg:)) Nu te-ai uitat peste biciclete folosite in jurul acelei sume? Nu te incurajez sa iei folosita, dar ma refer ca ai putea gasi una mai usoara si putin folosita, iar faptul ca te dai zilnic te-ar putea oarecum ajuta orice plus.
 7. radugns

  In cele din urma am facut prinderile in spate albe, si urmeaza cat de curand lacul si incet montajul pe bicicleta. http://imgur.com/DlsSJwx
 8. radugns

  @@akebono Are deja acolo 35mm in diametru si nu am gasit alt schimbator sa imi permita un tub mai mare de fixare. Eventual un zona aia sa subtiez si sa mai vin odata cu un strat de sus pana jos, dar nu stiu daca e necesar. Foarte foarte greu slefuiesc fibra pusa peste, iar mai mult e problema ca cel putin la aspect este identica fibra si nu se vede prea bine cand se ajunge la tubul initial. Initial am vrut sa infasor fibra sub forma de trapez, dar apoi am renuntat si am mers dreptunghi. Probabil facuta trapez se vedea mai frumos, totusi sunt 5 straturi. Zona aia eventual sa o fac la un unghi de 30grade sa para mai fluid? Asta mi-ar fi putin mai usor.
 9. radugns

  Salut, Nu sunt eu, dar se poate sa il stiu pe acel tip. M-a ajutat cu rasina si cu fibre si chiar si sfaturi. A fost prima mea reparatie cu fibra de carbon, pana acuma am lucrat doar cu fibra de sticla si alte chestii ce presupun reparea elementelor de caroserie la masini. Dar e de rau:))? Adica nu i-a tinut tipului reparatia?
 10. radugns

  http://m.imgur.com/KtuBOAU Urmeaza sa mai vopsesc prinderile cablurilor si a rotii si pe urma lac sau rasinta peste el, in functie de...idei:)) sau chiar polishat unde se poate.
 11. radugns

  http://imgur.com/2jZqFxG http://imgur.com/EGTFJwM So far: Slefuit, adaugat niste fibra cu rasina sus sa aibe continuitate si facut locasul pentru schimbator. Am preferat in faza asta sa ii pun rasina peste tot in loc de lac, urmand alta slefuire si doar la final peste tot un lac.
 12. Pai la ce e acolo, trebuie sa debavureze, nu sa zgarie. Deja sub 400 zgarie aluminiul mai mult mai mai putin. Eu polisharea o fac cu 3000-4000 si apoi pasta :), dar poate eu sunt invatat de la alte aplicatii... :D
 13. radugns

  Incalzit bine si usor se indreapta. Nu va tine ca nou, clar, dar nici rau nu va tine. Eventual cum e poza de mai sus:D
 14. radugns

  Normal cand vezi pe cineva ca vinde multe, este deja suspicios. Am fost odata in obor si erau 3 biciclete fara roata fata:))) oare cat de evident era provenienta lor? Incearca pe site-ul cu "noroi", daca sunt utilizatori care vand doar o bicicleta si ceva piese, e altceva.
 15. Cu smirghel de 800 sau 1000 si cu putina apa poti sa iei bavurile fara probleme si in siguranta. Eventual pui smirghelul pe o bucata dreapta de lemn/plastic, in functie de ce iti e mai la indemana sa fii sigur ca nu se rotunjesc. LE: Adica poti face si asta, sau cum s-a zis mai sus, mergi asa ca repede se rezolva singure,