aztech

Membru
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About aztech

 • Rank
  Amator
 • Birthday 03/01/1984

Profile Fields

 • Ocupaţie
  bitziclist
 1. aztech

  un nou link cu poze aici
 2. http://www.dornaxtrem.ro/
 3. o sa fiu prezent. P.S. in zona Dornelor ar merge organizat si un maraton...
 4. salut.ai un id de mess sa povestim de o tura in week-end. a meu e dvio_ala_bun

 5. mircescu a raspuns in mare parte la intrebare
 6. un bol mare cu lapte si cereale integrale, fructe uscate, banane si miere. Exclus carne si pe cat posibil evitate prafurile si batoanele.
 7. aztech

  mai mare mi-a fost mirarea sa prind din intamplare competita de dh, in direct pe Duna tv. riderii romani au obtinut rezultate notabile: Kinda Geza locul 4, Sorin Parau 6 si Mihnea Tarca 14. De retinut ca pe primele 3 locuri au fost clasati rideri de renume mondial, printre care numarul 1 mondial Greg Minnaar.
 8. traseul de la tura lunga, de anul trecut, mi s-a parut unul dintre cele mai complete si mai faine dintre traseele de la maratoanele din anul trecut (parerea mea ;;) ) la capitolul marcaj, am avut ceva probleme la acea intersectie mare, amonte de Firiza, parca.
 9. aztech

  mtb??? :D
 10. aztech

  Sincer, nu cred ca speed king ar fi avut vreo vina . Daca aveai o viteza putin mai mare cred ca scapai fara cazatura.
 11. referitor la cazare, ma gandesc ca fiind vorba de "camping" Dumbrava, se poate pune cortul pe undeva pe acolo :mrgreen: ?!
 12. ca tot veni vorba din nou de BM maraton, ceva poze de la organizatori? ca au fost o gramada de fotografi pe traseu :mrgreen:
 13. aztech

  pe spusele unor cunostinte din alpii austrieci. In urma cu cateva zile a trecut un val de frig care a lasat in urma varfurile inzapezite. O fi vara, dar sus vremea nu tine cont de asta Dar sa revenim concret la subiect, nu cred ca-i foarte caldut pe acolo - foto din a treia etapa, plecare din Isghl (aici se tine si un maraton), punct maxim la peste 2700 m. Sper ca baietii sa termine cu bine si ultima etapa 8-)
 14. aztech

  pai pe vremea asta, prin Alpi la peste 2000-2500 m, cam ninge :mrgreen: