SakuraBlack

Membru
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Excellent

About SakuraBlack

 • Rank
  Member
 • Birthday 02/07/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Romania
 • Biciclete
  Univega Via Laser 2011/MTB Bianchi 1996
 1. SakuraBlack

  In colet eu am gasit o hartie pe care scrie ca poti returna produsele peste 40 E gratuit. Intri pe site te conectezi la contul tau si gasesti un formular acolo.
 2. SakuraBlack

  Comanda o fac azi la ora 13 in caz ca mai este cineva interesat.
 3. SakuraBlack

  Eu dau comanda vineri pana atunci va rog sa-mi trimiteti detalii pe privat.
 4. SakuraBlack

  E bine dar cine imi da si mie niste detalii pe privat cum se face plata la ce curs cat costa transportul. Eu mi-am facut un wishlist acolo probabil vineri dau comanda ca mai astept niste piese de la noi si nu stiu sigur ce-mi aduc.
 5. SakuraBlack

  Lanternele astea "profesionale" sunt bune sau raman la Sigma Lighster ?
 6. SakuraBlack

  Si eu vreau sa comand mai multe. Pot sa comand si eu la nevoie
 7. Multumesc. Trusa aia cred ca e ce-mi trebuie. @@Muttley: Locuiesc in Bucuresti, merci pentru ajutor daca nu ma descurc apelez la tine.
 8. Vreau sa stiu daca le pot inlocui adica daca pasul filetului de la monobloc e acelasi. Latimea cadrului e de 68mm. As vrea sa stiu unde gasesc si o unealta pentru desfacerea monoblocului (sau inlocuitori) in magazine sunt prezente doar virtual si as mai vrea sa stiu ce "inelara" e compatibila cu Shimano TL - PD40 Stiu ca am incercat cu 18 sau 19 dar nu mai stiu exact care era si as vrea sa fac o comanda de scule din exterior ca m-am saturat sa tot sun si sa intreb la magazinele de profil din Romania.
 9. SakuraBlack

  8bari nu cred dar o sa verific de indata ce-mi gasesc un manometru prin magazinele din Bucuresti(in care nu au decat ce nu se vinde nu ce este trecut pe site)ce poate pompa mea de mana :D Da e cauciucul de mai sus la care nu ai nevoie de leviere ca sa-l scoti sau sa-l pui pe janta. Puteau sa-l faca si ei cu 1mm mai mic in diametru ca te poti trezi cu pana si prin gropile de pe sosea.
 10. SakuraBlack

  La mine a fost cam asa. Din motive necunoscute anvelopa CX Comp a sarit de pe janta urmand explozia camerei. Cauciucul nu a iesit asa usor pentru ca s-au rupt bugati destul de lungi pana la sarma anvelopei.
 11. SakuraBlack

  A mea a bubuit pur si simplu camera e facut bucati nu-mi pot da seama ce s-a intamplat. La cursiera am patit si eu sa am fondul de janta deplasat, am inteles ca anvelopele trebuie lubrifiate ca sa alunece pe fond cand se umfla ca sa nu traga fondul intr-o parte asa cum se intampla pe unele jenti si camera sa se taie in muchia gaurilor de spite dar taietura era minima 2-3mm maxim, acum e bucati. Camerele si cauciucurile sunt noi cand ajung acasa o sa trec si modelul aici. In teorie o camera nu are voie sa faca explozie atat timp cat e sustinuta de peretii exteriori solizi chiar daca depasesti presiunea recomandata pentru rulaj care nu e tot una cu presiunea la care rezista o anvelopa mai ales cand este in repaus.
 12. SakuraBlack

  Sunt curios daca i s-a intamplat cuiva sa-i faca explozie o camera asa din nimic. Seara am umflat rotile cu o pompa de mana maxim 120 psi , nu stiu exact ce presiune, in niste anvelope Schwalbe 28*1,5 cu aceeasi marca de camere care acceptau balon pana la 1,75. Dupa 8 -9 ore asa din nimic camera a explodat in bucati practic era sfasiata si cauciucul a sarit de pe janta. A patit cineva asa ceva ? Sunt camerele de vina sau presiunea prea mare ca sa stiu daca imi cumpar o pompa cu manometru sau alte camere. Pe camere scrie Light dar nu sunt mai subtiri decat unele de cursiera.
 13. SakuraBlack

  Sa nu uit de poze mai ales daca dai peste un magazin de biciclete. Si niste anvelope de iarna :D Eu am incercat sa fac traseul Red Bull Moon TimeBike 2013 si e cam mult pentru nivelul meu, scuze pentru bicicleta mea ca eu sunt bun :)) Eu ies la pedalat cand nu ploua pana la munca si retur dar mai mult de 50km nu fac pe saptamana chiar daca o iau pe rute ocolitoare.
 14. SakuraBlack

  Ai dreptate asa e peste tot, nu avea cum sa fie altfel in ciclism chiar daca unii visau :D E incredibil la ce "tactici de supravietuire" recurg oamenii cand se simt amenintati; nu am legatura cu federatia eu am spus ca nu o sa se schimbe nimic pentru ca am lucrat in sistem - o vreme.
 15. SakuraBlack

  pffff Wiggins asta nu se mai potoleste.... si cat de bun era el in primavara cand i-am pus porecla...la anul clar e la Elite cu ceva de carbon usor scoate media 45.